- 30 Kasım 2016
- 1.160
- 4.035
- 133
- 31
Bugün adet olmam lazım ama şuan gelen giden yokCanım senin bat günün listemde yazmıyor adetin gecikmismiydi?
Ovü testinide instagramdan birgebenin günlüğü sayfasından sipariş ver gelsin adetinden hemen sonra başlarsın yapmaya tarif eder sana burda arkadaslar nasıl kullanacagını.
Eger adet tarihinde gecikme olmadıysa gecikmeyi bekle gec döllenme olduysa kandada kesin sonuc cıkmayabiliyormus ümitlendirmek gibi olmasın
Bu sabah da yaptım çizgi çıkmadı maalesef. Ama geciktimKaç dkda çıktı ki çizgi
Anladım canım bence streste yapma adet gecikir iyice at kafandanBu sabah da yaptım çizgi çıkmadı maalesef. Ama geciktim
İyi iyi daha iyi olursun inşallah iyim bende çok şükür nolsun :)İyim kuzm çok şükr ❤sen nasllsn kzm
Ah umarım canım benim hayırlısı olsun hakkımızdaTeşekkür ederim güzel kalpli zekta, umarım bir an önce evlatlarımızı kucağımıza alırız
Canım bende açıkcası çok problem yoktu sadece stres yaptığımda bu hormonlarıma vuruyodu onun dışında bi sorunum yoktu yok yok hiçZekta canm sende herhangi bir rahim sorunu yada hormon problemi varmı, inşallah yoktur,
Şey amaçlı sordum clife için, bende sorun yok ama işte umud fakirin ekmeği aldm clife, ters teper diye korkuyorum
Hadi inşallah kuzum şifa olsungünaydın kızlaaaar
sanırım ben de bugün ovu de pik göreceğim
sabah son kez yedim macunumu
yarından itibaren yemem
bakalım pik kaç gün sürecek
hafta sonuna kadar gün aşırı değerlendirmeyi düşünüyorum
Allah razı olsun canım cevapların içinCanım bende açıkcası çok problem yoktu sadece stres yaptığımda bu hormonlarıma vuruyodu onun dışında bi sorunum yoktu yok yok hiç
Bişey olmaz bu macun yumurtlamaya iyi gelen bişey içindekiler şifalı bitkiler
Ne demek kuzum aklına takılan bişey varsa sor çekinmeAllah razı olsun canım cevapların için
sağol kuzummmmHadi inşallah kuzum şifa olsun
Vallahi cnm üzülecek zamanım olmadı dun agrıdan ölüyordum Az kalsın 3 defa kustum neden bende blmyrmYarın sabah yine bir idrar testi yap bakalım
Bende terleyerek uyandım bu sabah
Yarın sabah ilk idrarla test yap canım
Hayırlısı olsun gülüm üzülme düzenliyorum batını
Ay insallah vardır beybinnnn
Bence tüp bebekle macunu kullanma hormonlarını zorlama canım
Aynen Oyle cnm dun ölüyorumdum az kalsın dun 3 defa kustum yaaHayırlısı böyleymiş canım demekki daha zamanı varmış böyle düşün
Aynen cnm bn dun az kalsın ölüyordum 3 defa kustum dunHayırlısı olsun canım ne desek boş
Aa geçmiş olsun canım miğdenimi üşüttün acabaAynen cnm bn dun az kalsın ölüyordum 3 defa kustum dun
Bılmıyorum ki cnm dun kekik mı agır geldı anlamadım Kı çok teşekkür ederim cnm aksam saat 8 den sabah 9 30 a kadar uyumuşum esım kalkıp işe gtmıs sabah geldı esım kahvaltı hazırladı sobayı yakmıs yaAa geçmiş olsun canım miğdenimi üşüttün acaba
Bebee çalışmalarınıza devam demiİyi iyi daha iyi olursun inşallah iyim bende çok şükür nolsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?