- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Keske hamile kalir kalmaz karnimiz şişseHer zaman olan şeylerse o ayrı mesela bende yumurtlama dışında akıntı olmaz demekki herkeste durum farklı bazısında hiç belirti olmuyor keşke sabit belirtiler olsaydı bi çoğu adetle aynı
Hadi bakalım inşallah bi sorun yokturDoktor daha gormedı kuzum test sonuclarını ben netten baktım persembe gel dedı
Ayyyyy inşallah canım cok tesekkur ederimBana göre baya iyi degerlerinne dusuk ne fazla
Az kalmıs senindeBenim de son 5 gun ..
Aynen direkt şişse anlarız yok belirti yok ovu testi karnım şişmedi ama ben şiştim artıkKeske hamile kalir kalmaz karnimiz şişse
Degerlerin normal korkmaAyyyyy inşallah canım cok tesekkur ederim
Ya simdi olmayacagini biliyorum ama sona yaklasinca yine tedirgin oluyorumAz kalmıs seninde
Ayy kortmadım da Bn kendimden esımın kinden korkuyrmDegerlerin normal korkma
Gercekten oyle ya dogurcaz ama cocuksuzAynen direkt şişse anlarız yok belirti yok ovu testi karnım şişmedi ama ben şiştim artık
Esin de verdi miAyy kortmadım da Bn kendimden esımın kinden korkuyrm
Belki çocuk doğurmadık ama çilekeş oldukGercekten oyle ya dogurcaz ama cocuksuz
İnsan durgunlaşıyor bide bilmiyorum ben bu çocuk meselesinden sonra durgunlaştım önceden daha konuşkan gülen söyleyen birisiydim karakterimi bile değiştirdi zalım bebeeNe cektik beee
Belli olmaz cicegim regl gelmis gibi konusma hemenCanım yaaaaa yok ben ağrıdan anlarım. Geliyoooor gelmek üzere olan. Zaten belirtim bile yoktu.
Canım ben bu ay kullandım sayılmaz, sadece bir gün sabah akşam kullandım. Toplam iki kaşık yani, geç sipariş vermiştim. Şimdi kısmetse başlarım. Hatta eğer hamileysem, macunu birine hediye edicektim burdan biri isterse. Ama bana kısmetmiş tekrar
İnsallah bebegim artık sakin huzurlu olma vakti takdir allahtan bekleyelim görelim insallahAslında çok yapmıyodum cnm ama ne zamanki gecikme yaşadım hep acaba bebke mi diye düşünürken ister istemez yaptım stres.. Aynen öyle tatlım ya sağlıklı olalım ki gelsin meleklerimiz
Belli olmaz cicegim regl gelmis gibi konusma hemen
Yeminle ben deeİnsan durgunlaşıyor bide bilmiyorum ben bu çocuk meselesinden sonra durgunlaştım önceden daha konuşkan gülen söyleyen birisiydim karakterimi bile değiştirdi zalım bebee
Ayyyy demeeeeArtık konuşabilirim canım, çünkü geldi şu anAğrıdan ölüyorum.
Gulum o veremedi sperm testinde en az 7 gun once ılıskı olmuş olması lazımmıs bızde 10gun oldugu için olmaz dedı doktor dıger hafta ben gdcgm dıger hafta esım ile gdcgz hem ben kontrole hem esım sperm testı verckEsin de verdi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?