- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
7 gun mu dediii oohhaaaaa 7 gun cok en fazla 3 gun perhiz yapılması gerek kim demisse yanlis demis benceGulum o veremedi sperm testinde en az 7 gun once ılıskı olmuş olması lazımmıs bızde 10gun oldugu için olmaz dedı doktor dıger hafta ben gdcgm dıger hafta esım ile gdcgz hem ben kontrole hem esım sperm testı verck
Cok tatlisinBu arada kızlar benim tam reglin 11. günü yumurtlama oldu, yani o iki kopkoyu çizgi çıkmıştı testte. 2 gün erken yumurtlamıştım, çünkü normalde 13. gün oluyodu. Şimdi 2 gün erken yumurtladığım için, 2 gün erken de regl oldum.
Bu macuna bugün mü başlıyoduk?
Son durumunuz nedir acabaBeklemekseni canım Dr beta istedi mi peki direk ultrasonla mi gördü benim görünmemisti Bebek çok küçük kese demişti ya insAllah görürüz bu sefer içimde bı şüphe var şöyle herşey yolunda gibi ama sağlıklı gebeliktir insAllah benim de
Benim hamilelik belirtisiydi de o kasık ağrısı ama sende hep varmış. İyiyiz çok şükür biz. Bir ara gebelik takvimi üzerine birşeyler yazılıp çiziliyordu ondan yazmadım pek istemedim.Hangi mesajını? Gidecem kuzum gidecem basına gelen biri varmı ondan sordum buradan. Bebisin nasıl sen nasılsın yazmıyosun hic
Cok tatlisin
Selam kızlar.. Bugün iğneden sonraki 12. Günüm
Test yaptım idrar, malesef bembeyaz bir sayfa... Regl olmayı bekliyorum ama çok kötüyüm ağlıyorum saatlerdir
Hic sanmiyorum tek umudum son duragim tup bebek :))Sende çok tatlısın canımmmm❤
Umudumu size bırakıyorum. İnşallah sizden güzel haberler gelicek.
Canım ağlama boşuna, ağlayınca değişmiyo ki. Boşuna kendini yıpratma, kısmet zamanı gelince sende anne olucaksın. Stres yaptıkça geciktiriyosun. Üzme kendini, inşallah o gün gelicek.
3 gun ılıskı Olmamis olması lazım maksimum 7 gun cnm bizimki 10gun olmus cnm7 gun mu dediii oohhaaaaa 7 gun cok en fazla 3 gun perhiz yapılması gerek kim demisse yanlis demis bence
7 gun cok ama ya gittigim her yer en fazla 4 gun diyorlsrdi3 gun ılıskı Olmamis olması lazım maksimum 7 gun cnm bizimki 10gun olmus cnm
Blmm her doktor bır degıl iste7 gun cok ama ya gittigim her yer en fazla 4 gun diyorlsrdi
Öyle deBlmm her doktor bır degıl iste
ewettt kuzm bnmmm tamda üstüne bastnnnnNe yapmasın bilmem ama ana yapmalı artık Allah beni
Aynen ama stres yapma kafanı rahat tutYa simdi olmayacagini biliyorum ama sona yaklasinca yine tedirgin oluyorum
Akintim var ya surekli geldi diye lavaboya kosuyorum ooooofffff rabbiimmmAynen ama stres yapma kafanı rahat tut
Vakti saati var inanki canım. Bak daha bugun 4 senedir olmayan tedaviler olup ta kendiliğinden bi anda hamile kalan arkadaşım la konuştum. Gözyaşlarının arasında ellerini acıp dua et. Allah kimseye borclu kalmaz die bi yazı okudum bi yerde. Dualar elbet kabul oluyor ama kimine sabırla erişiliyor kimisine hiç ummadığın anda. Allahım gönlündeki muradını hayırlı zamanda nasip etsin. Bak bende hamileyim zorlu süreclerden gectim. Kucagıma alabilecekmiyim bilmiyorum yada dogunca herhangi bir sıkın tı olacakmı bilmiyorum. O yüzden hayırlı olan olsun her zaman.Selam kızlar.. Bugün iğneden sonraki 12. Günüm
Test yaptım idrar, malesef bembeyaz bir sayfa... Regl olmayı bekliyorum ama çok kötüyüm ağlıyorum saatlerdir
Sende çok tatlısın canımmmm❤
Umudumu size bırakıyorum. İnşallah sizden güzel haberler gelicek.
Canım ağlama boşuna, ağlayınca değişmiyo ki. Boşuna kendini yıpratma, kısmet zamanı gelince sende anne olucaksın. Stres yaptıkça geciktiriyosun. Üzme kendini, inşallah o gün gelicek.
Vakti saati var inanki canım. Bak daha bugun 4 senedir olmayan tedaviler olup ta kendiliğinden bi anda hamile kalan arkadaşım la konuştum. Gözyaşlarının arasında ellerini acıp dua et. Allah kimseye borclu kalmaz die bi yazı okudum bi yerde. Dualar elbet kabul oluyor ama kimine sabırla erişiliyor kimisine hiç ummadığın anda. Allahım gönlündeki muradını hayırlı zamanda nasip etsin. Bak bende hamileyim zorlu süreclerden gectim. Kucagıma alabilecekmiyim bilmiyorum yada dogunca herhangi bir sıkın tı olacakmı bilmiyorum. O yüzden hayırlı olan olsun her zaman.
Son durumunuz nedir acaba
İyiyie işarettir inşallah akıntı bende hala oluyo vallaAkintim var ya surekli geldi diye lavaboya kosuyorum ooooofffff rabbiimmm
Adetle başlanıyor canım hayırlısı olsun bendende pembe akıntı geldi bugün yarın olurum adet bu ay da ümitler çöpBu arada kızlar benim tam reglin 11. günü yumurtlama oldu, yani o iki kopkoyu çizgi çıkmıştı testte. 2 gün erken yumurtlamıştım, çünkü normalde 13. gün oluyodu. Şimdi 2 gün erken yumurtladığım için, 2 gün erken de regl oldum.
Bu macuna bugün mü başlıyoduk?
Yok canimm burdada 3-7 gün arasi en fazla diyorlar7 gun mu dediii oohhaaaaa 7 gun cok en fazla 3 gun perhiz yapılması gerek kim demisse yanlis demis bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?