Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsallah cicegim sen c life kullandın dimi bu ay
İlk denemende temizlenir belki organların ikincide olur insallah ben ilkinde o kadar kaptırmayacam kendimi ikinci ay kullanımımda beklenti icinde olacam ama bu kesin

Stres yapmamam lazım evet ama aklımda hep ya tuvalete gidiyorum sürekli bu aralar canım çok sıkkın ya doktora gittim hamile kalmak için Bi ay erken geldi regl bu ay da gelmedi

Stres yapmamam lazım evet ama aklımda hep ya tuvalete gidiyorum sürekli bu aralar canım çok sıkkın ya doktora gittim hamile kalmak için Bi ay erken geldi regl bu ay da gelmedi
Stres cok etkiliyor canım ben korunurken bile herhangi birseyi stres yaptıgımda gecikmeler yasıyordum baktım gecikiyorum amaannn ne saglıgımı etkiliyorum neolacaksa olsun diyip geciyordum hoop hasta oluyordum
Simdi daha büyük streslerdeyiz ama kendimizi yönetmesini bilmeliyiz sonucta evlatlar saglıklı bedenlerde oluyor bitanem sen hep regl gelecek gözüyle bak üzülmeden gelmezse zaten hep birlikte mutlu oluruz

vala uyuyamadim ama uzandım dinleniyorum

Kız bi dur belli olmaz bence belirtiler aynı gebelikte adet de

Canım yaaaaa yok ben ağrıdan anlarım. Geliyoooor gelmek üzere olan. Zaten belirtim bile yoktu.

İnsallah cicegim sen c life kullandın dimi bu ay
İlk denemende temizlenir belki organların ikincide olur insallah ben ilkinde o kadar kaptırmayacam kendimi ikinci ay kullanımımda beklenti icinde olacam ama bu kesin

Canım ben bu ay kullandım sayılmaz, sadece bir gün sabah akşam kullandım. Toplam iki kaşık yani, geç sipariş vermiştim. Şimdi kısmetse başlarım. Hatta eğer hamileysem, macunu birine hediye edicektim burdan biri isterse. Ama bana kısmetmiş tekrar

Ay inşallah bu bir vesiledir ve kısa sürede biz güzel haber verirsin

F fatma kt
Bı ben anlayamadım snrm

Aslında çok yapmıyodum cnm ama ne zamanki gecikme yaşadım hep acaba bebke mi diye düşünürken ister istemez yaptım stres.. Aynen öyle tatlım ya sağlıklı olalım ki gelsin meleklerimiz

Geçmiş olsun canım adet düzensizliği neden düşük yapsınki

hayır hayir..
30 ekimde düşük yaptim..
27 kasimda adet oldum..
22 aralıkta adet olmam gerekiyordu..normal dongume gore o olmadi..
düşükten sonra adet düzensizliği yaşanır diyorlar gecikme ondan kaynaklı olabilir diye bekliyorum :)

ayrıca teşekkür ederim sağolun..

Hayırlı aksamlar kızlar bugun özel hastaneye gittim doktor bana klomen verdı kan istedi sonucum bu sizce ne demek oluyor bunlar ozelen gidenler biliyorlardır bana bilgi verin kızlar lütfen

Eklentiler

• Screenshot_20191225-181548.webp
    8 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20191225-181607.webp
    10 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20191225-181636.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 24
14-17 gun bekleyin diyolar yaa ovu yapiyim aksama belki cikar biseyler hic belirtim de yok sadece tek tarafli kasik agrisi o da ara ara oluyor
haklısın aslında kafa karıştırıcı olabiliyor ovu testi .. kasık ağrısı bendede var ama ara ara sürekli değil bide ishal oldum oda belirtiden sayılıyormu bilmiyorum

Karın ağrım başladığında aynı gün başlar benim regl. Önceden de 1-2 gün erken olduğu olmuştu. Hiç gecikmedi hayatım boyunca.
Ee tamam işte bekle bakalım bat bi gelsin o gğn anlicAz zaten kuzum

Bende 1 kasımda düşük yaptım aksine düşükten sonra düzene girdi adetim test yap bence hem ilk adetinde gecikmemiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…