Bence gayet iyi gibi geldi banaHayırlı aksamlar kızlar bugun özel hastaneye gittim doktor bana klomen verdı kan istedi sonucum bu sizce ne demek oluyor bunlar ozelen gidenler biliyorlardır bana bilgi verin kızlar lütfen
Ayy hadı inşallah kuzum yaBence gayet iyi gibi geldi bana
Canım ben pek anlamadım intenretten baksanaHayırlı aksamlar kızlar bugun özel hastaneye gittim doktor bana klomen verdı kan istedi sonucum bu sizce ne demek oluyor bunlar ozelen gidenler biliyorlardır bana bilgi verin kızlar lütfen
Bence sen stres yapıyosun rahatlat kendini biraz hormonlarda bi sıkıntı yok doktor ne dediAyy hadı inşallah kuzum ya
Belirtiler arasinda var canim ishal gaz vs olabilirmis, bi kac gun daha sabretmeye calisicam artik zaten bata bi hafta kaldi o zaman test yaparim diye dusunuyorum insallah o zamana kadar sen ogrenmis olursunhaklısın aslında kafa karıştırıcı olabiliyor ovu testi .. kasık ağrısı bendede var ama ara ara sürekli değil bide ishal oldum oda belirtiden sayılıyormu bilmiyorum
İnşallah kuzum ya az kalmış seninde şu adete yakın 1 hafta geçmek bilmiyo sanki umarım güzel haberler alırızBelirtiler arasinda var canim ishal gaz vs olabilirmis, bi kac gun daha sabretmeye calisicam artik zaten bata bi hafta kaldi o zaman test yaparim diye dusunuyorum insallah o zamana kadar sen ogrenmis olursun
Bana göre baya iyi degerlerinHayırlı aksamlar kızlar bugun özel hastaneye gittim doktor bana klomen verdı kan istedi sonucum bu sizce ne demek oluyor bunlar ozelen gidenler biliyorlardır bana bilgi verin kızlar lütfen
Benim de son 5 gun ..İnşallah kuzum ya az kalmış seninde şu adete yakın 1 hafta geçmek bilmiyo sanki umarım güzel haberler alırız
Ay seninde çok azz belirtin varmı kuzumBenim de son 5 gun ..
Ader belirtim varAy seninde çok azz belirtin varmı kuzum
Yaa hepimiz arka arkaya pozitifi goruruz insallah canimBenim de son 5 gun ..
Kız adet belirtisi 5 gün öncedenmi başlıyor hem adetle gebelik belirtisi yanıAder belirtim var
Aynen oyle gecmek bilmiyo bide bi kac topikte okudum 10 gun kala bile ogrenen varmis onlari okuyunca bi heves ediyorum sonra hemen vazgeciyorum test yapmaktanİnşallah kuzum ya az kalmış seninde şu adete yakın 1 hafta geçmek bilmiyo sanki umarım güzel haberler alırız
Insallah kuzum ama hic sanmiyorum adet belirtilrtim varYaa hepimiz arka arkaya pozitifi goruruz insallah canim
Aynı dicektimKız adet belirtisi 5 gün öncedenmi başlıyor hem adetle gebelik belirtisi yanı
O nasıl oluyo yaa baya erken yumurtlamaysa demekAynen oyle gecmek bilmiyo bide bi kac topikte okudum 10 gun kala bile ogrenen varmis onlari okuyunca bi heves ediyorum sonra hemen vazgeciyorum test yapmaktan
Benim bacagim agrir oncesinden su an var akintim var surekli geldi diye tedirgin oluyorumKız adet belirtisi 5 gün öncedenmi başlıyor hem adetle gebelik belirtisi yanı
Tamam cnmCanım ben pek anlamadım intenretten baksana
Her zaman olan şeylerse o ayrı mesela bende yumurtlama dışında akıntı olmaz demekki herkeste durum farklı bazısında hiç belirti olmuyor keşke sabit belirtiler olsaydı bi çoğu adetle aynıBenim bacagim agrir oncesinden su an var akintim var surekli geldi diye tedirgin oluyorum
Doktor daha gormedı kuzum test sonuclarını ben netten baktım persembe gel dedı ama karnıma ultrasyonla baktı rahım temız dedıBence sen stres yapıyosun rahatlat kendini biraz hormonlarda bi sıkıntı yok doktor ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?