Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
haklısın aslında kafa karıştırıcı olabiliyor ovu testi .. kasık ağrısı bendede var ama ara ara sürekli değil bide ishal oldum oda belirtiden sayılıyormu bilmiyorum
Belirtiler arasinda var canim ishal gaz vs olabilirmis, bi kac gun daha sabretmeye calisicam artik zaten bata bi hafta kaldi o zaman test yaparim diye dusunuyorum insallah o zamana kadar sen ogrenmis olursun

Belirtiler arasinda var canim ishal gaz vs olabilirmis, bi kac gun daha sabretmeye calisicam artik zaten bata bi hafta kaldi o zaman test yaparim diye dusunuyorum insallah o zamana kadar sen ogrenmis olursun
İnşallah kuzum ya az kalmış seninde şu adete yakın 1 hafta geçmek bilmiyo sanki umarım güzel haberler alırız

Hayırlı aksamlar kızlar bugun özel hastaneye gittim doktor bana klomen verdı kan istedi sonucum bu sizce ne demek oluyor bunlar ozelen gidenler biliyorlardır bana bilgi verin kızlar lütfen
Bana göre baya iyi degerlerin ne dusuk ne fazla

İnşallah kuzum ya az kalmış seninde şu adete yakın 1 hafta geçmek bilmiyo sanki umarım güzel haberler alırız
Aynen oyle gecmek bilmiyo bide bi kac topikte okudum 10 gun kala bile ogrenen varmis onlari okuyunca bi heves ediyorum sonra hemen vazgeciyorum test yapmaktan

Benim bacagim agrir oncesinden su an var akintim var surekli geldi diye tedirgin oluyorum
Her zaman olan şeylerse o ayrı mesela bende yumurtlama dışında akıntı olmaz demekki herkeste durum farklı bazısında hiç belirti olmuyor keşke sabit belirtiler olsaydı bi çoğu adetle aynı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…