Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı oran falan değil ya olur mu yoksa nie yapsınlar. Eşinde morfoloji düşüklüğü varsa aşılama en guzeli hatta. Aşılamayı da 2 sene dolmadan evleneli devlet karşılamıo die biliyorum ben

Kızlar aranızda yerleşme kanaması yaşayan var mı ?
Bende tek seferlik bir şey olmuştu da yerleşme kanaması diyemiyorum. Gebeliği öğrendikten sonra bir gün tuvalette sadece peceteye sarı pembe arası bir akıntı gelmişti ama sadece o, bir daha gelmedi o yüzden yerleşme kanamasiydi diyemiyorum.

Doktor doktor kapı kapı dolaşıp, iki kayıp yaşayıp, sonra Allah'a bırakmak olabilir belki.
En başta Allaha bırakmayı denesek keşke gerçekten ben düşük yaptığım ay o kadar güzel bi huzur içindeydimki bana bu isteği verdiyse Rabbim onu bana vericek diyodum halada diyorum ama o zamanki kadar umutlu değilim

Öyle kuzum en iyisini yapmışsın napalım nasibimiz bekliyo demekki bi yerlerde Rabbimin vardır bi bildiği

Umudunu kaybetme, bize neler neler söylediler böyle olmaz diye. 41 yaşında komşumuz kaç kere denedik, ne paralar döktük tüp bebeğe artık olmayacağını kabul edip denemeyi bıraktığımızda hamileliğimi öğrendim dedi. Eylül ayında doğdu kızı :) Ben de böyle bana konuşanlardan pek hoşlanmazdım ama bir resetlenmek gerekiyor.

İşte benimde dünden sonra gelmedi zaten olursam yarın adet olmam lazım şuan yerleşmede Diyemem yani

Evet bi silkelenmem lazım ben oturdum dua etmek yerine hep araştırıyorum aslında hiç araştırmicaksın daha çok kurcalıyosun

Morfoloji dediğiniz nedir acaba nasıl öğreniliyor

Herşeyi yapıyorum ama morfloji 2 tık oynamıyor, sabır sabır sabır
Baksana arkadaşlar engel değil demişler. Üzülmek bişeyi değiştirmiyor ki. Psikoloji insn bedenini resmen yönetiyor. Dinç oldukça iyiyim dedikçe iyi oluyorsun kötüyüm aman hastayım yada bebekle alakalı olmayacak dediğinde yine kendine ediosun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…