Doğru söylüyorsun, bende kendime şaşıyorum şen şakraktım, aldırmazdım, ama sanırım iğne hap kullanınca saf saf kesin olacak sanmışım, hayal kırıkları daha kötü oluyorBaksana arkadaşlar engel değil demişler. Üzülmek bişeyi değiştirmiyor ki. Psikoloji insn bedenini resmen yönetiyor. Dinç oldukça iyiyim dedikçe iyi oluyorsun kötüyüm aman hastayım yada bebekle alakalı olmayacak dediğinde yine kendine ediosun.
Evet kuzum öyle diyolar genelde ama bilemedim işte adeti beklemek lazım en azından kafam rahat şuan beklentim yok yarında gelmezse adetim işte o zaman şüpelenirim heralde tekrarO testlere pek güvenilir değil diyorlar ama hayırlısı olsun canım
Sperm testiyle öğreniliyor, spermiogram diyorlar testin adına. Spermin morfoloji, hız ve sayısına bakılıyor. Hamilelik için engel olur mu olmaz mı ona bakıyorlar.Morfoloji dediğiniz nedir acaba nasıl öğreniliyor
Herşeyn organize olması gerekiyorKizlaaaarrr isimize yariycak bilgi
Hakkında hayırlısı canım vardır bı vakti zamanı elbetHerşeyn organize olması gerekiyorben adet olduum camdan atlamaya gidiyorum
Erken olmadın mi sanki zamani miydi ki . Kizz yokkk camdan atma koltuktan at kendiniHerşeyn organize olması gerekiyorben adet olduum camdan atlamaya gidiyorum
Öyle tabiki ama kuzum bişey sorucam ya benim düzene girdi sanki adetim önceden 32-40 günde olurdum şimdi 25 e düştü döngüm aslında yumurtlamaya göre yarın adet olmam gerekiyordu test yanlışmı gösterdi acabaHakkında hayırlısı canım vardır bı vakti zamanı elbet
Aslında değildi ama erken oldum teste göre yarındı bat testin bana bir oyunumu bu AllahımErken olmadın mi sanki zamani miydi ki . Kizz yokkk camdan atma koltuktan at kendini
Erken olmadın mi sanki zamani miydi ki . Kizz yokkk camdan atma koltuktan at kendini
Aslında değildi ama erken oldum teste göre yarındı bat testin bana bir oyunumu bu Allahım
Bu ay macun kullanmıştın dimi yanlış hatırlamıyorsam çok iyi döngünün kisalip düzene girmesi bende 30-33-36 falan değişiyordu son sıralar kısalmisti kürden falan herkesin lutuel faz süresi aynı olmayabilir bence bı güne takılmaÖyle tabiki ama kuzum bişey sorucam ya benim düzene girdi sanki adetim önceden 32-40 günde olurdum şimdi 25 e düştü döngüm aslında yumurtlamaya göre yarın adet olmam gerekiyordu test yanlışmı gösterdi acaba
Yani benim pik olduğu gün ayın 12 si çatlama ayın 14 ü çatlamaya göre hesaplıyosak 13. Gün yunurtlamadan itibarenmi sayıyoruz yoksaPik olduktan 14 gün geçince ben hastalandım canım. Senin tam kaç gün geçmişti?
Aslında kürü geçen ay kullanmadım düşük yaptığım ay o ayda normale göre erken geldi inşallah iyi bişeydir acaba döngü kısa olunca yumurtlamada kalitesizmi oldu diye saçma sapan düşünüyorum şuanBu ay macun kullanmıştın dimi yanlış hatırlamıyorsam çok iyi döngünün kisalip düzene girmesi bende 30-33-36 falan değişiyordu son sıralar kısalmisti kürden falan herkesin lutuel faz süresi aynı olmayabilir bence bı güne takılma
Bu ay kullanmıştım canım evetBu ay macun kullanmıştın dimi yanlış hatırlamıyorsam çok iyi döngünün kisalip düzene girmesi bende 30-33-36 falan değişiyordu son sıralar kısalmisti kürden falan herkesin lutuel faz süresi aynı olmayabilir bence bı güne takılma
Yok ya alakası yoktur kurma kafanda canımAslında kürü geçen ay kullanmadım düşük yaptığım ay o ayda normale göre erken geldi inşallah iyi bişeydir acaba döngü kısa olunca yumurtlamada kalitesizmi oldu diye saçma sapan düşünüyorum şuan
Maçından kaynaklı erken yumurtan gelişti snrm ondan kısaldı döngün bence hadi hyrlisi insAllah sağlıkla bebisine de vesile olur kullanacak misin bu ay daBu ay kullanmıştım canım evet
Kararsız kaldım yaa ne macun ne ovulasyon kullanmasammı acabaMaçından kaynaklı erken yumurtan gelişti snrm ondan kısaldı döngün bence hadi hyrlisi insAllah sağlıkla bebisine de vesile olur kullanacak misin bu ay da
Bana kalırsa kullanma cnm bu ay dinlenme olarak düşünün keyfine ilişki yaşayın bat tarihi düşünmemey çalış bı sonraki aya yeniden deniycem diye düşün mesela Rabbim büyük hem vücudun da kendi halinde kalsnKararsız kaldım yaa ne macun ne ovulasyon kullanmasammı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?