Doğru haklısın ama bendede şu var şimdi kullanmiyip yine adet olunca kullansaydım acaba işe yararmıydı derim yani kesin asla istikrarlı bi insan değilim kafama bişeyi taktıysam onun için boşveremiyorum ne yazıkkiBana kalırsa kullanma cnm bu ay dinlenme olarak düşünün keyfine ilişki yaşayın bat tarihi düşünmemey çalış bı sonraki aya yeniden deniycem diye düşün mesela Rabbim büyük hem vücudun da kendi halinde kalsn
Hım yok öyle düşünme cidden Rabbim ol derse hiç bişey yapmadan da nasip olur sen bilirsin tabi ama izin ver bence kendine vücudunaDoğru haklısın ama bendede şu var şimdi kullanmiyip yine adet olunca kullansaydım acaba işe yararmıydı derim yani kesin asla istikrarlı bi insan değilim kafama bişeyi taktıysam onun için boşveremiyorum ne yazıkki
Canım benim kullanmaya devam et hayırlısı böyleymis belki önümüzdeki ay o sevinci yasamak kısmet olur üzülme emiKararsız kaldım yaa ne macun ne ovulasyon kullanmasammı acaba
1 gun değişebiliyor benim de oyleAslında değildi ama erken oldum teste göre yarındı bat testin bana bir oyunumu bu Allahım
Ikiz yapcam o yuzden bekletiyor annesiniHadi seni bekliyoruz, sen bari hamiş ol da sevinelim.
Çok haklısın aslında biraz vücudumuzada zaman tanımamız lazım Doktorum bana korunma dedi ama acildeki doktor 2 ay korun demişti geçen sağlın ocağından aradılar gebeymişsiniz kayıt yapalım falan diye arayan ebeymiş bana 3 ay korun dedi dedim 2 ay geçti üstünden nerdeyse korunmadım dedim hala korun diyo belkide rahim toparlanması lazım gerçektenHım yok öyle düşünme cidden Rabbim ol derse hiç bişey yapmadan da nasip olur sen bilirsin tabi ama izin ver bence kendine vücuduna
Bilmiyorum açıkcası kararsızım İçindekiler bitkisel şeyler ama biraz vücuda zaman tanımakmı lazım diyorumCanım benim kullanmaya devam et hayırlısı böyleymis belki önümüzdeki ay o sevinci yasamak kısmet olur üzülme emi
Valla alışkın değilim ben genelde 32 günde bir olurdum sevinsemmi üzülsemmi muamma1 gun değişebiliyor benim de oyle
Uzun süre kullansan neyse gecen ay zaten dinlendin hamile kaldıgındada cok kullanmamıstın bir bu ay düzenli kullandın diye biliyorum canım bence kullan vücudunu degilde zihnini dinlendirmeye bak bence kuzum düsünmeden olursa olur olmazsa olmaz modunda kullan benceBilmiyorum açıkcası kararsızım İçindekiler bitkisel şeyler ama biraz vücuda zaman tanımakmı lazım diyorum
Başka belirti sıcak basıyordu ilk zamanlar bi çok üşüyordum bi bakıyordun sıcaktan fenalaşmışımKuzum adet tarihim öbürgün benim bilemedim ya adet sancımda yok açıkcası çok hafif arada geliyo. Başka belirtin varmıydı
Korunma konusunda bişey diyemeyeceğim ama macun kur ilaç daha fazla beklenti içine sokuyor sanki insanı sen bilirsin canım en iyi nasıl hissedeceksen öyle yap Rabb'im en güzelini bilirÇok haklısın aslında biraz vücudumuzada zaman tanımamız lazım Doktorum bana korunma dedi ama acildeki doktor 2 ay korun demişti geçen sağlın ocağından aradılar gebeymişsiniz kayıt yapalım falan diye arayan ebeymiş bana 3 ay korun dedi dedim 2 ay geçti üstünden nerdeyse korunmadım dedim hala korun diyo belkide rahim toparlanması lazım gerçekten
Evet nanam biliyomusun öyle çok üzülmedim geçen ay çok üzülmüştüm ne akla hizmetse hemen olur kafasına girdim ama bu ay hissizim alışıyorum yavaş yavaş bi kaç aya iyice umursamaz olurum inşallahUzun süre kullansan neyse gecen ay zaten dinlendin hamile kaldıgındada cok kullanmamıstın bir bu ay düzenli kullandın diye biliyorum canım bence kullan vücudunu degilde zihnini dinlendirmeye bak bence kuzum düsünmeden olursa olur olmazsa olmaz modunda kullan bence
Adet oldum ben zaten kuzumBaşka belirti sıcak basıyordu ilk zamanlar bi çok üşüyordum bi bakıyordun sıcaktan fenalaşmışım
Bakalım kuzum bi bakarsın kafama esti kullandım senin söylediğinde bana çok mantıklı geldi nananınkide aman artık hayırlısı be canımKorunma konusunda bişey diyemeyeceğim ama macun kur ilaç daha fazla beklenti içine sokuyor sanki insanı sen bilirsin canım en iyi nasıl hissedeceksen öyle yap Rabb'im en güzelini bilir
Haha delimin ettigi duaya bakEvet nanam biliyomusun öyle çok üzülmedim geçen ay çok üzülmüştüm ne akla hizmetse hemen olur kafasına girdim ama bu ay hissizim alışıyorum yavaş yavaş bi kaç aya iyice umursamaz olurum inşallah
Yani benim pik olduğu gün ayın 12 si çatlama ayın 14 ü çatlamaya göre hesaplıyosak 13. Gün yunurtlamadan itibarenmi sayıyoruz yoksa
Bidaha ay olur inş cnm demek zamanı gelmemiş dahaAdet oldum ben zaten kuzum
Benim pikten 16 gün sonra oldu regl. Bazen tam 14 gün sonra olmayabiliyormuş. Ortalama 14 gün diyorlar.Benim ayın 11’ i pik oldu. 14 gün geçince yani 25’i hastalandım. Senin pik 12’siyse, 14 gün sonra 26’sı yani bugün olman lazım
Cnm macunu aldığım yer bana 3 ay düzenli kullanmalisin demişti kullandigimin 2.ayında hamile kaldimBakalım kuzum bi bakarsın kafama esti kullandım senin söylediğinde bana çok mantıklı geldi nananınkide aman artık hayırlısı be canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?