masallah çok sevindim canım sağlıkla inşallahNorth Vital kullandi canim. 3 ay icinde gebelik olusmazsa gel demisti doktoru. 1. ayda kaldim cok sukur.
evetKeşke düşünmesek ama olmuyor işte
Insallah canim tesekkur ederim, Allah size de nasip etsin insallah tez zamandaya kızlar eskiden kişilerin altında çıkan ha
masallah çok sevindim canım sağlıkla inşallah
Kızlar klomene basladım ya ovulasyon testınede baslayayım mı yada ne zaman baslayayım
Bıttı bgn kesın emin oldum cnm sabaha gusul alacgm cnm yarından itibaren baslayacfmAdet bitince başla canım ovülasyon testine.
Ayy inşallah guzum en hayirli yakin zamanda ❤Bu tür bitkisel takviyeleri kullanan çiftlerin genelde bebeklerinin erkek olduğunu duymuştum tesadüf mü bilemem ama inşallah bana da nasib olur yakışıklı bişi
Aşkım Bn anne derdım çünkü bebek yıne olur Rabbim ol desin ama anne ölürse dizi biterDOGUM ANINDA BEBEK VEYA ANNE ÖLEBİLİR DESELER TERCİHİNİZ NE OLURDU ?
(diziden esinlendim hamislerim siz cevaplamayın)
Fatma aynı tarihte doguracagiz ben de 22+0 benimki de erkek hey be nasıl gecmis o bthcg olcturdugumuz günler Rabbim burdaki herkese en kısa zamanda nasip etsin ❤❤
Dizide bebegi kurtarın dedi annesiAşkım Bn anne derdım çünkü bebek yıne olur Rabbim ol desin ama anne ölürse dizi biter
Manyak senaristler kuzum zaten illaki bı yerde... Yapıyorlar ya mucize doktor da mıDizide bebegi kurtarın dedi annesi
Yok cicegim cukurovadaManyak senaristler kuzum zaten illaki bı yerde... Yapıyorlar ya mucize doktor da mı
Hımm bnm mucize ızlıyrm ya onu 1 kere izledim bıraktım cnmYok cicegim cukurovada
Bir zamanlar çukurova mıDOGUM ANINDA BEBEK VEYA ANNE ÖLEBİLİR DESELER TERCİHİNİZ NE OLURDU ?
(diziden esinlendim hamislerim siz cevaplamayın)
Sigarayı bırakmak için ne ilaç yazdı doktor cnm adı neykızlar bana ilaç eklendi yine ya offff ben bebek istiyorum dedikçe ilaca maruz kalıyorum moralim çok bozuk.( sigara bıraktırma ilacı eklendi) bir de astım çıktı
burada yazmam doğru mu bilmiyorum ama welbutrinSigarayı bırakmak için ne ilaç yazdı doktor cnm adı ney
Nevet oradada bitti simdi nihat hatipogluyla dosta dogru izliyoruzBir zamanlar çukurova mı
Hımm cok asırı mı kullanıyorsun Kı cnmburada yazmam doğru mu bilmiyorum ama welbutrin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?