günde 1 paketHımm cok asırı mı kullanıyorsun Kı cnm
Hımm cok muş yagünde 1 paket
Peki kac yıldır içiyorsungünde 1 paket
Bir Zamanlar ÇukurovaDOGUM ANINDA BEBEK VEYA ANNE ÖLEBİLİR DESELER TERCİHİNİZ NE OLURDU ?
(diziden esinlendim hamislerim siz cevaplamayın)
Miiiişşkkkaaannn mi izliyordun .DOGUM ANINDA BEBEK VEYA ANNE ÖLEBİLİR DESELER TERCİHİNİZ NE OLURDU ?
(diziden esinlendim hamislerim siz cevaplamayın)
Bi an muge anli canlandi gozumde he amin aminnnnAminnnnnnnnn aminnnnn Yarabbbbb
Evet simdide nihat hatipoglu izliyorumMiiiişşkkkaaannn mi izliyordun .ben bilmem dohtor bilir
Bi an muge anli canlandi gozumde he amin aminnnn
Duanim her turlusu makbuldürEvet simdide nihat hatipoglu izliyorum
Ebu zerr gaffarinin özel duası varmıs bunu yazın didi
Müge apppllaaaSenin kocanın evi yoğhhh yokkk Anladın mı yoğghhh
Heyecanlı bitti yaaaNevet oradada bitti simdi nihat hatipogluyla dosta dogru izliyoruz
Bende simdi uyuyacam yarın erken kalkayımda su müge anlıyı bir izleyeyimHeyecanlı bitti yaaahadi ya izle bakıyımm ben uyku moduna geçtim
Bi tane kadin var 1 haftadır cikiyor ozetlerini izlesen bile hayret edersinBende simdi uyuyacam yarın erken kalkayımda su müge anlıyı bir izleyeyimBerraAksa_K L Loriklorik neye gülüyormus bu kadar bir ögreneyim
Özet gecermisinBi tane kadin var 1 haftadır cikiyor ozetlerini izlesen bile hayret edersin
Öğren kuzmm valla bağımlılık yapıyor ama dünyadaki pislikleri öğrendikçe içim acıyor insanlığımzaBende simdi uyuyacam yarın erken kalkayımda su müge anlıyı bir izleyeyimBerraAksa_K L Loriklorik neye gülüyormus bu kadar bir ögreneyim
Ben etkileniyorum öyle seylerden kuzum bakmam genelde ama biraz önce gülüyordunuzÖğren kuzmm valla bağımlılık yapıyor ama dünyadaki pislikleri öğrendikçe içim acıyor insanlığımza
O degilde her gece numune gibi birisini konu acar ya hah iste yine biri acmis kizlik zari ile ilgiliÖzet gecermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?