Ama kuzum baksana yumurtlama günüde oldu ilişki tutmadı ovu beni hayal kırıklığına uğrattıBence ovulasyon kullan canım
Gelmemiş valla kuzu gelsede gidiyo zaten artık keyfi bilir vallaBidaha ay olur inş cnm demek zamanı gelmemiş daha
Oy birliğiyle devam ediyrumkız ne oldu erken adet mı oldun.ovulasyi
oldun mu canım.bence olduysan ovulasyona kesin devam et bu ay da.macuna da devam et.ben adet olursam inofolic combi mı ney ondan kullancam belki macuna da devam edebirim bilemiyorum
Tabiki Öyle Ama isteğim azaldı nedense... gerçi her adet dönemi azalıyo yumurtlama zamanı diriliyosen iyi ol ki bebeğin de sağlıkla gelsin umudunu kaybetme Rabbim okunan ezanlarin hürmetine nasip edecek insAllah canım
Hg cnm insAllah kısa zmnda nasip eder Rabb'im
Evet canım.ben doktora gittim dün.yumurta çatlamış dedi ama dün ilişki olmadiOy birliğiyle devam ediyrumoldum valla kuzu o ney canım yumurta geliştirici hap falanmı
İyi diyelim şükür bugünume cnm bulantılar azaldi ama ara ara yokluyor tabi belden asagim tutmuyor sanki çok halsiz hissediyorum cnm bı de ne diycem ben bazen geceleri hep çok hafif kıpırtı hissediyorum böyle çok hafif bağırsak hareketi olmadığına eminim acaba bebişim mi kiSağol cnm senin nasıl gidiyo
Kız bu ne hamilemisin yoksa bide son üç test aynı gğnmü ard arda günlerdemiHanımlar iyi akşamlar sizce yumurtam hala çatlamamışmı
Bi dahaki aymı başlican kuzu aslında bu haplar yumurtalamaya destek veriyor bende 1-2 ay gebelik olmazsa gidip istiyemEvet canım.ben doktora gittim dün.yumurta çatlamış dedi ama dün ilişki olmadive inofolic combi idi galiba daha kaliteli yumurta için .cok kişi biliyordur zaten çok bilinen bi ilaç .onu kullan dedi
Biliyorum o duyguyu adet olunca herşey anlamını yitiriyor sanki sonra adet bitimine yakın yeni umutlar yeşeriyor acaba bu sefer okur mu diye heyecanla cabaliyorusnTabiki Öyle Ama isteğim azaldı nedense... gerçi her adet dönemi azalıyo yumurtlama zamanı diriliyo
canım hiç kaybetme ümidini.bebek geleceği zamanı seçiyor.ve gelmeye karar verdi mi illaki doğuyor.Allah izin versin de.olacak insallah senin kısa sürede.cok beklemiceksinTabiki Öyle Ama isteğim azaldı nedense... gerçi her adet dönemi azalıyo yumurtlama zamanı diriliyo
Hah tamda o vallaBiliyorum o duyguyu adet olunca herşey anlamını yitiriyor sanki sonra adet bitimine yakın yeni umutlar yeşeriyor acaba bu sefer okur mu diye heyecanla cabaliyorusn
Yok canım ovulasyon testi bunlar dünden bugüne kadar olanlar pik oldu ama çatlamayı kaçırmıyim diye yapıyorum üç dört saatte birKız bu ne hamilemisin yoksa bide son üç test aynı gğnmü ard arda günlerdemi
Evet ben adet olursam( inşallah olmam) ona başlayacağım.hamile kalmayı kolaylaştıran bi ilaç galiba eczaneye sormuştum bir keresinde öyle demiştiBi dahaki aymı başlican kuzu aslında bu haplar yumurtalamaya destek veriyor bende 1-2 ay gebelik olmazsa gidip istiyem
İnşallah be kuzum şu ezan saati Rabbim içimi biliyorYa inşallah bu duyguyu benim gibi isteyen herkes tadarcanım hiç kaybetme ümidini.bebek geleceği zamanı seçiyor.ve gelmeye karar verdi mi illaki doğuyor.Allah izin versin de.olacak insallah senin kısa sürede.cok beklemiceksin
Hah tamda o valla
Çatlar yarına canım benimde öyle olmuştuYok canım ovulasyon testi bunlar dünden bugüne kadar olanlar pik oldu ama çatlamayı kaçırmıyim diye yapıyorum üç dört saatte bir
İnşallah sabaha karşı değerlendirmek lazım o zamanÇatlar yarına canım benimde öyle olmuştu
Evet ben diyorum belkide boşuna uğraşıyorumdur diyorum hatta sonra vazgeçmekte istemiyorum inanırmısın belki bilmiyorum ama saçlarımda tek bir ak yoktu benim geçen baktım 2-3 tel al saçım çıkmış 24 yaşıma girdim en güzel zamanlarımı kendimi yıpratarak geçiriyorum kendi kul hakkımıza bile giriyoruz istemeden.Hayırlısı olsun kuzum sanki bazen hiç olmayacak gibi hissediyor sonra bı gün boşuna kendimi yipratmisim diyor insan
Bencedeİnşallah sabaha karşı değerlendirmek lazım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?