- 17 Kasım 2019
- 289
- 341
- 53
İnofolic pembe kutu cnm toz halindeHangi takviye canım? Geçmiş konuşmaları okuyamadım da
Bu silik çizgilerle ilgili benim gözlemlediğim bi tecrübem var eğer testi soğuk bir ortamda bırakıyorsan hamile değilsen ikinci silik çizgi çıkmıyor ama daha sıcak bi ortamda kalıyosa beklediğin de silik çizgi çıkıyor . Doğruluğu nedir bilemem ama ben denedim ümitlendim sonra da gerçeklerle yüzleştimKizlar herkese merhaba bata daha 5 gun var, dun dayanamayip bi gebelik testi yaptim tabi ki negatif cikti ben de banyoda birakip evden ciktim gece geldigimde cook silik bi cizgi cikmisti, sonradan cikan cizgiler gecersiz diyorlar biliyorum ama sizce bi anlami var midir?
Aynen canım yarın bi daha yap bakalımCanim yaa gorunuyor dimi ama iste sonradan cikti bu cizgi o yuzden umitlenmek istemiyorumyarin tekrar yapicam test
Ben onun kapsül olanını kullanmıştım etkisini görmüştüm geçen yıl, bu yıl da doktorum gynositol diye bir takviye toz vermişti onu kullandım bir sonraki ay hamileydimİnofolic pembe kutu cnm toz halinde
İnşallah bende de olumlu sonuçlar oluştururBen onun kapsül olanını kullanmıştım etkisini görmüştüm geçen yıl, bu yıl da doktorum gynositol diye bir takviye toz vermişti onu kullandım bir sonraki ay hamileydim ☺
Yok ben reglin 2. Yada 3. Günü başlayıp yumurtlamaya kadar kullanıyordum bazen günde bir aldım doktorum 2 kere demişti ama ancak yetiyor 20 tane var zaten, inofolic günde bir almıştım ilk ay hamile kalınca yarısı kalmıştı ordan hatırlıyorumİnşallah bende de olumlu sonuçlar oluştururregl bitince başlanıyor değil mi ben bunu doktora sormayı unuttum çünki yani başka sorulardan bunu düşünemedim o sıra
Öyleyse bende başlayayım hatta şimdi bir toz içeyim bana da günde iki kere dedi cnmYok ben reglin 2. Yada 3. Günü başlayıp yumurtlamaya kadar kullanıyordum bazen günde bir aldım doktorum 2 kere demişti ama ancak yetiyor 20 tane var zaten, inofolic günde bir almıştım ilk ay hamile kalınca yarısı kalmıştı ordan hatırlıyorum
Cnm testin labaquikmi toplu aldım ve genelde hepsinde silik hatta pembe çizgi çıktı saatler sonra o anda çıkmazsa umitlenme lütfen o sisligide bilemedim bende olmadi ama kistimde varmış 3cm yinede öyle bi şişlik yok
Cnm testin labaquikmi toplu aldım ve genelde hepsinde silik hatta pembe çizgi çıktı saatler sonra o anda çıkmazsa umitlenme lütfen o sisligide bilemedim bende olmadi ama kistimde varmış 3cm yinede öyle bi şişlik yok
Canım grip bişey yapmaz bence yinede değerlendir Allah verdimi veriyorOy anam bu gribin yakalayacgı tuttu zaten her ay uğramasa bu grip hatrı kalr
Ama kuruma çizgisine benzemiyor baya pembemsi duruyor ya keşke yedek test alsaydın yarında yapardınCanim ama ilk yaptigimda cikmamisti cizgi, ben de yok diye oyle birakip ciktim aksam gelince gordum bunu yani ne kadar surede cikti bilmiyoruminsallah vardir canimm yarin yada pazartesi tekrar yapicam test
İyiydi canım ama yollarda ayakta durmak hamişken çok zorCok sukur iiym simdilknasildi sinvlrin
Oyy masllhhguzl bi tektas var orda. Gozunuz aydin darisi bebgi gormye
Valla ben de onceden diodum bi anlami yok diye. Ilk olrak rengi onmli. Pembemsi ise vardr. Cunku cok belli ciktgi. Ben cok okudum sonradan cizgisi cikip hamis olan. Elinde varsa fazla test yarin sabah da yap. Onda da sonradan cikarsa emin olursn varligina
Benim beklemedi ama bu kadar silik cikmisti kan verdigimde 90 cikti beta acaba senin test ne kadar bekledikten sonra cikti? Bence bi kan ver derim
Canım ilk idrarla sabah yap bence var bebiş yaaa en azından barsa dikkat edersin sabah yap benceCanim evet baktim sonradan cikip hamile olan varmis ama buyuk cogunluk test gecersiz dikkate almayin yaziyor, ben de bosuna umitlenmek istemedim ama yine de size soriyim dedim, iki tane test daha var elimde ama korkuyorum yapmayasabah ilk idrarla yapmak mi daha dogru oluyo yoksa ovulasyon testi gibi mi yapmak canim?
Kuruma çizgisine pek benzetemedim ben bu kalın çizgi bayaEvet canım hep hayal kırıklığı olduğu için kendimi fazla kaptırmadım evet en fazla 3 gün yaşıyordum gecikme yarın 7.gün
Ama varsa testlerde çıkardı diye düşünüyorum
Ama testlerin hemen hemen hepsinde bekleme çizgisi var bazısında çok belirgin sadece buda acaba mı dedirtiyor bana
Valla akla sadece gec dollenme gelio. Yoksa norml zamnda yumurtlma olsaydi hemen cikardi diye dusunuorm.
Bende de ole bisy olmdibaska belirtin var mi
Kuzum çok geçmiş olsun ya Üzülmeni istemiyorum ama şekli bozuk benimde düşük olmadan önce kesenin etrafında böyle kanama alanları vardı umarım senin için bir mucize olur umarımKızlar ya internetten okuyorum kesenin şekli sonradan düzelen, kalp atışı duyulan o kadar çok insan var ki umutlanmali mıyım bilmiyorum. Bir yanım umutlanmak istiyor bir yanım daha çok üzüleceksin diyor. Hiç kanamam olmadı, doktor da sormuştu kanaman var mı diye aklıma gelmedi içeride kanama mı var diye sorayım. Sanırım kalp atışını görmediği için de direkt haftaya tekrar bakıp alalım kürtaja gelir gibi gel dedi. Sizce bu kesenin şekli çok mu bozuk?
Kuruma çizgisine pek benzetemedim ben bu kalın çizgi baya
Yumurtluyorsun kız koş kuluçkayaEki Görüntüle 2570148 kuzucuklar yumrtlama herhalde kızlar bana ne yyiyeym de kaliteli çatlasın şu yumrtalık deyin bi canlar m ❤❤
Geç döllnme olabilir mi acabaİnşallah canımm ne bileyim bat günü bi o kadar belirgin çıktı sonra ki hünlerde çıktı ama en belirgini o
Her sabah ilk idrarla yapıyorum adete 5 kala dan beri
Geç döllnme olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?