- 8 Ekim 2019
- 779
- 1.457
- 63
Canim evet baktim sonradan cikip hamile olan varmis ama buyuk cogunluk test gecersiz dikkate almayin yaziyor, ben de bosuna umitlenmek istemedim ama yine de size soriyim dedim, iki tane test daha var elimde ama korkuyorum yapmayaCok sukur iiym simdilknasildi sinvlrin
Oyy masllhhguzl bi tektas var orda. Gozunuz aydin darisi bebgi gormye
Valla ben de onceden diodum bi anlami yok diye. Ilk olrak rengi onmli. Pembemsi ise vardr. Cunku cok belli ciktgi. Ben cok okudum sonradan cizgisi cikip hamis olan. Elinde varsa fazla test yarin sabah da yap. Onda da sonradan cikarsa emin olursn varligina
Tam bilmiorm ama onmli olan idrarin bikac saat bekletilmesi icerde. Iki uc saattir tuvalte gitmedysen simdi de yapabilirsn.Canim evet baktim sonradan cikip hamile olan varmis ama buyuk cogunluk test gecersiz dikkate almayin yaziyor, ben de bosuna umitlenmek istemedim ama yine de size soriyim dedim, iki tane test daha var elimde ama korkuyorum yapmayasabah ilk idrarla yapmak mi daha dogru oluyo yoksa ovulasyon testi gibi mi yapmak canim?
Ediyorum canım, Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş. Tarlusal duydum ama ne kadar sonra adet olunuyor bilmiyorum, senin kistin vardı ya soğan kür yaptın mı hiç, küçültüyor diye biliyorum saraçoğlunun videosunda gördüm kist geciktiriyor olabilir belki..Sorma kuzum ya hala gelmedi adetim. Tarlusal bitti 7 gün oldu 3 gün daha bekleyip doktorumu arıcam. İlk kez bu kadar gecikti anlam veremiyorum.. Rahim filmi bu kadar geciktirir mi diye araştırdım geciktiren var ama benim kadar yok.. Bende bekliyorum valla çok zor geliyo son günler sınav hazırlama performans ödevleri okuma analizler.. Sevindim iyi olmana cnm benim dua et bize de kavuşalım bebekleirmize
Anladim sagol canim yarin sabah yapiyim en iyisi hem bata biraz daha yaklasmis olurumTam bilmiorm ama onmli olan idrarin bikac saat bekletilmesi icerde. Iki uc saattir tuvalte gitmedysen simdi de yapabilirsn.
Yaptım cnm 2 kere ama fayda etmedi ya ben 20 yaşlardan beri biliyorum kistimi. Doktorum duphaston verdi 1 cm küçülttü bakalım adet olsam başlıcak tedaviyeEdiyorum canım, Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş. Tarlusal duydum ama ne kadar sonra adet olunuyor bilmiyorum, senin kistin vardı ya soğan kür yaptın mı hiç, küçültüyor diye biliyorum saraçoğlunun videosunda gördüm kist geciktiriyor olabilir belki..
Görüyorum ben deKizlar herkese merhaba bata daha 5 gun var, dun dayanamayip bi gebelik testi yaptim tabi ki negatif cikti ben de banyoda birakip evden ciktim gece geldigimde cook silik bi cizgi cikmisti, sonradan cikan cizgiler gecersiz diyorlar biliyorum ama sizce bi anlami var midir?
Anladım canım hayırlısı olsun Allah şifa versin inş, benim de küçük kistler vardı soğan kürü iyi gelmişti ama sen de yapmışsın zaten, en uygun zamanda gelir inş bebeğinYaptım cnm 2 kere ama fayda etmedi ya ben 20 yaşlardan beri biliyorum kistimi. Doktorum duphaston verdi 1 cm küçülttü bakalım adet olsam başlıcak tedaviye
Orası hiç belli olmaz cancağızımİnşaAllahh kuzm ama bende sağlık kalmadı yumrtacagzmda nasl kalsn gripe yakalndıkk
Canim yaa gorunuyor dimi ama iste sonradan cikti bu cizgi o yuzden umitlenmek istemiyorumGörüyorum ben de
Evt daha ii olur . Insllh vardrAnladim sagol canim yarin sabah yapiyim en iyisi hem bata biraz daha yaklasmis olurum
Hg cnm nerelerdesin sen bakim. Ilk defa bu kdr geciktin sankii. Gorunuo ama insllh vardr sende deBu testi sabah yaptım yaptığım testlrrin çoğunda sonradab çizgi çıkıyor
Hg cnm nerelerdesin sen bakim. Ilk defa bu kdr geciktin sankii. Gorunuo ama insllh vardr sende de
Cnm testin labaquikmi toplu aldım ve genelde hepsinde silik hatta pembe çizgi çıktı saatler sonra o anda çıkmazsa umitlenme lütfen o sisligide bilemedim bende olmadi ama kistimde varmış 3cm yinede öyle bi şişlik yok
Insallah canimEvt daha ii olur . Insllh vardr
Benim beklemedi ama bu kadar silik cikmisti kan verdigimde 90 cikti beta acaba senin test ne kadar bekledikten sonra cikti? Bence bi kan ver derim
Valla akla sadece gec dollenme gelio. Yoksa norml zamnda yumurtlma olsaydi hemen cikardi diye dusunuorm.Evet canım hep hayal kırıklığı olduğu için kendimi fazla kaptırmadım evet en fazla 3 gün yaşıyordum gecikme yarın 7.gün
Ama varsa testlerde çıkardı diye düşünüyorum
Ama testlerin hemen hemen hepsinde bekleme çizgisi var bazısında çok belirgin sadece buda acaba mı dedirtiyor bana
Bende de ole bisy olmdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?