- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Heşeyin hayırlısı canım bide başka markayla dene istersenİnşallah öyledir hakkımda hayırlısını versin Rabbim
Merak ediyorum bu kadar gecikmeye testi negatif çıkıp hamile oldupunu öğrenen varmı diye
Yarın sabah yine yapıcam bakalım ne çıkacak
Heşeyin hayırlısı canım bide başka markayla dene istersen
Anladım canım herşeyin hayırlısı hayırlı zamanda gelsin bebişin inşallahYa bunu toplu aldırdım eşime bi daha masraf etmek istemiyorum evde varken
İçimde garip bi rahatlık var olsam da üzülecek gibi değilim elhamdülillah
Geçen ay 10 gün soğan kürü uyguladım şifa olduğunua inanıyorum geçen ay 2 gün gecikmeyle gelmişti bu ay 7 gün oldu nerdeyde adet ağrım falan da aşırı değil
Hayırlısı inşallah
Yok en fazla 3 gün yaklaşık bi senedir düzenli gelir evlendşğimden bi iki ay sonra 10 gün gecikme yaşamıştım bi o zaman var zaten o zaman da düşünmüyordukAnladım canım herşeyin hayırlısı hayırlı zamanda gelsin bebişin inşallahhep gecikir miydi adetin
Yapicam canim sabah ilk idrarla mi yapmak gerek?Canım ilk idrarla sabah yap bence var bebiş yaaa en azından barsa dikkat edersin sabah yap bence
İnş kuzum ya hayırlısı bakalım. Hep öyle dua ediyorum zaten evet çok istiyoruz ama en hayırlı en güzel zamanı Rabbim biliyo zatennAnladım canım hayırlısı olsun Allah şifa versin inş, benim de küçük kistler vardı soğan kürü iyi gelmişti ama sen de yapmışsın zaten, en uygun zamanda gelir inş bebeğin
İnşaAllahh olr Rabbim engel koymazOrası hiç belli olmaz cancağızım
Kuzm değerlendirdim de çok kötü oldm sorna hastane iğne suan yeni gözüm açıldıCanım grip bişey yapmaz bence yinede değerlendir Allah verdimi veriyor
Yemn edrm zor bela ettm o işi geberiyorum gripten dedim eşime sen testte dua et kız ateşler içinde yanıyordm yeni düştü iğneyle ilaçlar yazıldı almadmYumurtluyorsun kız koş kuluçkaya
Agiz kurulugu oluo aslnda. Ama evinz kaloriferliyse ondan da olabilir. Duygusallik da oluo zaten. Bide bnm her ayaga kalkinca gozlerim kararrdi baya.Yok valla göğsüm bile sızlamıyor
Bunlar belirti mi bilmiyorum ama
Gece uyuyamama
Ağız kuruluğu
Duygusallık
Bide ara sıra her gün değil ama böyle sanki tansiyon düşmesi gibi yada hani deprem mi oldu dersin ya çok hafif öyle oluyor
Ay kuzum geçmiş olsun çok inşallah tutunur yaaYemn edrm zor bela ettm o işi geberiyorum gripten dedim eşime sen testte dua et kız ateşler içinde yanıyordm yeni düştü iğneyle ilaçlar yazıldı almadmRabbim esirgesin eger tutunacaksa yavrm
İnşaAllahh sanmıyorum normal hasta olmadan tutunuyor suan tutncak mı asla bilmiyormAy kuzum geçmiş olsun çok inşallah tutunur yaa
İnşallah bardır canım yaYok en fazla 3 gün yaklaşık bi senedir düzenli gelir evlendşğimden bi iki ay sonra 10 gün gecikme yaşamıştım bi o zaman var zaten o zaman da düşünmüyorduk
İçimde umudum var yok desem doğru olmaz ❣❣
Yapicam canim sabah ilk idrarla mi yapmak gerek?
Hayırlısı canım olacagı varsa olur zatenKuzm değerlendirdim de çok kötü oldm sorna hastane iğne suan yeni gözüm açıldı
Canım naptın yaptınmıYapicam canim sabah ilk idrarla mi yapmak gerek?
Cnm benim de 25 günlük gecikmenin ardından başlamak üzere adetim. Ben çok kendimi hamile gibi sandım Bi hafta geçince sonradan çıkan çizgilerle kan verdim Bi kaç kez ama çıkmadı. Doktorum muayene edip tarlusal verdi bittikten 8 gün sonra gelmeye başladı. Çok dua ettim gelsin artık diye akışına bıraktım ve geldi.. Bence kan ver ve kafan rahatlasınBugünkü testim böyle sabah
gecikmemin 7.günü ben bişey göremedim yine malesef
Ya benim bebeğim nazlı
Yada hamile değilim
İnşallah beirinci çıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?