Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Heşeyin hayırlısı canım bide başka markayla dene istersen

Ya bunu toplu aldırdım eşime bi daha masraf etmek istemiyorum evde varken
İçimde garip bi rahatlık var olsam da üzülecek gibi değilim elhamdülillah

Geçen ay 10 gün soğan kürü uyguladım şifa olduğunua inanıyorum geçen ay 2 gün gecikmeyle gelmişti bu ay 7 gün oldu nerdeyde adet ağrım falan da aşırı değil

Hayırlısı inşallah

Anladım canım herşeyin hayırlısı hayırlı zamanda gelsin bebişin inşallah hep gecikir miydi adetin

Anladım canım herşeyin hayırlısı hayırlı zamanda gelsin bebişin inşallah hep gecikir miydi adetin
Yok en fazla 3 gün yaklaşık bi senedir düzenli gelir evlendşğimden bi iki ay sonra 10 gün gecikme yaşamıştım bi o zaman var zaten o zaman da düşünmüyorduk

İçimde umudum var yok desem doğru olmaz ❣

Anladım canım hayırlısı olsun Allah şifa versin inş, benim de küçük kistler vardı soğan kürü iyi gelmişti ama sen de yapmışsın zaten, en uygun zamanda gelir inş bebeğin
İnş kuzum ya hayırlısı bakalım. Hep öyle dua ediyorum zaten evet çok istiyoruz ama en hayırlı en güzel zamanı Rabbim biliyo zatenn

Agiz kurulugu oluo aslnda. Ama evinz kaloriferliyse ondan da olabilir. Duygusallik da oluo zaten. Bide bnm her ayaga kalkinca gozlerim kararrdi baya.

Yemn edrm zor bela ettm o işi geberiyorum gripten dedim eşime sen testte dua et kız ateşler içinde yanıyordm yeni düştü iğneyle ilaçlar yazıldı almadm Rabbim esirgesin eger tutunacaksa yavrm
Ay kuzum geçmiş olsun çok inşallah tutunur yaa

Kızlar Nana ve Lorik’in banları kalkmadı mı hala, nerede bu hatunlar

Kızlar selamlar bugünkü testim de negatif çıktı sabah
Sabah namazondan beri belimin sağ tarafında ağrı var kalçama vuruyor ve bacağımada

Gebeliğinde bunu yaşayan varmı

Bugünkü testim böyle sabah
gecikmemin 7.günü ben bişey göremedim yine malesef
Ya benim bebeğim nazlı
Yada hamile değilim
İnşallah beirinci çıktır

Eklentiler

• 20191229_075318.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 43
  • 20191229_100837.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 45
  • 20191229_075318.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 20191229_075311.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 39
Bugünkü testim böyle sabah
gecikmemin 7.günü ben bişey göremedim yine malesef
Ya benim bebeğim nazlı
Yada hamile değilim
İnşallah beirinci çıktır
Cnm benim de 25 günlük gecikmenin ardından başlamak üzere adetim. Ben çok kendimi hamile gibi sandım Bi hafta geçince sonradan çıkan çizgilerle kan verdim Bi kaç kez ama çıkmadı. Doktorum muayene edip tarlusal verdi bittikten 8 gün sonra gelmeye başladı. Çok dua ettim gelsin artık diye akışına bıraktım ve geldi.. Bence kan ver ve kafan rahatlasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…