Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Doğru canım ben zaten öyle hamile gibi hissettiğimden değil gecikme sebebi ne olabilir diye düşünüyorum

Senin de ilk kez mi gecikmen olmuştu
Benim şimdilik adet ağrım falan yok ama bakalım belimin ağrısı da geçti şükür biraz yürüyüle çıktım

Normalde Bi kaç gün oynar sadece cnm. İnsan sebebini merak ediyo tabi ama ister istemez umudu oluyo.. Ağrılara aldanma geçer tekrar gelir. Kan testi gerçek sonucu söyler doktora git bence belki rahimde Kalınlaşma görür vardır belki bebek

Aynen öyle umudum yok desem doğru olmaz
İnşallah vardır ama şu ara gitmem pek mümkün değil
Elimde 5 tane test kaldı onlar bitene kadar olmazsam vede çizgi de görmezsem kan veririm inşallah

Aynen öyle umudum yok desem doğru olmaz
İnşallah vardır ama şu ara gitmem pek mümkün değil
Elimde 5 tane test kaldı onlar bitene kadar olmazsam vede çizgi de görmezsem kan veririm inşallah
Hayırlısı olsun hakkında cnm. Ama belirsizlik çok zor gerçekten

Kızlar ya bu ay bak tarçın çörek otu kürünü yapayım diyorum ama yorumlara baktım da kist yapmış bazılarında bazılarında adet geciktirmiş bende de çikolata kisti var acaba yan etki yapar mı diye korkuyorum

Benim bilgim yok canım bilenler yardımcı olur inşallah

İnşaALlah ya inşaAllah
Adetim geçen ay Kasım’ın 24 olmuştum.
29 Kasım bitti. Nasip bugün ayın 28’i daha adet görmedim Allahım büyük çok istiyoruz eşimle bir bebeğimiz olsun
Hayırlısı inşAllah gecikme gebelikten olsun ne kadardır olmuyor

Cnm ben hamile kalmadan önceki ay yapmıştım ovu testiyle takip yapmıştım
Pik görünce biraktm çok erken yumurtlma olmuştu o yüzden erken adet oldum cnm kist falan da olmadı snrm belki sonraki aya vesile oldu bilemiorum çikolata kisti hakkında fikrim yok ama cnm

Tarçın tek başına adet geciktiriyor sadece onu biliyorum canım. Ama şöyle bir durum var, Adet geciktiriyorsa Folikülün çatlamadan kiste dönüşmesine de sebep olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…