- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Canim sabah yaptim ama negatif cikti malesef, ilk denememizdi zaten insallah onumuzdeki ay kismet olurCanım naptın yaptınmı
İyiyiz canım sen nasılsınMerhaba kızlar nasılsınız
Anladım canım o test bozukmus demekki herşeyin hayırlısı canımCanim sabah yaptim ama negatif cikti malesef, ilk denememizdi zaten insallah onumuzdeki ay kismet olur
Cnm benim de 25 günlük gecikmenin ardından başlamak üzere adetim. Ben çok kendimi hamile gibi sandım Bi hafta geçince sonradan çıkan çizgilerle kan verdim Bi kaç kez ama çıkmadı. Doktorum muayene edip tarlusal verdi bittikten 8 gün sonra gelmeye başladı. Çok dua ettim gelsin artık diye akışına bıraktım ve geldi.. Bence kan ver ve kafan rahatlasın
Normalde Bi kaç gün oynar sadece cnm. İnsan sebebini merak ediyo tabi ama ister istemez umudu oluyo.. Ağrılara aldanma geçer tekrar gelir. Kan testi gerçek sonucu söyler doktora git bence belki rahimde Kalınlaşma görür vardır belki bebekDoğru canım ben zaten öyle hamile gibi hissettiğimden değil gecikme sebebi ne olabilir diye düşünüyorum
Senin de ilk kez mi gecikmen olmuştu
Benim şimdilik adet ağrım falan yok ama bakalım belimin ağrısı da geçti şükür biraz yürüyüle çıktım
Normalde Bi kaç gün oynar sadece cnm. İnsan sebebini merak ediyo tabi ama ister istemez umudu oluyo.. Ağrılara aldanma geçer tekrar gelir. Kan testi gerçek sonucu söyler doktora git bence belki rahimde Kalınlaşma görür vardır belki bebek
Hayırlısı olsun hakkında cnm. Ama belirsizlik çok zor gerçektenAynen öyle umudum yok desem doğru olmaz
İnşallah vardır ama şu ara gitmem pek mümkün değil
Elimde 5 tane test kaldı onlar bitene kadar olmazsam vede çizgi de görmezsem kan veririm inşallah
Hayırlısı olsun hakkında cnm. Ama belirsizlik çok zor gerçekten
İyi canım teşekkürler kızımla uğraşıyorum Allah sağlık versin ama ikinci gelince nasıl olurum bilmiyorumİyiyiz canım sen nasılsın
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.İyi canım teşekkürler kızımla uğraşıyorum Allah sağlık versin ama ikinci gelince nasıl olurum bilmiyorumAllah yardımcımız olsun kızım hasta buralarda salgın bi grip dolanıyor
Sağol canım Allah razı olsunGeçmiş olsun canım, Allah şifa versin.
Hadi ya geçmiş olsun dikkat et canım valla kaç yasında kısın bu aradaİyi canım teşekkürler kızımla uğraşıyorum Allah sağlık versin ama ikinci gelince nasıl olurum bilmiyorumAllah yardımcımız olsun kızım hasta buralarda salgın bi grip dolanıyor
Sağol canım inşallah, 2,5 yaşındaHadi ya geçmiş olsun dikkat et canım valla kaç yasında kısın bu arada
Benim bilgim yok canım bilenler yardımcı olur inşallahKızlar ya bu ay bak tarçın çörek otu kürünü yapayım diyorum ama yorumlara baktım da kist yapmış bazılarında bazılarında adet geciktirmiş bende de çikolata kisti var acaba yan etki yapar mı diye korkuyorum
Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin canım gercekten öyle kaybedincegebe olmakta önemli değil ki önemli olan sağlıklı doğurabilmek
Hayırlısı inşAllah gecikme gebelikten olsunİnşaALlah ya inşaAllah
Adetim geçen ay Kasım’ın 24 olmuştum.
29 Kasım bitti. Nasip bugün ayın 28’i daha adet görmedim Allahım büyük çok istiyoruz eşimle bir bebeğimiz olsun
Cnm ben hamile kalmadan önceki ay yapmıştım ovu testiyle takip yapmıştımKızlar ya bu ay bak tarçın çörek otu kürünü yapayım diyorum ama yorumlara baktım da kist yapmış bazılarında bazılarında adet geciktirmiş bende de çikolata kisti var acaba yan etki yapar mı diye korkuyorum
Kızlar ya bu ay bak tarçın çörek otu kürünü yapayım diyorum ama yorumlara baktım da kist yapmış bazılarında bazılarında adet geciktirmiş bende de çikolata kisti var acaba yan etki yapar mı diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?