Bunu biliyorum çok teşekkür ederim ama anlamadığım konu yumurtalar gelişmis demesi bunu söylediğinde adetime iki gün vardı. Anlamadığım nokta bu yumurta geliştiren sonra nezaman atılır yani regl olunca bunuda bunuda biliyorum fakat yumurta oluşumu adete 15 gün varken olmuyormu benmi yanlış biliyorum kafam okadar karıştı ki ezbere bildiğim konular bunlar 18 aydır okumadığım ogrenmedigim kalmadı burda takılıp kaldım yani kısaca adete iki üç gün varken oluşmuş yumurtalar duruyormu 1 gün yaşıyorlar diye biliyorumBazı aylar oluşan foliküller çatlamayabiliyor. Gelişiyor ama kalıyor orada çatlamıyor. Bir sonraki Adetinle atılıyor genelde. Seni o yüzden adetinin 2. Günü çağırdı. Atılmış mı yoksa kist olarak kalmaya devam etmiş mi ona bakacaktır. Ayrıca yumurta oluşumuna falan da bakar. Sen şimdilik kafana bir şey takma ama adetin 2. Günü mutlaka git
Canım benimde öyle yaa hep öyleydi rahatsız ediyor baya vuruyor vajinaya dogru:)Kizlar ya bnm oglan dun aksamdan beri ara ara asağima vuruo guclu bi sekilde. Dik pozisyona mi gecti sizce
İyiyim böcüğümGeldim cicegim geldim anam nasılsınnnn
Allah en güzel şekilde sonuçlandırsınGünaydınnnnn iyi haftalar kizlarrrr, gune cok güzel basladimmm herkesin de insallah boyle guzel geçerdün gece eşim bana sürpriz yaptı içim kıpır kıpır, bebek için çalışmalara başladık acayip mutluyum yumurtlama donemindeyim, ozellikle hesaplamış eşim de hehehe guzel haber vermeyi diliyorum insallah size. Sevincimi paylasmak istedim
Ben de uzun bir aradan sonra bugun geldim hic iyi degilim hastayimmGüzellikler merhaba uzun bir aradan sonra düştüm yine buralara.. Nasılsınız ne var ne yok?
Bu yazı stili anca Lorik in olabiliirhheeeeyyyyylllllooooooooo ben geldimm🎗 🗯
Sen tanimadin mi beenniiBu yazı stili anca Lorik in olabiliir
Neyin var kuzum bu ay bebişin olacaktı seninnnBen de uzun bir aradan sonra bugun geldim hic iyi degilim hastayimmsen nasilsin nasil gidiyor
Üstteki yazını görmeseydim nerden taniycam tatlımmSen tanimadin mi beennii
Oksuruyom cigerim sökülüyor sankiNeyin var kuzum bu ay bebişin olacaktı seninnn
Aşılamaya başlayacağız biz de hiç istemesem bile deneyelim dedi doktor, adeti bekliyorum
Üstteki yazını görmeseydim nerden taniycam tatlımm
Belli olmaz yaa benim arkadaşım beş gün geçti de erken gebelikte anca çıktı ondan öncekilerde çıkmamıştı inşallah kırmızılar gelmesinnOksuruyom cigerim sökülüyor sanki((((( bugun batim ama daha gelen giden yok normalde 1 gun once olurdum ama dun de olmadim bi umut bekliyorum testte yaptim cikmadi zaten
Şu an özel hastanedeyim, bir muayene olacağım kürtajdan önce başka bir doktora daha görünmek istedim. Hala kanamam yok. Sana da çok geçmiş olsun. Allah hakkımızda hayırlısını versin.Arkadaşlar benim içinde dua edin 7 haftadayım kanama ağrı durmak bilmiyor bugün dr a gideceğim kontrole hayırlı haberle döneyim birde benArtemissisipi ile aynıydım canım sanada çok geçmiş olsun şu an ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?