Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu biliyorum çok teşekkür ederim ama anlamadığım konu yumurtalar gelişmis demesi bunu söylediğinde adetime iki gün vardı. Anlamadığım nokta bu yumurta geliştiren sonra nezaman atılır yani regl olunca bunuda bunuda biliyorum fakat yumurta oluşumu adete 15 gün varken olmuyormu benmi yanlış biliyorum kafam okadar karıştı ki ezbere bildiğim konular bunlar 18 aydır okumadığım ogrenmedigim kalmadı burda takılıp kaldım yani kısaca adete iki üç gün varken oluşmuş yumurtalar duruyormu 1 gün yaşıyorlar diye biliyorum

Günaydınnnnn iyi haftalar kizlarrrr, gune cok güzel basladimmm herkesin de insallah boyle guzel geçer dün gece eşim bana sürpriz yaptı içim kıpır kıpır, bebek için çalışmalara başladık acayip mutluyum yumurtlama donemindeyim, ozellikle hesaplamış eşim de hehehe guzel haber vermeyi diliyorum insallah size. Sevincimi paylasmak istedim

Allah en güzel şekilde sonuçlandırsın

Neyin var kuzum bu ay bebişin olacaktı seninnn
Aşılamaya başlayacağız biz de hiç istemesem bile deneyelim dedi doktor, adeti bekliyorum
Oksuruyom cigerim sökülüyor sanki ((((( bugun batim ama daha gelen giden yok normalde 1 gun once olurdum ama dun de olmadim bi umut bekliyorum testte yaptim cikmadi zaten

Oksuruyom cigerim sökülüyor sanki ((((( bugun batim ama daha gelen giden yok normalde 1 gun once olurdum ama dun de olmadim bi umut bekliyorum testte yaptim cikmadi zaten
Belli olmaz yaa benim arkadaşım beş gün geçti de erken gebelikte anca çıktı ondan öncekilerde çıkmamıştı inşallah kırmızılar gelmesinn

Şu an özel hastanedeyim, bir muayene olacağım kürtajdan önce başka bir doktora daha görünmek istedim. Hala kanamam yok. Sana da çok geçmiş olsun. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…