- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ben vucudumda bisey farketmem kolay kolayKuzu macunun farkını gördün mü peki? yani herhangi bir değişiklik hissettin mi
Takmamak elde degil ama bence sozde gecerli bu takmamak konusuBen artık takmıyorum arkadaşlar nasıl olca ocakta tüp bebek deneyeceğim sanki oda tutacakta bende göreceğim
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahArkadaşlar benim içinde dua edin 7 haftadayım kanama ağrı durmak bilmiyor bugün dr a gideceğim kontrole hayırlı haberle döneyim birde benArtemissisipi ile aynıydım canım sanada çok geçmiş olsun şu an ne durumdasın
hoş gelsin canımmmmm nerelere gittin kısTakmamak elde degil ama bence sozde gecerli bu takmamak konusuben de oyle diyordum
her ay aynı durumda oluyoruz ama bir bakmışsın yıllar geçmiş çıldırmamak elde değilTakmamak elde degil ama bence sozde gecerli bu takmamak konusuben de oyle diyordum
Ben de iki aşılama sonrası tüp bebekBen vucudumda bisey farketmem kolay kolaybilmiyorum etkisi oldu mu olmadi mi adet olaydim amh baktirirdim bakalim etkisi olmus mu diye adet olmayı bekliyorum ki tüpe basliyim
Ayni durumdayız. Senin batin ne zamanBen de iki aşılama sonrası tüp bebek
Ban yemisim farkinda olmadanHo
hoş gelsin canımmmmm nerelere gittin kıs
Dogru diyorsub her ay bunu deniyelim yok sunu deniyelim diye diye koca bir yili deviriyoruz ama eli bosher ay aynı durumda oluyoruz ama bir bakmışsın yıllar geçmiş çıldırmamak elde değil
Hiçmi atmadı canımKalbi atmıyor, kese bozuk.
AY hosgeldin nerelere gittiniz yaGeldim cicegim geldim anam nasılsınnnn
Nerelere gittiniz siz
Hoşgeldin nerelerdeydiniz sizhheeeeyyyyylllllooooooooo ben geldimm🎗 🗯
Senle Nana nın geldiğine sewnmeddn bakıyomm yine bann bann bannnhheeeeyyyyylllllooooooooo ben geldimm🎗 🗯
Amiin canim insallahhhAllah en güzel şekilde sonuçlandırsın
Amin canım herşeyde bir hayır vardır iyi yapmışsın bir fikir daha almak iyidir ağrı var mı pekiŞu an özel hastanedeyim, bir muayene olacağım kürtajdan önce başka bir doktora daha görünmek istedim. Hala kanamam yok. Sana da çok geçmiş olsun. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Çok geçmiş olsun cnm ne diyelim sağlıklı değilmiş demek7 haftalık olmuş, büyümeye devam ediyor ama kalp atışı yok. Tek sorun kalbinin atmaması değil dedi, anormal bir gelişim söz konusu dedi. Kalbi atıp doğsaydı bile çok sıkıntılı bir bebek olacaktı o yüzden üzülme dedi. Kese bu defa daha düzgün ama işte kalp atışı yok. Perşembe kürtaj olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?