- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ban yemisim.Hoşgeldin nerelerdeydiniz siz
Bisey yapmadim banlandimSenle Nana nın geldiğine sewnmeddn bakıyomm yine bann bann bannn
Bayaaa olmuş yaa23 günlük gecikmenin ardından tarlusal la feci ağrılı adet oldum kızlar ama rahatladım çok şükür..
Oy sorma kuzum 10 günlük gecikmenin ardından muayene etti doktor tarlusal verdi bittikten 8 gün sonra geldi baya sıkıntılı günler yaşadım.. Sen niye banlandın yineBayaaa olmuş yaa
Resmen 1 ay o gerginlik insani yiyip bitiriyorOy sorma kuzum 10 günlük gecikmenin ardından muayene etti doktor tarlusal verdi bittikten 8 gün sonra geldi baya sıkıntılı günler yaşadım.. Sen niye banlandın yine
Canım benim inşallah iyi haberler alırsın ama sonra kaybetmekten daha iyidir çünkü sağlıksız bebek mutlaka büyük ihtimal gidiyor ve ben 22 haftada erken doğum yaptım emin ol çok daha kötü zor atlatmam iki senemi aldı şimdi yine problemli bir gebelik yaşıyorum Allahtan isteğim kavuşmak elbet ama diyorumki yine gidecekse şimdi olsa ay bilmiyorum ne düşüneceğimi şaşırdım iki günde bir doğum sancısı çekiyorum sabah ediyorum acile gidiyorum hiç bişi yapmıyolar bittim gerçektenKalbi atmıyor, kese bozuk.
Kac haftaliksinCanım benim inşallah iyi haberler alırsın ama sonra kaybetmekten daha iyidir çünkü sağlıksız bebek mutlaka büyük ihtimal gidiyor ve ben 22 haftada erken doğum yaptım emin ol çok daha kötü zor atlatmam iki senemi aldı şimdi yine problemli bir gebelik yaşıyorum Allahtan isteğim kavuşmak elbet ama diyorumki yine gidecekse şimdi olsa ay bilmiyorum ne düşüneceğimi şaşırdım iki günde bir doğum sancısı çekiyorum sabah ediyorum acile gidiyorum hiç bişi yapmıyolar bittim gerçekten
Herşeyin hayırlısı canım sağlıklı olsaydı tutunurdu sıkı sıkı hayırlısı böyleymiş öyle düşün canım7 haftalık olmuş, büyümeye devam ediyor ama kalp atışı yok. Tek sorun kalbinin atmaması değil dedi, anormal bir gelişim söz konusu dedi. Kalbi atıp doğsaydı bile çok sıkıntılı bir bebek olacaktı o yüzden üzülme dedi. Kese bu defa daha düzgün ama işte kalp atışı yok. Perşembe kürtaj olacağım.
Birileri sizi bilerek mi banlıyo napıyoBan yemisim.
Bisey yapmadim banlandim
Gicik biri var ama kimmmBirileri sizi bilerek mi banlıyo napıyo
Rahim yetmezliğimi oldu canım gercekten oyle buyuk olunca daha zor pskoloji bozuluyorCanım benim inşallah iyi haberler alırsın ama sonra kaybetmekten daha iyidir çünkü sağlıksız bebek mutlaka büyük ihtimal gidiyor ve ben 22 haftada erken doğum yaptım emin ol çok daha kötü zor atlatmam iki senemi aldı şimdi yine problemli bir gebelik yaşıyorum Allahtan isteğim kavuşmak elbet ama diyorumki yine gidecekse şimdi olsa ay bilmiyorum ne düşüneceğimi şaşırdım iki günde bir doğum sancısı çekiyorum sabah ediyorum acile gidiyorum hiç bişi yapmıyolar bittim gerçekten
Aynen vallaGicik biri var ama kimmm
Valla kuzum 4 ocak olabilir 2 ocak olabilir net değil benimki uzun zamandırAyni durumdayız. Senin batin ne zaman
Cok tuhaftir ki Ben kendimi hamile gibi hiissediyorum ya hayir olsun insallahValla kuzum 4 ocak olabilir 2 ocak olabilir net değil benimki uzun zamandır
Amiiiiin kuzum ya inşAllahCok tuhaftir ki Ben kendimi hamile gibi hiissediyorum ya hayir olsun insallah
Beklediginde de gelmezmis insallah gebesindirValla kuzum 4 ocak olabilir 2 ocak olabilir net değil benimki uzun zamandır
Hic bu kadar yoğun bir sekilde hissetmezdim icimemi doguyor artikAmiiiiin kuzum ya inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?