Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insallah bu hastalik gecer sapasaglam bir evlada sahip olursun iyi dilekerin icin Allah razi olsun her ne kadar birbirimizi tanimasak da kalben cok yakiniz birbirimize . Rabbim gonlundeki en yakin zamanda karşına cikarsin insallahh sen cok guzel sabirli bir anne olucaksin hakediyorsun çünkü

Önce sağlığını düşün cnm ben 4 yıl boyunca antşdepresan kullandım ve iyileşmeden doktorumun onayını almadan çocuk düşünmedim çünkü daha kötü olabilirdi. Üzülme lütfen önce sağlık huzur önemli bebek olur inş zamanı gelince..

Anladım canım benim de gevikse en fazla 3 gün gecikirdi
Bu ay bi beklwntim de yoktı aslında hastaneyi aradım randevu alıcaktım gün bulamadım
Bende bekliyorum hayırlısı neyse o olsun

Anladım canım benim de gevikse en fazla 3 gün gecikirdi
Bu ay bi beklwntim de yoktı aslında hastaneyi aradım randevu alıcaktım gün bulamadım
Bende bekliyorum hayırlısı neyse o olsun
Cnm belki geç döllenme de olabilir. Doktorum 10 gün sonra muayeneye çağırdı beni. 10 günü geçtiyse git bence doktora varsa anlar çünkü rahimde Kalınlaşma oluyomuş yoksa da söktürücü verir rahatlarsın en azından

Gec yumurtlama olursa gec mi adet olunur bi bilgin var mi ? Benimde bugundu batim daha,gelen giden yok normalde sabah olurdumya da önceki gun

Canım bugün gecikmemin 8.günü iki gün sonra giderim olmazsam eğer
Ama kasıklarımda baskı var bende beklemiyorum açıkçası mevsim geçişi falan diyorum ondan gecikmiştir heralde
Ümitlenince zor oluyor çünkü

Kızlar yardımm yorumlarmısınız ovü testini?
Pik olmuş mu en önemli ilişki bugün mü yoksa yarın mı yardım

Eklentiler

• F0128B63-7770-4B6E-958F-9BB8579B2314.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 18
Sağol güzel duaların için amin inşallah seninde gönlünün hayırlı muradı gerçekleşir

Sakın üzülme kuzum vardır bundada bir hayır bu günler geride kaldığında gülüp gececeğin cok güzel bi ömrün olsun evlatlarınla dualarını eksik etme allahtan ümidini kesme güzel bi gelecek için sabret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…