Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok Gecmis olsun ortalıkta felaket bi salgin var ben de yakalandim cigerlerim sokuluyor resmen öksürüyorum deli gibi

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun, benim kızımda ateşliydi ve öksürüyor ben de uyuyamadım doğru düzgün, hakkaten salgın var c vitaminine yüklenelim

Amin canım herşeyde bir hayır vardır iyi yapmışsın bir fikir daha almak iyidir ağrı var mı peki
Evet olacaksa, gebelik ilerledikten sonra değil de başta olması daha iyi gibi. Allah sabır versin sana da, inşallah sağlıklı ilerler gebeliğin. Ağrım sancim kanamam falan hiçbir şeyim yok benim.

L Loriklorik ve güzel anne adaylarım bebekleiriniz için çok geçmiş olsun aman dikkat edin kendinize de kızlarımıza da karnınızdakilere debende sabahtan çok kötüydüm aşırı karın ağrım vardı okula gidemedim az önce sağlık ocağına gidip rapor aldım.. Yarın da doktoruma kontrole gidicrm bakalım ne tedavisi uygulucak. Bu arada bugün bal tarçın çörek otu kürüne başladım. Hayıt kapsülü hamile kalmama yardımcı olmadı ama inş bu kür olur.. İnş hepimiz kavuşalım bebekleirmize 2020 bize bebekle gelsin

Aayyyy kuzuuummm bennimmmmm yyaa insallahhh insallahhhh 2020 bize cifte mutluluk yasatir insallah hepimiz hamis oluruz

Hanımlar ben 9 ay yokum doktorum bana 1 sene hamile kalamazsın dedi zaten öpüyorum hepinizi. Sanırım Allah’ın bana bir sınavı bu bipolar rahatsızlığı. İnşallah hamile kalmam bu ilaçlarla çünkü otistik bir bebeğim olabilirmiş. Allah isteyen herkese versin. Ben ilk bir arınayım şu ilaçlardan doktorum zararsızlara bir geçsin sonra yine geleceğim. Bu arada yeni yıldan tek bir dileğim var anne olabilmek. İyi bir anne. Ağlıyorum şu an sizi seviyorum her birinizi tanımasam da. İnşallah Allahım size en yakın zamanda birer evlat verir. Hayırlısı böyleymiş

Peki ilk kez mi böyle gecikti canım

Benimde şuan varda hiç ümitlenmiyim en iyisi
Evet ya normalde çok düzenlidir çok nadiren 2 3 gün olurdu.. Ya belki senin vardır gel döllenme olan da oluyo ama yine de kötüye hazırla kendini çünkü beklenti içine girince adet daha da geickiyo. Benim ilaç bitmesine rağmen 8 gün gelmedi hep araştırdım yine hamile olabilirim diye içimden geçirdim. Ne zamanki düşünmedim olayım artık adet dedim ve oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…