- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Vala çok çok kötü değil şükür cnm ama yine ateşi çıktı acilde aldık soluğu düştü şükür şimdi eve gidiyorzuGemiş olsun kuzum
Hadi inşallah, Allahım sen büyüksün, güzel haberlerle
Çok geçmiş olsun, umarım prenses iyidir
Geçmiş olsun fikos
Insallah hepimize hayrlisini nasip etsin en yakin zamandaAaa anladım kuzum, rabbim hayırlısını versin, inşallah güzel haberlerle geçer gider biter
Hadi yaaO hastane benim dibimde bende olmadı orda yaptırırım o dediğiniz kaçıncı ayda yapılıyor☺
Cakal benim kaybolmami stemiş heraldeO değil nana seni o sayfaya etiketlemiş gitmiş o nie yemiş onu anlamadım
Cakal benim kaybolmami stemiş heraldebenim yuzumu gormek istemiyor demekki artik nananin tuzagi
Bana da dr mahmut demisti oneren kisi. Soyadini hatrlmiormTamam canım dediğin iyi oldu bakayım bi perinatoloji die. Doktor da bilmiyom rastgele alayım napim
Hic deme yaaEvet alayım cıksın aradan. Cok para diolar ya onun yerine cocugun beşiğini alırım yani. Fuzuli para verecek zamanda değiliz.
Agzini acmamaya kararliGene küstümü naptı nana. Yok hani. Ban yeyince küsüyo ya.
Elleme dursun az oyle oAgzini acmamaya kararli
Gsyet mütevazı bir sekildeDurum paylasio ama nanamiz
Bakırkoy uzak bize ben silivriden gelecem kucukcekmece daha yakın. Ordan bulursam alıyım aman kadere kırkbeş inşallah iyisine denk geliriz. Evet oraya bakmıyorum da daha bakcam ama temiz şeyler var cidden arkadaşım oto koltuğu baston bebek arabası falan aldı da.Bana da dr mahmut demisti oneren kisi. Soyadini hatrlmiorm
Hic deme yaaikili uclu yaptrmamistm zaten ben. Madem randevu yok dedim feda ettim ogluma. Yoksa vermemk en iisi valla. Besik falan da hep letgodan bakicam. Tertemizler var takip et sen de
Yılbaşını bansiz geçirmek istiyordur belkiElleme dursun az oyle o
Hic demeGsyet mütevazı bir sekilde
Mikrofon senin diyeydinHic demeguya dedim de sahneye gel haa nazli anamiz
Hic sifir almya gerek yok zaten. Begendgine gidip bakarsin zaten. Cunku cok yatmiolr . Gerekirse sonradan da degistrrsin. Fazla masraf olmaz. Ben de daha pek bisy almdim. Bikac parca zibin falan iki de muslin aldm o kdar. Allh izn verrse 30u gecersem besk araba falan .. sen de hic acele etmeBakırkoy uzak bize ben silivriden gelecem kucukcekmece daha yakın. Ordan bulursam alıyım aman kadere kırkbeş inşallah iyisine denk geliriz. Evet oraya bakmıyorum da daha bakcam ama temiz şeyler var cidden arkadaşım oto koltuğu baston bebek arabası falan aldı da.
Aynen beklicem inşallah. Ben ilerde buyuyunce güzel bi oda almak istiyorum beşik falan cok onemsemicem o yüzden.Hic sifir almya gerek yok zaten. Begendgine gidip bakarsin zaten. Cunku cok yatmiolr . Gerekirse sonradan da degistrrsin. Fazla masraf olmaz. Ben de daha pek bisy almdim. Bikac parca zibin falan iki de muslin aldm o kdar. Allh izn verrse 30u gecersem besk araba falan .. sen de hic acele etme
Evet oyle daha mantikli. En fazla 2 sene yatar. Sonra hoop ayri odaAynen beklicem inşallah. Ben ilerde buyuyunce güzel bi oda almak istiyorum beşik falan cok onemsemicem o yüzden.
Ay alıolar 1 milyar sade beşik neymiş yatak oluyomuş. Hani durumu olanlara bişey demiom yada evi musait olana. Biz kiracıyız zaten. Üzerine biraz daha koyup oda yapmak cok mantıklı derli toplu guzel.Evet oyle daha mantikli. En fazla 2 sene yatar. Sonra hoop ayri oda
O buyuyen yataklar letgoda 350 400 500Ay alıolar 1 milyar sade beşik neymiş yatak oluyomuş. Hani durumu olanlara bişey demiom yada evi musait olana. Biz kiracıyız zaten. Üzerine biraz daha koyup oda yapmak cok mantıklı derli toplu guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?