Düzzenledim tatlım sorun degilNanacim sati yazmisim ben yaa:)batım 12 ocak.sanada zahmet verdim canım.böyle şeylere yıllardır uzak kalinca ufak hatalar yapabiliyorum kusura bakmayın artık :)
Eskilere daldim yaaCagırdın nereye kayboldun yaaaaaa
Fatmacim hayırlı olsun Allah sağlıkla evladina kavuşmayı nasip etsin.sen bu topikte mi öğrendin hamile olduğunu ?Eskilere daldim yaatopik baslarina gittim yine.yuxum gelir simdii
Kıyamam hadi uyu dinlen bebenin ihtiyacı varEskilere daldim yaatopik baslarina gittim yine.yuxum gelir simdii
Amin insllh AroFatmacim hayırlı olsun Allah sağlıkla evladina kavuşmayı nasip etsin.sen bu topikte mi öğrendin hamile olduğunu ?
Tm canisi zaten kimse yok konusakckKıyamam hadi uyu dinlen bebenin ihtiyacı var
Ay canım macuna başladığına çok sevindimBatları gecen ciceklerim
Yeni batlarınızı veriniz
Gebe kalabildiyseniz satlarınızı veriniz
Ben regl oldum buaydan umutsuzdum hic üzülmedim en azından gecikmem olmadı ve kanama normaldi.
Clifeda basladım
İnsallah önümdeki batta mutlu olurum
Oluruz
Oyy hadi uyu gerçekten geç olmuş yeğenimiz uyusun büyüsün kuzuAmin insllh Aroevt burdaydim
Tm canisi zaten kimse yok konusakckgrsrz aeolun
Basladım kuzum sende kullanıyormusunAy canım macuna başladığına çok sevindim
Aldım btanem adeti bekliyorum adet günüm Çarşamba sen ne zaman başladınBasladım kuzum sende kullanıyormusun❤
Benimde carsambaydı adet günüm ama erken geldi kuzum 29unda basladı hemen kullandım ve burada anlatılanlar kadarda kötü degil bence tadı cok tuhaf birsekilde kasık kasık yiyesim geliyor hormonlarımı bozarım korkusundan bir kasıkla yetiniyorumAldım btanem adeti bekliyorum adet günüm Çarşamba sen ne zaman başladın
Ya benim elimdeki bozuktu sanırım midemi bulandırdıBenimde carsambaydı adet günüm ama erken geldi kuzum 29unda basladı hemen kullandım ve burada anlatılanlar kadarda kötü degil bence tadı cok tuhaf birsekilde kasık kasık yiyesim geliyor hormonlarımı bozarım korkusundan bir kasıkla yetiniyorum
İsin tuhafı benimde mide bulantım oluyor bugünde cok oldu belkide etkisi bu sekilde oluyor kuzum yine bulanırsa bırakma sakın gizli sifacımız olur insallah aracı olur bebeklerimize kavusmayaYa benim elimdeki bozuktu sanırım midemi bulandırdıhadi hayırlısı çok güveniyorum bu macuna güzel sonuç vereceğini düşünüyorum
Hmm evet etkisi olabilir kuzum bu ay seni merak ediyorumİsin tuhafı benimde mide bulantım oluyor bugünde cok oldu belkide etkisi bu sekilde oluyor kuzum yine bulanırsa bırakma sakın gizli sifacımız olur insallah aracı olur bebeklerimize kavusmaya
Ben inanıyorum boy boy cocuklarımız olacak hepimizin❤
Ne kadar güzel kafam rahatmıs hepinizin bir agladıgını duymak zorundamıydımHmm evet etkisi olabilir kuzum bu ay seni merak ediyorumyok bırakmam bebeğim vesile tabi elbet birşey vesile olacak oda macundur inşalla evet bugünleri düşünemeyecez bile bebeksiz ben ne yapıyormuşum diyecez
Ben daha olmadim 2 gunum gecti bugünle beraberBatları gecen ciceklerim
Yeni batlarınızı veriniz
Gebe kalabildiyseniz satlarınızı veriniz
Ben regl oldum buaydan umutsuzdum hic üzülmedim en azından gecikmem olmadı ve kanama normaldi.
Clifeda basladım
İnsallah önümdeki batta mutlu olurum
Oluruz
Eee yum dönemindede degilsin niye erkencisinBen daha olmadim 2 gunum gecti bugünle beraber
Insallah oyleyimdir yaEee yum dönemindede degilsin niye erkencisingebesin sen misin insallah öylesin
Okudum balam gecmis olsun ballı süt ic bolbol pekmez kasıkla hergün ac karnına güzel söküyor iltihabı dısarıda cıkmıyorsunki nerden kaptın sifayıInsallah oyleyimdir yahastayım kuzum ya cigerim elime gelicek diye korkuyorum cok oksuruyorum
Bi bilsem nerden kaptigimi ya cok kotu sanki cigerlerim tahris oomus gibi agriyor sizliyorOkudum balam gecmis olsun ballı süt ic bolbol pekmez kasıkla hergün ac karnına güzel söküyor iltihabı dısarıda cıkmıyorsunki nerden kaptın sifayı
Nana sonunda, ne oldı ben anlamadm ki lorik ile birlikte güm oldunuzBANDAN YENİ CIKTIM BANA BİRAZ PARA LAZIM BİRDE HUZUR BİRDE CİCEKLER
LA NİYE BAN YEDİM BEN RÜYA YORUMU SAYFASINDA ALAKASIZ YORUM YAPMISIM KENDİM ACMISTIM TOPİGİDE BU MUNE BENİ BANLAMAYI SEVİYORRRR
HAKKIMDA KONUSTUGUNUZ TÜM GÜZEL YORUMLAR İCİN TESEKKÜR KÖTÜ YORUMLAR İCİN İCTEN İCE KÜFÜR EDERİM SAYGILARIMLA
BENİ EN COK KİM ÖZLEDİİİİİİİİ
ben hepinizi cok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?