Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay canım macuna başladığına çok sevindim

Aldım btanem adeti bekliyorum adet günüm Çarşamba sen ne zaman başladın
Benimde carsambaydı adet günüm ama erken geldi kuzum 29unda basladı hemen kullandım ve burada anlatılanlar kadarda kötü degil bence tadı cok tuhaf birsekilde kasık kasık yiyesim geliyor hormonlarımı bozarım korkusundan bir kasıkla yetiniyorum

Ya benim elimdeki bozuktu sanırım midemi bulandırdı hadi hayırlısı çok güveniyorum bu macuna güzel sonuç vereceğini düşünüyorum

Ya benim elimdeki bozuktu sanırım midemi bulandırdı hadi hayırlısı çok güveniyorum bu macuna güzel sonuç vereceğini düşünüyorum
İsin tuhafı benimde mide bulantım oluyor bugünde cok oldu belkide etkisi bu sekilde oluyor kuzum yine bulanırsa bırakma sakın gizli sifacımız olur insallah aracı olur bebeklerimize kavusmaya
Ben inanıyorum boy boy cocuklarımız olacak hepimizin

Hmm evet etkisi olabilir kuzum bu ay seni merak ediyorum yok bırakmam bebeğim vesile tabi elbet birşey vesile olacak oda macundur inşalla evet bugünleri düşünemeyecez bile bebeksiz ben ne yapıyormuşum diyecez

Hmm evet etkisi olabilir kuzum bu ay seni merak ediyorum yok bırakmam bebeğim vesile tabi elbet birşey vesile olacak oda macundur inşalla evet bugünleri düşünemeyecez bile bebeksiz ben ne yapıyormuşum diyecez
Ne kadar güzel kafam rahatmıs hepinizin bir agladıgını duymak zorundamıydım diyecez aklıma tüküreyim pespese dogurmusum sizi diyecez... diyecezde... diyecez
Saglıklı gelsinlerde hele bir ama lütfen bu 2020nin icinde dogsunlar allahım cok rica ediyorum amin

Ben daha olmadim 2 gunum gecti bugünle beraber

Insallah oyleyimdir ya hastayım kuzum ya cigerim elime gelicek diye korkuyorum cok oksuruyorum
Okudum balam gecmis olsun ballı süt ic bolbol pekmez kasıkla hergün ac karnına güzel söküyor iltihabı dısarıda cıkmıyorsunki nerden kaptın sifayı

Okudum balam gecmis olsun ballı süt ic bolbol pekmez kasıkla hergün ac karnına güzel söküyor iltihabı dısarıda cıkmıyorsunki nerden kaptın sifayı
Bi bilsem nerden kaptigimi ya cok kotu sanki cigerlerim tahris oomus gibi agriyor sizliyor

Nana sonunda, ne oldı ben anlamadm ki lorik ile birlikte güm oldunuz
Zaten bu topiğe zor yetişiyorum, yetişene kadar siz banlanıyorsunuz
Bu arada bence c life başladım bu ay, hsg çektirmedim dinlenecem bu ay, şubata Allah kerim :) reglde oldum c. Tesi günü, bat 31 ocak canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…