Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
N Nana Ana anacum lorik ismini mi değiştirdi göremedim
Gozumuz aydin biri mapustan cikmis
İyiyim böcüğüm sen nasılsın hayırdır noldu neye karıştın yine gittin hem de uzun
hheeeeyyyyylllllooooooooo ben geldimm🎗🗯
AY hosgeldin nerelere gittiniz ya
Nerelere gittiniz siz
Senle Nana nın geldiğine sewnmeddn bakıyomm yine bann bann bannn
Şikayet etmişlerdir yorumunu N Nana Ana sen naptın acaba
Gicik biri var ama kimmm
Nana da araya karışıyor bence N Nana Ana
Kızlar ben sizin hızınıza hiç yetişemiyorum . O kadar ki banlanıp geri geliyorsunuz ben daha banlandığınız yerdeyim
O değil nana seni o sayfaya etiketlemiş gitmiş o nie yemiş onu anlamadım
Cakal benim kaybolmami stemiş heralde benim yuzumu gormek istemiyor demekki artik nananin tuzagi
Gene küstümü naptı nana. Yok hani. Ban yeyince küsüyo ya.
Agzini acmamaya kararli
Elleme dursun az oyle o
Durum paylasio ama nanamiz
Gsyet mütevazı bir sekilde
Yılbaşını bansiz geçirmek istiyordur belki
Hic deme guya dedim de sahneye gel haa nazli anamiz
Mikrofon senin diyeydin
Cok nazlı cokkk. Kocasına da boyle küsüosa bu o hooooo N Nana Ana gel gel seni cekiştiriok
BANDAN YENİ CIKTIM BANA BİRAZ PARA LAZIM BİRDE HUZUR BİRDE CİCEKLER
LA NİYE BAN YEDİM BEN RÜYA YORUMU SAYFASINDA ALAKASIZ YORUM YAPMISIM KENDİM ACMISTIM TOPİGİDE BU MUNE BENİ BANLAMAYI SEVİYORRRR
HAKKIMDA KONUSTUGUNUZ TÜM GÜZEL YORUMLAR İCİN TESEKKÜR KÖTÜ YORUMLAR İCİN İCTEN İCE KÜFÜR EDERİM SAYGILARIMLA
BENİ EN COK KİM ÖZLEDİİİİİİİİ
ben hepinizi cok özledim

Sen git topik ac yersin tabi bani. Biz varken neyine senin baska topik. Yuz defadr dioz sana

Sen git topik ac yersin tabi bani. Biz varken neyine senin baska topik. Yuz defadr dioz sana
Kendi topigimde kendim banlandım yokböyle bir olay yani mune bana kafayı taktı arkadaslar
Yarın öbürgün sayfam iptal olursa eger
Simdiden hakkınızı helal edin

Rüya yorumu yapan varmı? Diye bir sayfa actım rüyalarımı paylastım
Konu dısı yorum yapmaktan üc gün ban yemisim ama konu dısı konusmamda yok isteyen bakabilir kural ihlaliymis
Allh allah. E biz burda da konu disi konusuoz. Bunlar nerden bilio ki ne konstgumuzu . Cok garipmis .

Merhaba arkadaslar beni de alin yaniniza:)çok yakında evleniyorum ama nişanlımla deli gibi bebek istiyoruz..40 yaşındayım .ileri yaşlarda şans azalıyor biliyorum ama yinede herşey nasip..Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kucaklarımiz evlatlarimizla dolsun :)

Artemissisipi cicegim cok üzüldüm senin icin bir yandanda daha ileriki zamanda baglanıp kaybetmen düsüncesiyle icim rahatladı insallah hakkında hayırlısı budur balam üzme olurmu kendini allahım birdaha saglıklısını verir belki bakarsın persembe günü bir mucize olur allahtan ümit kesilmez belkide sonraki gebeliginden olan cocugun daha hayırlı olur üzülme emi
@Ponki12 tatlım sanada bol sifalar diliyorum insallah kolay atlatırsın bu süreci dualarımdasın
burcusami böcegim senin adınada cok sevindim kafan rahatlamıs oldu en azından insallah önümüzdeki aylarda mutluluk sevinc seninle olur
A Antoryum123 lorik öldü kalan sahalarda L Loriklorik var kamufle olmus lorik
Memeli Mestan hic beni sormamıssın özlememissin sen

Hayırlı olsun tatlım insallah cok beklemeden kucagına alırsın bebegini evlenince batını verirsin artık

Hayırlı olsun tatlım insallah cok beklemeden kucagına alırsın bebegini evlenince batını verirsin artık
Cok tesekkur ederim canim. Ama biz başladık çalışmalaraikimizde kaybedecek zamanımızın olmadığına karar verdik.ilk deneme bakalim..duruma göre evlilik tarihini erkene çekebiliriz. 15 aralık batim

Cok tesekkur ederim canim. Ama biz başladık çalışmalaraikimizde kaybedecek zamanımızın olmadığına karar verdik.ilk deneme bakalim..duruma göre evlilik tarihini erkene çekebiliriz. 15 aralık batim
Hadi iyi calısmalar ozaman sizlere
15 ocak olacaktı sanırım düzenliyorum canım rica ederim

Batları gecen ciceklerim
Yeni batlarınızı veriniz
Gebe kalabildiyseniz satlarınızı veriniz

Ben regl oldum buaydan umutsuzdum hic üzülmedim en azından gecikmem olmadı ve kanama normaldi.
Clifeda basladım
İnsallah önümdeki batta mutlu olurum
Oluruz

Nanacim sati yazmisim ben yaa:)batım 12 ocak.sanada zahmet verdim canım.böyle şeylere yıllardır uzak kalinca ufak hatalar yapabiliyorum kusura bakmayın artık :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…