- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Olucam hayirlisi ile :)Tup bebek tedavisi mi oluyorsun
Adet oldunmu cnmOlucam hayirlisi ile :)
Canım ben 20. Haftaya aldım randevuyu erken olmuyor dimi detaylı içinHadi yaavalla en iisi 22. Haftada olur diolr. Ben de yaptrdim 22 de ozelde. Aldgim randevu gunnde de 24un icinde olcam . Ozeldeki dr borekte ve kalpte bisyler gordu hazir randevu bulmusken yine gidim dedim.
Persembe gunu ordaym
O haftada yaptranlr da var ama en iisi 21 22 diye biliormCanım ben 20. Haftaya aldım randevuyu erken olmuyor dimi detaylı için
Oldum tabi ki de uzulmedim bu sefer hic gulerek karsiladimAdet oldunmu cnm
Canim hakkinda hayırlısı bu ise ve bir bebisin olacaksa neden tupbebek olmasın dimiOldum tabi ki de uzulmedim bu sefer hic gulerek karsiladim
Beeeennnnnnnn özledimmmmmmm galiba seniiiiiiii bu yüzden buuuu kadarrrrre siteeemmmmllleeerreiiimmmm seeennnnnn üzülme açıdan bu sözlerimmmmmmmmmmBANDAN YENİ CIKTIM BANA BİRAZ PARA LAZIM BİRDE HUZUR BİRDE CİCEKLER
LA NİYE BAN YEDİM BEN RÜYA YORUMU SAYFASINDA ALAKASIZ YORUM YAPMISIM KENDİM ACMISTIM TOPİGİDE BU MUNE BENİ BANLAMAYI SEVİYORRRR
HAKKIMDA KONUSTUGUNUZ TÜM GÜZEL YORUMLAR İCİN TESEKKÜR KÖTÜ YORUMLAR İCİN İCTEN İCE KÜFÜR EDERİM SAYGILARIMLA
BENİ EN COK KİM ÖZLEDİİİİİİİİ
ben hepinizi cok özledim
Canım hakkında hayırlısı inşallah gerçekten de zamanını bekliyor olacak Allah’ın izniyle sen inanmaktan vazgeçmeOldum tabi ki de uzulmedim bu sefer hic gulerek karsiladim
Hakkında hayırlısı olsunAramis esim acan olmamış:) obur gun giderz daha garanti 3. Gunum oluyor
Doktorun görmediği bişey olursa yine çağırıyor zaten. 18.haftadan sonra detayliya girilebiliyorCanım ben 20. Haftaya aldım randevuyu erken olmuyor dimi detaylı için
Insalllahh tabi neden olmasinCanim hakkinda hayırlısı bu ise ve bir bebisin olacaksa neden tupbebek olmasın dimi
Bende iki kez denedim ins sen ilk denemende kalirsin cnm
Hayırlısı canım 2020 mucizeni sana versin hangi merkezde canımOlucam hayirlisi ile :)
Canları cehenneme dostumdostumAh ah kim onlar bir bulsak
Hayirlisi Allah'tan insallah vesile olur istanbulda kanunide canimHayırlısı canım 2020 mucizeni sana versin hangi merkezde canım
Karsımda görsemmmmmm dolaaaaaar gözzzzleeeeriiiieeeemmmBeeeennnnnnnn özledimmmmmmm galiba seniiiiiiii bu yüzden buuuu kadarrrrre siteeemmmmllleeerreiiimmmm seeennnnnn üzülme açıdan bu sözlerimmmmmmmmmm
Teşekkürler canımDoktorun görmediği bişey olursa yine çağırıyor zaten. 18.haftadan sonra detayliya girilebiliyor
Muhteşemsin ben daha ne diyimKarsımda görsemmmmmm dolaaaaaar gözzzzleeeeriiiieeeemmm❤ canını yerim senin
Burda 200 tl o zaman cok uygun burasiBen geçen sene 550 tl vermiştim bu sene 600 olmuş, hem ayrıntılı olarak herşeyine bakılıyor tüm damarlarına kadar, hemde renkli olarakta görüntü veriyor doktor.
Pes etmek yok ben de bekliyorum gelsin de aşılama ya başlayalımOldum tabi ki de uzulmedim bu sefer hic gulerek karsiladim
Bu gebeliğin tüp bebiş mi canımCanim hakkinda hayırlısı bu ise ve bir bebisin olacaksa neden tupbebek olmasın dimi
Bende iki kez denedim ins sen ilk denemende kalirsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?