- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Bekleyince de gelmiyorPes etmek yok ben de bekliyorum gelsin de aşılama ya başlayalım
Bu gebeliğin tüp bebiş mi canım
Nerde yaptirmayi dusunuyorsun asilamayiHayırlısı be gülüm
Yok cnm iki kez denedim ama tutmadı 7 kez kendiliğinden hamileligim varPes etmek yok ben de bekliyorum gelsin de aşılama ya başlayalım
Bu gebeliğin tüp bebiş mi canım
7 kez hamileliğim var derken düşükmü olduYok cnm iki kez denedim ama tutmadı 7 kez kendiliğinden hamileligim var
Iyi bakıyorlarsa uygunmuş:)Burda 200 tl o zaman cok uygun burasi
1 gelişmedi kürtaj oldum cnm 2. Düştü 3.sukur saglikla doğdu 4. 23 haftalik erken doğdu si 2 düştü suan 7. Ye hamileyim7 ıh
7 kez hamileliğim var derken düşükmü oldusorun neydi canım bu sefer saglıkla kucagına al inş
Trabzon MedicalparkNerde yaptirmayi dusunuyorsun asilamayi
İki ayri hastaneden randevu aldim bakalim insallah iyi bakarlarIyi bakıyorlarsa uygunmuş:)
İyi geceler canım benim. Rezervi düşürüyormuş maalesef evet. Şu macunlari denedin mi hiç fayda gören de çok. Hem farklı doktorlardan fikir alman lazım bu süreçte dememiş olursunKızlar iyi geceler yeni yıl hepimize sağlık huzur hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.. Bugün doktoruma gittim malesef çikolata kistinin gebeliğe engel olduğunu ve laparoskopiyle alınması gerektiğini söyledi.. Baya üzüldük ama düşünücez çünkü tekrarlama olasılığı yüksek ve reverve zarar verebiliyor.. Psikolojik olarak baya çöktük eşimle
Denemedim cnm eşim istemiyo ya. Benim kistim 10 yıllık ya etkili olucğaını sanmıyorum..valla doktorların bu konuda düşüncesi 2ye ayrılıyor kimine göre tüp bebek mantıklı kimine göre kisti almak. Benim doktorum çok aceleci ya hemen olsun istiyo daha geçen ay rahiö filmi çekildim. Kesin bu kistle hamile kalamazsın diyo ama kalanlar nasıl kalıyo anlamıyorumİyi geceler canım benim. Rezervi düşürüyormuş maalesef evet. Şu macunlari denedin mi hiç fayda gören de çok. Hem farklı doktorlardan fikir alman lazım bu süreçte dememiş olursun
Eşin neden istemiyor bitkisel sonuçta.Denemedim cnm eşim istemiyo ya. Benim kistim 10 yıllık ya etkili olucğaını sanmıyorum..valla doktorların bu konuda düşüncesi 2ye ayrılıyor kimine göre tüp bebek mantıklı kimine göre kisti almak. Benim doktorum çok aceleci ya hemen olsun istiyo daha geçen ay rahiö filmi çekildim. Kesin bu kistle hamile kalamazsın diyo ama kalanlar nasıl kalıyo anlamıyorum
Sonuçta senin kistin tek tarafta değil mi neden diğer taraftan gebelik olmasın? Neden illa hemen alalım ya da tüp bebek dedi?Denemedim cnm eşim istemiyo ya. Benim kistim 10 yıllık ya etkili olucğaını sanmıyorum..valla doktorların bu konuda düşüncesi 2ye ayrılıyor kimine göre tüp bebek mantıklı kimine göre kisti almak. Benim doktorum çok aceleci ya hemen olsun istiyo daha geçen ay rahiö filmi çekildim. Kesin bu kistle hamile kalamazsın diyo ama kalanlar nasıl kalıyo anlamıyorum
Tedavi görüyoken başka bişey yapma ters teper diyo oda haklı bişey diyemiyorum cnm.. Ah sorma durup durup ağlıyorum niye ben diye benden küçük benden önce evlenenlerin 2.bebeği varEşin neden istemiyor bitkisel sonuçta.
Kuzum kalanlar nasıl kalıyo demişsin ya o kadar haklı bir serzeniş ki vallahi artık boğazım düğüm düğüm sabrımın kıyısındayım. Rabbim yardımcımız olsun. Alındıktan sonra tekrar ediyormuş mutlaka çok uzman bi doktorla yola çıkman lazım. kistini defalarca aldırıp hamile kalan da biliyorum bi tarafta 8 cm bi tarafta 6 cm çikolata kisti ile hamile kalan da. illa da aldırmak mantıklı gelmiyorsa tüp bebek düşünebilirsin araştırdığım kadarıyla bu kistin en büyük ilacı gebelik ve doğumla da kurtuluş
Bende onu diyorum geçen ay diğer taraftan olur gebelik olursa dedi bu kez almamız lazım diyo. Bide hormon değerlerim tüplerim eşimin değerleri hepsi iyi. İlaç veremem kistini daha da büyütür dedi aslında bencede klomen tarzı Bi ilaç deneyebilirSonuçta senin kistin tek tarafta değil mi neden diğer taraftan gebelik olmasın? Neden illa hemen alalım ya da tüp bebek dedi?
Ben doktora söyledim belki bi yumurta geliştirici iğne veya klomen vs bekledim aşılama dedi ne bileyim doktorlar da bi garip
Tedavi görüyoken başka bişey yapma ters teper diyo oda haklı bişey diyemiyorum cnm.. Ah sorma durup durup ağlıyorum niye ben diye benden küçük benden önce evlenenlerin 2.bebeği varnormalde de yaza kadar bkelyip tüp bebek yaptırmak istiyorduk zaten kuzum bakalım ya bidahaki adetini ol gel konuluruz dedi doktorum ama o zamana kadar araştırmayı düşünüyorum
Doktor mu değiştirsen acaba? En azından bi başkasının fikrini almış olursunBende onu diyorum geçen ay diğer taraftan olur gebelik olursa dedi bu kez almamız lazım diyo. Bide hormon değerlerim tüplerim eşimin değerleri hepsi iyi. İlaç veremem kistini daha da büyütür dedi aslında bencede klomen tarzı Bi ilaç deneyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?