Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
günaydın bal kızlaaaar
yılın son günü inşallah uğur getirir bize
yeni yılda hepimiz tüm hayallerimize kavuşalım inşallah
Amin inşAllah 2019 çok acı geçti 2020 mucilerle gelsin

insallah gönlü güzellerim benimmmmm insallaaaaah

L Loriklorik adet olduysan üzülme ve macunu kullanmaya devam et bilmedigimiz görmedigimiz tıkanıklıklar kistler varsa onu temizler en azından ben ilk iki ay beklentiye girmeyecem iyilesme sifa süreci olarak görecem sizlerde öyle görün balam
Zekta sen ne yaptın cicegim sesin cıkmadı

Bak bu sipa istee bana bacak arasini gostermeyen doktor bile dedi bu kadar uzun surmez aslinda simdiye kadar gormemiz lazimdi istisnalardan biri bu cocuk dedi
Onun acmadıgı pipisini yerim yaaaaa masallah subhanallah kocaman olmus haftaya gösterir bebegim üzülme yaaaa kac haftalık oldun sen suan yalnız cok yakısıklı olacak haaa

Kullanmaya basladim tek iyi yani su an adet sancim hic yok bence fayda etti normalde sancidan ölürdüm

Yarin hastaneler kapali mi bi bilgin var mi

CİCEKLERİM 1GÜN CLİFE MACUNA ARA VERSEM PROBLEM OLURMU?

MALUM AKSAMA KUTLAMA VAR

Aman canimm isterse dogana kadar göstermesin saglikli olsunda maşallah nazar degmesinn
Aminn kuzucum Tabi ki saglikli olmasi en onemlisi ama insan yine de istiyo merak ediyo cinsiyetini yoksa kiz olmus erkek olmus onemi yok ki evlat sonuctaa ne olursa olsun sevilmez mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…