At anam bekliyorumTam bir sipaa dur aticam fotografini videodan kesip
günaydın bal kızlaaaar
yılın son günü inşallah uğur getirir bize
yeni yılda hepimiz tüm hayallerimize kavuşalım inşallah
Bugun yine doktora gidiyorum kizlar 3lu 4lu tarama testleri yapilicak dua edin 2lisi temiz cikti bunlarda temiz ciksin insallah bugun cinsiyetini ogrenirim de yeni yila girerken oglum yada kizim diyebilirim dileklerimdeyeni yil hepimize saglikli hayirli evlatlar versin insallah Gebe kalmak isteyenler hemencik kalsin hamis olanlar bir avazda dogursun insallah ♥
Amin inşAllah 2019 çok acı geçti 2020 mucilerle gelsin
Onun acmadıgı pipisini yerim yaaaaa masallah subhanallah kocaman olmusBak bu sipa istee bana bacak arasini gostermeyendoktor bile dedi bu kadar uzun surmez aslinda simdiye kadar gormemiz lazimdi istisnalardan biri bu cocuk dedi
16+2 haftaligizz bitanemmOnun acmadıgı pipisini yerim yaaaaa masallah subhanallah kocaman olmushaftaya gösterir bebegim üzülme yaaaa kac haftalık oldun sen suan yalnız cok yakısıklı olacak haaa
Normalde kacta göstermesi gerekiyordu 15temi bebegim iki hafta gec gör yeterki saglıgı yerinde olsun sıkma canını tamammı16+2 haftaligizz bitanemm
Kullanmaya basladim tek iyi yani su an adet sancim hic yok bence fayda etti normalde sancidan ölürdümL Loriklorik adet olduysan üzülme ve macunu kullanmaya devam et bilmedigimiz görmedigimiz tıkanıklıklar kistler varsa onu temizler en azından ben ilk iki ay beklentiye girmeyecem iyilesme sifa süreci olarak görecem sizlerde öyle görün balam
Zekta sen ne yaptın cicegim sesin cıkmadı
Yarin hastaneler kapali mi bi bilgin var miL Loriklorik adet olduysan üzülme ve macunu kullanmaya devam et bilmedigimiz görmedigimiz tıkanıklıklar kistler varsa onu temizler en azından ben ilk iki ay beklentiye girmeyecem iyilesme sifa süreci olarak görecem sizlerde öyle görün balam
Zekta sen ne yaptın cicegim sesin cıkmadı
Aman canimm isterse dogana kadar göstermesin saglikli olsunda16+2 haftaligizz bitanemm
Kullanmaya basladim tek iyi yani su an adet sancim hic yok bence fayda etti normalde sancidan ölürdüm
Yarin hastaneler kapali mi bi bilgin var mi
Yok bebegim iyilesmedim de onun icin degil tup bebek icin gidicektikbir sekilde ise yarıyor demekki kuzum
Aciller acık olur iyilesmedinmi hala sen
Nasil kutliycan bize de anlatCİCEKLERİM 1GÜN CLİFE MACUNA ARA VERSEM PROBLEM OLURMU?
MALUM AKSAMA KUTLAMA VAR
Kapalı olur özel hastaneyse degisebilir bir arayıp sor istersen balam ıhlamur icsene ballı limonluYok bebegim iyilesmedim de onun icin degil tup bebek icin gidicektik
İcmeli sıcmalıNasil kutliycan bize de anlat🎗 hic birseycik olmaz
Valla kuzum cogunlukla 12. Haftadan itibaren goruyolarNormalde kacta göstermesi gerekiyordu 15temi bebegim iki hafta gec gör yeterki saglıgı yerinde olsun sıkma canını tamammı
Aminn kuzucumAman canimm isterse dogana kadar göstermesin saglikli olsundamaşallah nazar degmesinn
Vaayyy kariya bakİcmeli sıcmalıolabilirde olmayabilirde tedbir amaclı kullanmayayım 1gün diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?