- 17 Kasım 2019
- 289
- 341
- 53
Yeni bat 19 OcakBatları gecen ciceklerim
Yeni batlarınızı veriniz
Gebe kalabildiyseniz satlarınızı veriniz
Ben regl oldum buaydan umutsuzdum hic üzülmedim en azından gecikmem olmadı ve kanama normaldi.
Clifeda basladım
İnsallah önümdeki batta mutlu olurum
Oluruz
Üzülmeeeeee haftaya gösterecekValla kuzum cogunlukla 12. Haftadan itibaren goruyolar
Düzenliyorum tatlımYeni bat 19 Ocak
Nevetttt nayırrrrVaayyy kariya bakevde mi icmeli sicmali
İnsallah kuzumÜzülmeeeeee haftaya gösterecek
Konuyu dagıtıyorum hemenSeniii yarraaammaaazz sennii
Amin yavrum insllhhKonuyu dagıtıyorum hemen
TÜM CİCEKLERİM YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
ÖZLEMİNİ DUYDUGUMUZ BEBEKLERİMİZİ BİZLERE KAVUSTURSUN
SAGLIK BASARI MUTLULUK HUZUR SANS SEVGİ YAKAMIZI BIRAKMASIN İNSALLAH
HEPİNİZİİİİİİ COOOOOOOOKKKKKKKK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMM
HADİ YENİ YILA EVRENE MESAJ TOTEMİMİZLE GİRELİM
GEBEYİM GEBEYİM GEBEYİM
GEBEYIMMM GEBEYIMMMM GEBBEYIIOMMKonuyu dagıtıyorum hemen
TÜM CİCEKLERİM YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN ❤
ÖZLEMİNİ DUYDUGUMUZ BEBEKLERİMİZİ BİZLERE KAVUSTURSUN
SAGLIK BASARI MUTLULUK HUZUR SANS SEVGİ YAKAMIZI BIRAKMASIN İNSALLAH
HEPİNİZİİİİİİ COOOOOOOOKKKKKKKK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMM
HADİ YENİ YILA EVRENE MESAJ TOTEMİMİZLE GİRELİM
GEBEYİM GEBEYİM GEBEYİM
Aramıza hosgeldin cicegim batını verde tam olsunAyyy konu taaaa ağustos ayında açılmış ben şimdi gördüm2 yıldır deniyorum her ay hüsran ama inancımı kaybetmedim bende sizler gibi evrene mesajı göndereyim de yabancı olduğum anlaşılmasın. Gebeyim gebeyim gebeyiiiimmmmmmm
Hamile ciceklerimde bir avazda dogursunlar insallah hepsinin bebekleri saglıklı dogsun amin amin amin❤Amin yavrum insllhhbiz de seni seviyoruuuz ❤❤❤
GEBEYIMMM GEBEYIMMMM GEBBEYIIOMM
Aramıza hosgeldin cicegim batını verde tam olsun
Valla şuan tam olarak adetimin 4. günündeyim bebişim
Ah ah kim onlar bir bulsakBende yemek istemiyorum ama yediriyorlar gülüm bende cok özlüyorum sizlerii❤
Ben geçen sene 550 tl vermiştim bu sene 600 olmuş, hem ayrıntılı olarak herşeyine bakılıyor tüm damarlarına kadar, hemde renkli olarakta görüntü veriyor doktor.Cikolata da etki etmedi secdeye egilmis vaziyette ayaklarini kendine cekmis halde uyudu yine elim bos dondumkizlar ayrintili ultrasonu ne kadara yaptirdinizz ayni zamanda bu renkli ultrason mu oluyo
Hastaneler hiç kapanmaz, nöbetçi doktorlar varYarin hastaneler kapali mi bi bilgin var mi
Tup bebek bölümü lazim bana acaba var midirHastaneler hiç kapanmaz, nöbetçi doktorlar var
Onun için aramak lazım, bayramlarda veya pazar günleri mesela nöbetçi doktorlar oluyor ya onun gibi oluyor. Tüp bebekte nöbetçi doktor olur mu sanmiyorumTup bebek bölümü lazim bana acaba var midir
Aramis esim acan olmamış:) obur gun giderz daha garanti 3. Gunum oluyorOnun için aramak lazım, bayramlarda veya pazar günleri mesela nöbetçi doktorlar oluyor ya onun gibi oluyor. Tüp bebekte nöbetçi doktor olur mu sanmiyorum
Tup bebek tedavisi mi oluyorsunAramis esim acan olmamış:) obur gun giderz daha garanti 3. Gunum oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?