Nasıl düşürüyor bilmiyorum cnm ama düşürüyor muş öyle diyolsr. Başka doktorlara da danışıcam zatenCanım ameliyat nasıl rezervi düşürüyormuş ki anlayamadım, yumurtalığın çalışmasını mı engelliyor ? şu anda diğer yumurtalıktan gebe kalma ihtimalin var zaten ben tek yumurtalıkla kalıyorum, birkaç doktora sor yine ama onlarda ameliyat derse oladabilirsin tekrarlayana kadar gebelik oluşur büyük ihtimal
Yarın kürtaj olacağım.Artemissisipi canım ne durumdasın?
Ama benim bildigim 10 cm üzeri ameliyat yapılıyor. Doktor oyle dedi benimki de 4 cm e kadar cıkıp sonra adet bitince 2cm e düşüyordu ve onem vermediler hani bi engel demediler klomen tedavisine başladım ama kistin oldugu yumurtalık biraz polikistik ti ordan hamile kalma ihtimali briaz az die klomene başladım. Ve başka da sıkıntın yok bildiğim kadarıyla. Bence klomen iste. Doktor değiştir ama ameliyat son şansın olsun. Eskilerin lafı varya oynatmayın kendinizle cok die. Cidden rezervine falan zarar verebilir.
Bu sefer sanırım iğnede verirlerSana iğne vermesi lazımmış Komşum da öyle iki düşüğü vardı aynı sen gibi heterozigot 2 çocuğu var şimdi ikisinde de iğne kullanmış homozigot olunca kalıtsal oluyornuş sanırım
Buradayım cicegim iyiyim sen ne yapıyorsun
Evet canım mutlaka başka doktora görün. Adeti bekliyorum aşılama içinSen ne durumdasın cnm aşılama mu yaptırıcaksın
Rabbim kalbine ferahlık versin kuzumYarın kürtaj olacağım.
Hamdolsun bugünüme balımBuradayım cicegim iyiyim sen ne yapıyorsun
Üzüldüm canım Allah yardımcınız olsun.ben hiç hamile kalmadim.bazen hamile kalabildigini bilmek bile ilerisi için insana umut verebiliyor. Güçlü bir şekilde bunu atlatirsan Rabbimin mucizeleri çok. Ve inanıyorum burda güzel haberlerini de okuyacağızYarın kürtaj olacağım.
Dokunmaz bana yapmışlardı yapan kişiye belirt sen yinedeSelam kızlar yeni yılımız hayırlı uğurlu olsun inşallah.güzel haberlerle mucizelerle dolu olsun inşallah
bir sorum olacaktı bilgisi olan varsa yardim edebilir mi?yarin smear testi yaptiricam ama geçen hafta yumurtlama günümdü ve değerlendirdikyani ufak bir ihtimal ama eğer gebelik oluştuysa smear testinin zararı dokunur mu?
Bende 8 hafta oldum banada kelepçeden bahsetti dr 13 haftalara gelince konuşalım dedi ben dikiştende kelepçeden de çok korkuyorum aslında istemiyorum bilmiyorum neler olacak zaten şuanda da ağrım sancım variki günde bir doğum sancısı çekiyorumEvet cnm suanda 6 haftaligim 12. Haftada dikiş atılacak ozamani gorebilirsek ins
Ama bana bu rahimagzi yetmezliği tanısı konmadi bilemiyorum sebep ne
Cevabin için teşekkür ederim canım sağolDokunmaz bana yapmışlardı yapan kişiye belirt sen yinede
Amin, Allah razı olsun.Rabbim kalbine ferahlık versin kuzum
İnşallah.Üzüldüm canım Allah yardımcınız olsun.ben hiç hamile kalmadim.bazen hamile kalabildigini bilmek bile ilerisi için insana umut verebiliyor. Güçlü bir şekilde bunu atlatirsan Rabbimin mucizeleri çok. Ve inanıyorum burda güzel haberlerini de okuyacağız
Kelepçe nasıl oluyor canımBende 8 hafta oldum banada kelepçeden bahsetti dr 13 haftalara gelince konuşalım dedi ben dikiştende kelepçeden de çok korkuyorum aslında istemiyorum bilmiyorum neler olacak zaten şuanda da ağrım sancım variki günde bir doğum sancısı çekiyorum
Gidenler varsa bilgi almak Iyi Olur, benim resimlerim 30 40 dk bakıyorlar, cd veriyorlar.İki ayri hastaneden randevu aldim bakalim insallah iyi bakarlar
Allah yardımcımız olsun cnm ins sagsalim alırız bu sefer kucagimiza bende cok korkuyorum serklajdan 23 haftalikken yapamadilar masada suyum geldi hep hafızamda o var olumsuz etkilendim bayaBende 8 hafta oldum banada kelepçeden bahsetti dr 13 haftalara gelince konuşalım dedi ben dikiştende kelepçeden de çok korkuyorum aslında istemiyorum bilmiyorum neler olacak zaten şuanda da ağrım sancım variki günde bir doğum sancısı çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?