Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben adet oldum bugun 2. Gunum yarin kismetse tup bebek icin gidicem
canım bir şey soyliyimi en iyisini yaparsın.gercekten bu yaşadıklarımız çok stres yaratıyor bizde.zaman kaybetmeye gerek yok.ben de şu sağlık sorunlarını cozeyim sonra tüp bebek düşünüyorum.hic kafamı yormicam artık.allah nasip ederse biz elimizden geleni yapıyoruz

Kizlar herkese mutlu ve saglikli yillar, umarim hepimiz 2020'de bebislerimize kavusuruz Cok yogun iki gun gecirdim cok seyler yazilmis okuyamadim buyuk kismini, L Loriklorik canim Allah yardimcin olsun insallah ikizlerin olur
N Nana Ana Nanacim yeni bat 1 subat

Merhaba arkadaslar, ben dun oglen beta hcg testi yaptim 12 ydi. Dun sabah idrar testinde ikinci cizgi cikmamisti. Simdi testi yapsam ikinci cizgi cikar mi?
Bir de cok oksuruyorum bunun zarari olur mu?
benim 30 ken silik çıkıyordu idrar testinde.oksurmenin hiç bir zararı olmaz canım için rahat olsun. yarın sabah ilk idrar dene bence

canım beni de ekleyebilir misin bat 29 ocak

Allah yardımcımız olsun cnm ins sagsalim alırız bu sefer kucagimiza bende cok korkuyorum serklajdan 23 haftalikken yapamadilar masada suyum geldi hep hafızamda o var olumsuz etkilendim baya
Benimde 19 da kesem sarkmıştı hiç dikmeye bile kalkmadılar suyu patlar diye öyle iki haftadan sonra kendi durmadı

Vallaha cart curt artik biktim her ay bisey yapip beklemekten koca seneler devirdik . Kesin cozum olmasa da son durak artik

Sizin dulariniz ne guzel oyle yaaa masalllaaahhhhhhhhsaglikli ikizler2. Senemizde ikiz olurmuş

Selam kızlar nasılsınız :) yine yetişemedim size ama olsun kalbim sizinle
Yeni yıl hepimize uğurlu gelsin, rabbim hepimize annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin, gebe olan güzel arkadaşlarımız sağlıkla yavrularını kucağına alsınlar
Mutlu seneler

Sizin dulariniz ne guzel oyle yaaa masalllaaahhhhhhhhsaglikli ikizler2. Senemizde ikiz olurmuş
Kuzucumm bisey dicem ama beni nolur yanlis anlama vucudunu cok yormadin mi ust ustee cok sey denedin yiprandin tup bebekte yorucu olucak bikac ay hic bisey dusunmeden biraz dinlenseydin kafani toplasaydin keske cok yoruldun be kuzum ama karari ve gucu bulduysan kendindee Allahım insallah bu sefer gonlune gore ikizlerini verir sana

Sanırım pesser denen halkaya kelepçe dedi dr um rahim ağzına geçirilen bir halka diye okumuştum canım bir yerde
Banada 12 hafta da dikiş demişti doktor bide en işe yarayanı göbekten girilip dikiş atılmasıymış ama onuda bi kaç doktor yapıyomuş

Haklisin ama evlat hasreti be kuzum ya esimin babalik hasreti bekledikce zaman kaybi oldugunu dusunuyoruz .bizim normal yolla olmaz rezervim dusuk zaman kaybetmeden mudahalede bulunmak daha mantikli geliyor bize hakkimzida hayirlisi olsun insallahjh aaayyyyyy insalllaahhh tek de olur saglikli olsunlarda

Benim kistim de adetliykrn 5 e çıkıp sonra 3 cme kadar düşüyor. Bilmiyorum bende engel olacağını sanmıyorum cnm ya başka sıkıntım yok eğer bu kist engel olsa kimse kalamaz bu kistle hamile. Bende hiç istemiyorum ameliyat ya bidahaki adetibi ol tmeizlen gel konuşalım dedi başka doktorlara da sorucam. Klomen veremezmiş kisti büyütür diye öyle dedi

İstee bi yanim hak veriyo bi yanimda sen iyi olmadiktan sonra hic biseyin onemi yok diyo insallah kolay gecer her acidan tedavin bedenin ve ruhun yorulmaz Rabbim daha fazla bekletmez seni Dualarim seninle kuzum

Canım benimkini büyütmedi herhangi bi zararı olmadı kiste. Ve ben 4 doktora gittim yani biri bile engeldir kistin demedi ben dedim sadece araştırıldu kistim herhangi bir sıkıntı olmadıgını soylediler die. Ama ameliyat gerçekten gerek yok şu durumda.

Bi tarafı düzeltmeye çalışırken diğer tarafı bozuyoruz çok geçmiş olsun cnm. İşte böyle şeylerden korkup bitkisel şeyler denemek istemiyorum bende

İyi oldu seninle konuşmam cnm birwz daha netleşti kafamda şuan. Ama ailem de birwz baskı yapıyo ol diye annem yani. O kistle hamile kalınmaz diyo.. Diğer tarafta da basit kistler oluşmuş adetim çok gecikti bu ay rahim filmi de çekilmiştim oda canımı sıktı biraz

İstee bi yanim hak veriyo bi yanimda sen iyi olmadiktan sonra hic biseyin onemi yok diyo insallah kolay gecer her acidan tedavin bedenin ve ruhun yorulmaz Rabbim daha fazla bekletmez seni ♥ Dualarim seninle kuzum
Allah razi olsun senden ve herkesten inanki evladim olmadigi surece ben daha kötü olurum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…