İyi seneler cicegim aminSelam kızlar nasılsınız :) yine yetişemedim size ama olsun kalbim sizinle
Yeni yıl hepimize uğurlu gelsin, rabbim hepimize annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin, gebe olan güzel arkadaşlarımız sağlıkla yavrularını kucağına alsınlar
Mutlu seneler
Yani agrinin sebebi olma ihtimalinii de gosteriyor ama olmayabilir de anladim cnm benim tesekkur ederim umarim minigim beni fazla bekletmez de guzel haberi vermek isterimVucut başta tepki veriyor ben bir iki ay alışamamıştım. Kasık agrım olmuştu falan ama 2 sene sonra oldu cocuk. O yüzden varsada hemen belli olmaz. Allah aratmadan hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Beni de ekler misinnn tatlımm bat 16 ocakEkledim cicegim hosgeldin
Gözünaydın cicegim hayırlısı olsun analı babalı büyüsün uzun oldumu bekleyisin hemenmi geldi miniginAz önce hamile olduğumu öğrendim
Değişik olmus ama guzel olmus bence daha,fazla secenek olunca kafa karisiyorİlk isimleri babasi ikinci isimleri ben koydumben kuran da gecen isimler olsun dedim esimde eski türkçe de gecen Boyle sapsal bi cift olduk begenmene sevindim ama darisi basina bitanemm
Bir girmisim sormaaa tepe taklaNasıl girdiniz tarif edermisin
Valla sancar ve almila yi o cok istedi sevgililigimizden beri soyluyodu bende erkek olursa babamin adini koyucam dedim emir oldu kiz ismini dusunmemistim asel cennetteki bal demekmis anlami cok hosuma gittiDeğişik olmus ama guzel olmus bence daha,fazla secenek olunca kafa karisiyor
Senin dikişin var mıydı canım sen kaç haftadasınBanada 12 hafta da dikiş demişti doktor bide en işe yarayanı göbekten girilip dikiş atılmasıymış ama onuda bi kaç doktor yapıyomuş
Sağlıkla kucağına al canım insallahhhAz önce hamile olduğumu öğrendim
Senin özleyen yerlerini yerim bennnnnGozumun onundeeeozluyorum yahuu
İki isime karsıyım bence tek koyun herbiri ayrı güzelKizlar cocuk erkek olursa sancar emir kiz olursa almila asel istiyorum sizce nasil bi fikir alayim dedim
Yetkili olmak zor is cicegim bos gecemiyorum sayfalarıNana ile konusmuyorum yetkililere duyrulurkendisi benimle muhattap olmuyosa bende olmicam
Sancar ne demekValla sancar ve almila yi o cok istedi sevgililigimizden beri soyluyodu bende erkek olursa babamin adini koyucam dedim emir oldu kiz ismini dusunmemistim asel cennetteki bal demekmis anlami cok hosuma gitti
Bizim ailede herkes 2 isimli esimde bende valla ben rahat ettim istedigimi soyluyorumSenin özleyen yerlerini yerim bennnnnolurum askım sen yeterki iste
İki isime karsıyım bence tek koyun herbiri ayrı güzel
Yetkili olmak zor is cicegim bos gecemiyorum sayfaları
Batları yazanlar oluyor bildirimleride kontrol ediyorum anca gelebiliyorum üzüldüm üzdün
Bende cektirdim gecen seneydi tertemiz cıktı. Aileler diolar hemen olsun die de. Kanalların acıksa bir yumurtalıktan da olur. Desen ki yapışıklık var falan tamam ol derim de. Diosun sende kendin adetle buyuyo küçülüo. Sen bilirsin tabi ama ben oncesinde de kisti hiç takmadım kafama. Doktorun birisi bana dogum kontrol bile vermek istedi ben kabul etmedim cunku kullandığın süre zarfında cocuk istemicekmişsin ve seni gecici süreliğine menapoza sokacakmış adet olmayacakmışım falan. Aman dedim bende olursa olur ne die hemen ilaç kullancam 4 cm kist için. Vucudun dengesini bozacagım. Benim yumurtalar tembeldi klomen geliştirdi ve şükür ki oldu. Allah iyi fayda saglayacak doktorlarla karşılaştırsın. Bi sıkıntın yok senin büyütmüşler de büyütmüşlerİyi oldu seninle konuşmam cnm birwz daha netleşti kafamda şuan. Ama ailem de birwz baskı yapıyo ol diye annem yani. O kistle hamile kalınmaz diyo.. Diğer tarafta da basit kistler oluşmuş adetim çok gecikti bu ay rahim filmi de çekilmiştim oda canımı sıktı biraz
Sancar ismi saplayan batiran yenen demekmiss eski turkceden geliyomuss guclu demek sanirim anladigim oSancar ne demekaayyyy balliiiimmmm diye seversiniz artikk bence senin kiz bebişin
Ekledim cicegimBeni de ekler misinnn tatlımm bat 16 ocak
Emmeli gömmeliBir girmisim sormaaa tepe taklasen nasil girdin
Klomenle mı hamile kaldinzBende cektirdim gecen seneydi tertemiz cıktı. Aileler diolar hemen olsun die de. Kanalların acıksa bir yumurtalıktan da olur. Desen ki yapışıklık var falan tamam ol derim de. Diosun sende kendin adetle buyuyo küçülüo. Sen bilirsin tabi ama ben oncesinde de kisti hiç takmadım kafama. Doktorun birisi bana dogum kontrol bile vermek istedi ben kabul etmedim cunku kullandığın süre zarfında cocuk istemicekmişsin ve seni gecici süreliğine menapoza sokacakmış adet olmayacakmışım falan. Aman dedim bende olursa olur ne die hemen ilaç kullancam 4 cm kist için. Vucudun dengesini bozacagım. Benim yumurtalar tembeldi klomen geliştirdi ve şükür ki oldu. Allah iyi fayda saglayacak doktorlarla karşılaştırsın. Bi sıkıntın yok senin büyütmüşler de büyütmüşler
Gene gidicisiniz ha haberiniz olsunEmmeli gömmeli
Mert adam olur o zaman baksana saplayan gozu gaarraaaSancar ismi saplayan batiran yenen demekmiss eski turkceden geliyomuss guclu demek sanirim anladigim o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?