Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi seneler cicegim amin

Vucut başta tepki veriyor ben bir iki ay alışamamıştım. Kasık agrım olmuştu falan ama 2 sene sonra oldu cocuk. O yüzden varsada hemen belli olmaz. Allah aratmadan hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Yani agrinin sebebi olma ihtimalinii de gosteriyor ama olmayabilir de anladim cnm benim tesekkur ederim umarim minigim beni fazla bekletmez de guzel haberi vermek isterim

İlk isimleri babasi ikinci isimleri ben koydum ben kuran da gecen isimler olsun dedim esimde eski türkçe de gecen Boyle sapsal bi cift olduk begenmene sevindim ama darisi basina bitanemm
Değişik olmus ama guzel olmus bence daha,fazla secenek olunca kafa karisiyor

Değişik olmus ama guzel olmus bence daha,fazla secenek olunca kafa karisiyor
Valla sancar ve almila yi o cok istedi sevgililigimizden beri soyluyodu bende erkek olursa babamin adini koyucam dedim emir oldu kiz ismini dusunmemistim asel cennetteki bal demekmis anlami cok hosuma gitti

Gozumun onundeee ozluyorum yahuu
Senin özleyen yerlerini yerim bennnnn olurum askım sen yeterki iste
Kizlar cocuk erkek olursa sancar emir kiz olursa almila asel istiyorum sizce nasil bi fikir alayim dedim
İki isime karsıyım bence tek koyun herbiri ayrı güzel
Nana ile konusmuyorum yetkililere duyrulur kendisi benimle muhattap olmuyosa bende olmicam
Yetkili olmak zor is cicegim bos gecemiyorum sayfaları
Batları yazanlar oluyor bildirimleride kontrol ediyorum anca gelebiliyorum üzüldüm üzdün

Valla sancar ve almila yi o cok istedi sevgililigimizden beri soyluyodu bende erkek olursa babamin adini koyucam dedim emir oldu kiz ismini dusunmemistim asel cennetteki bal demekmis anlami cok hosuma gitti
Sancar ne demek aayyyy balliiiimmmm diye seversiniz artikk bence senin kiz bebişin

Bizim ailede herkes 2 isimli esimde bende valla ben rahat ettim istedigimi soyluyorum

Bende cektirdim gecen seneydi tertemiz cıktı. Aileler diolar hemen olsun die de. Kanalların acıksa bir yumurtalıktan da olur. Desen ki yapışıklık var falan tamam ol derim de. Diosun sende kendin adetle buyuyo küçülüo. Sen bilirsin tabi ama ben oncesinde de kisti hiç takmadım kafama. Doktorun birisi bana dogum kontrol bile vermek istedi ben kabul etmedim cunku kullandığın süre zarfında cocuk istemicekmişsin ve seni gecici süreliğine menapoza sokacakmış adet olmayacakmışım falan. Aman dedim bende olursa olur ne die hemen ilaç kullancam 4 cm kist için. Vucudun dengesini bozacagım. Benim yumurtalar tembeldi klomen geliştirdi ve şükür ki oldu. Allah iyi fayda saglayacak doktorlarla karşılaştırsın. Bi sıkıntın yok senin büyütmüşler de büyütmüşler

Klomenle mı hamile kaldinz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…