- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Tamam yeniliklere acık olun ve senin dedigin isim olsunBizim ailede herkes 2 isimli esimde bende valla ben rahat ettim istedigimi soyluyorum
Klomen kullandıgım ay değil ama diger aya kaldım. Doktor kendiliğinden kalmışsın dio ama bence etkisini sürdürdü.Klomenle mı hamile kaldinz
Rahat dursun keserim valla pipisiniMert adam olur o zaman baksana saplayan gozu gaarraaa
Ayyy sancar ın naresiSancar ne demekaayyyy balliiiimmmm diye seversiniz artikk bence senin kiz bebişin
Doğduktan sonra acaba neler yapcekRahat dursun keserim valla pipisinizaten dogurayim ilk isim popoya bi saplak olucak 4 ayda mafetti beni sipa
Hic izlemedim yaAyyy sancar ın naresine dizi ama sefirin kızı
Ayy lorikim izle izlee agla agla öldüm aman neyse izleme sen.Hic izlemedim ya
Bizi sikayet edenin kim oldugu belli oldu o sendin degilmiGene gidicisiniz ha haberiniz olsunnana adet oldun mu senin gun 31 aralık die gördüm dü yanlış mı gördüm
Biz yeniliklere acıgızUhaaa butun sene oyle mi gecicekk
Yok kız nie şikayet edeyim. Aaaa. Kimseyi şikayet etmedim daha. Dur gıcık olduklarımı edeyim az. 2020 benim senem olacak die agustosta ajandaya yazmışım . Yeni farkettim. Umarım hepimizin senesi olur seneye bu vakitler bebeler yüzünden ozleriz inşallah buraları.Bizi sikayet edenin kim oldugu belli oldu o sendin degilmi
Oldum kuzum yaaaaa buayda tırtocak sonunu bekliyorum simdi
Doğru etkisi sürüyor bazı doktorlar klomeni bir ay verip diğer ay vermiyor çünküKlomen kullandıgım ay değil ama diger aya kaldım. Doktor kendiliğinden kalmışsın dio ama bence etkisini sürdürdü.
Aglamaya yer arıyorumAyy lorikim izle izlee agla agla öldüm aman neyse izleme sen.
Evet ben 2 defa kullandım ikisinde de yumurtalarım çatlamadı kiste dönüştü falan ama oldu yani nasip işteDoğru etkisi sürüyor bazı doktorlar klomeni bir ay verip diğer ay vermiyor çünkü
He vazgeçtim zaten. Ama sancar cok guzel isimAglamaya yer arıyorum
O zaman size HEPIIII NIIIIVVVVV YIIIIIIRRRROda eksik olmadı tabi
Hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsinEvet ben 2 defa kullandım ikisinde de yumurtalarım çatlamadı kiste dönüştü falan ama oldu yani nasip işte
Degisik geldi bana da isim bi de hani sevdigimiz birinin adi olunca da daha,guzel oluyor o isimHe vazgeçtim zaten. Ama sancar cok guzel isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?