Benimde ic sesim öyle diyor dısarıya pek yansıtmıyorum ama 2020de cok mutlu olacakmısım gibi bir his allah hayırlara cıkarsın insallah güzel dilegin kabul olur bebegim ben hepinize yetisirimYok kız nie şikayet edeyim. Aaaa. Kimseyi şikayet etmedim daha. Dur gıcık olduklarımı edeyim az. 2020 benim senem olacak die agustosta ajandaya yazmışım . Yeni farkettim. Umarım hepimizin senesi olur seneye bu vakitler bebeler yüzünden ozleriz inşallah buraları.
Hepimize inşallahHayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin
Yigit Alp koycam bende inşallah. Babasının haberi yokta mecbur koyacak ayDegisik geldi bana da isim bi de hani sevdigimiz birinin adi olunca da daha,guzel oluyor o isim
Not andırsttent
Sonuçta sen tasiyorsun aciyi sen cekiyorsunYigit Alp koycam bende inşallah. Babasının haberi yokta mecbur koyacak aydemi
İnşallah. Arya lina cok guzel miişSonuçta sen tasiyorsun aciyi sen cekiyorsunkoyucaktir umarim insallah adiyla büyüsünler benimde kiz olursa Aryalina erkek olursa babasi koyar artik karismiycam
Benimde hosuma gitti değişikİnşallah. Arya lina cok guzel miiş
Valla bizde yeniyili dun kutlayamadik annemler bizdeydi gec gittiler kocam kafayi vurdu ve saniyesinde uyudu bugun sabah oldu dedik gece uzun gunduz islerimizi halledelim aksam 9 da telefonum caldi boya yapiliyodu annemlerde yaticak yer yok size geliyorumBiz yeniliklere acıgız
Ultrasonla baktigimizda yatiyo icerde totosunu kaldirip bi doneyim annem merak ediyo demiyo kafayi asagi gomuyo bacaklarida cekiyo kendine insallah dogdugunda da uyur boylee mis gibiDoğduktan sonra acaba neler yapcek
Ekkassattattor TORRRR
Uyumasin amannnn yaaaa uyuynca ozlersin uyansin diyeeeUltrasonla baktigimizda yatiyo icerde totosunu kaldirip bi doneyim annem merak ediyo demiyo kafayi asagi gomuyo bacaklarida cekiyo kendine insallah dogdugunda da uyur boylee mis gibi
Yazıokkkkkk yaaaaaaaaValla bizde yeniyili dun kutlayamadik annemler bizdeydi gec gittiler kocam kafayi vurdu ve saniyesinde uyudu bugun sabah oldu dedik gece uzun gunduz islerimizi halledelim aksam 9 da telefonum caldi boya yapiliyodu annemlerde yaticak yer yok size geliyorumsimdi diyorum esimee gel seninle adrenalin yasayalim yok annen var sesimiz gider diyo yeni yila giremedik yaa o islee butun sene boyle gecicek
Bayiliyooorruummm bunaaa yaaa yiiivvvrrruuuuummmmEkkassattattor TORRRR
senin bana armaganın bir sarkı vardı nanahangisiydi o
Profilimi bakarsan daha kolay bulursun yada kendi profilindenmi bulursunBayiliyooorruummm bunaaa yaaa yiiivvvrrruuuuummmmbirden soyleyince unuttum ilk baslarda hep aklimdaydi ya neydi kiz
Buldum simdi senin profilinde 14 eyluldeProfilimi bakarsan daha kolay bulursun yada kendi profilindenmi bulursun
Paylas iste hangisiydi burda görecem onuBuldum simdi senin profilinde 14 eyluldehele ninna olaasssaann
Aramıza hosgeldin tatlımBende katılıyorum
Evren sana sesleniyorum GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?