Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızımda 1 yaş 2 aylıkken ayırdım hiç sıkıntı çekmedim MaşAllah hep odasında uyudu ikinciyi de yaşına kadar aynı odada beşikte durur sonra ablasının yanına insAllah bklm nasip
Odadan ziyade cidden yatakta yanında yatırma olayı zor sanki canım haklısın benim de bı komşunun oğlu ikinci sınıfa giderken yine de ayrılmadı yanlarından odası varken

Memeli Mestan kız ultrason fotoğrafını gördüm MaşAllah kuzucuga ya ❣ çok tatlı gözüküyor ben de 17 ocağa aldım randevu bklm gösterecek mi
Gunydin kizceler. Sabahinz hayrolsn nasilsinz ?
Günaydın canım amin insAllah çok şükür canım sen nasılsın

Günaydın kızlar gününüz çok güzel geçsin zaman çok hızlı seneden bı günü yedik ikinci gündeyiz bile

Cok sukur biz de iiyiz yuvarlana yuvarlana gidiorz. Kocayi gonderdim haberlri izliorm sabah sabh
Masllh kiz siz de buyumussunz . 3 ay bitmis bile.

Cok sukur biz de iiyiz yuvarlana yuvarlana gidiorz. Kocayi gonderdim haberlri izliorm sabah sabh
Masllh kiz siz de buyumussunz . 3 ay bitmis bile.
Sabah sabah haber mi izlenir ya benim karnım gurulduyor açlıktan bulantı var hiç bişey yapasim yok aynen canım Şükür az kaldı 12 haftanın dolmasına 11+2 yım

Sabah sabah haber mi izlenir ya benim karnım gurulduyor açlıktan bulantı var hiç bişey yapasim yok aynen canım Şükür az kaldı 12 haftanın dolmasına 11+2 yım
Kahvltiyi kocaylan yaptk sukur bugun yoksa oglene kadar ac kaliorm. Alisamadim bi turlu erken yapmya.Bazen bebgim icin yiyip iciorm valla yksa baya bi ac kalirim.

Ayy sen gor bari anacim ben goremiyorum sen gor

Sen şanslıymışsın canım işte öyle bırakmayanlarda var malesef o yuzden baştan önlem almak

Bi tarafı düzeltmeye çalışırken diğer tarafı bozuyoruz çok geçmiş olsun cnm. İşte böyle şeylerden korkup bitkisel şeyler denemek istemiyorum bende
Evet canım aynen öyle yaptım ben canım bana hiç iyi gelmedi o macun.doktor zaten direk hormon kullandınız mi dedi.hata etmişim.insallah bir zarara uğramadan atlatirim allah'ın izniyle.ders oldu bana.buradakiler de okusun bilsin diye yaziyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…