- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Haklısın valla ben unutmam zaten hiçbir topik burası gibi samimi gelmiyor sadece bilgilenmek amaçlı okuyup geçiyorum diğer hamiş topiklerini burdan kopamam ben asla burası uğurluBuraya gelip batını yazdısırp sanslı topigimizden ugur alıp hamile kalımca hic buraya girip haber vermeyen bayanlardan bahsediyorduk
Kaldıgın yerden devam et canım ben hatırlayamadım tekrar hosgeldin
Bizlerde güzel haberlerinizi almak icin buralarda dolasıp umut arıyoruz kendimize birer parca bebegim
Amin canım insallah tutar igneyle seninde bu aracın olsun insallah
Kimse bana sarkı armagan etmedi yaaaaaBana ne gecti artk
Hadi insllh cnmcim. Hayrli haberle gelesin insllhh ❤
Güzel hamisim benim sen apayrısın topigin sahibisin ondan yazmadımhadi insAllah cnm bklm
aynen öyle cnm hyarliis bklm
kuruyunca netleştiyse negatiftir bence Rabbim gönlündekini nasip eder insAllah canım bı an önce hayırlısıyla
pembelik gözüküyor cnm insAllah vardır hayırlısıyla
ilk 6 ya girememişim
Rabb'im emeklerinizin karşılığını versin insAllah canım
Ne zaman cıkacaksın artık izneeee kuzummmMesai bitsede eve gitsemcok istiyorum tatil yapmayi artik
Silik cizgi gözüküyor kan verdinmi canım?Kızlar testimi tekrarladım yarın adet olmam gerekiyor biz silik bir çizgi gördük eşimle ama bide siz bakar mısınız
Senin böcegini yerimmmm bana böyle hamisler lazım iyiki varsınızHaklısın valla ben unutmam zaten hiçbir topik burası gibi samimi gelmiyor sadece bilgilenmek amaçlı okuyup geçiyorum diğer hamiş topiklerini burdan kopamam ben asla burası uğurlu
Hadi yedim hemen dayanamam hiçteGüzel hamisim benim sen apayrısın topigin sahibisin ondan yazmadım❤
Öyle hayırlısıDaha sağlıklı bir gebelik versin Allahım hayırlı vakitte canım dediğim gibi küçükken düşmesi senin için daha iyi olmuş yani kötünün iyisi tabi büyük düşük çok yoruyo bedenide ruhuda
Amin kuzum cümlemizeÖyle hayırlısıdiğeri daha büyüktü rabbim bundan sonra saglıklı nasip etsin
Bence 2 gun sonra bir daha kan vermenizi oneririmIdrarda yanlış çıkmış canım demekki çünkü önce kana sonra idrara geçiyor diyorlar hep. Üşüttüm sanırım ondan gecikti. Geç döllenme falan da düşünmüyorum çünkü en son ilişki 18inde olmuştu. Bugün yarın hasta olurum
Ettiik de noldu sankiKimse bana sarkı armagan etmedi yaaaaa
Ii aksmlar taze anneIyi aksamlar bayanlar
Iyi diyelim cnm yaa lekeler falan geliyo progestan ilaç kullanıyorum oda çok fena bi ilaç kendimden geçiyorum 2 haftaya yakındır da gribim ve bide dış agrim ciktiki sorma tiksinmeleri hiç soylemiyimIi aksmlar taze annenasilsin napiosn
Ah cnm yaaa estgfrllh ne kusuru. Tiksinmeler varsa her sy yolunda insllh ❤ bende de dis eti cekilmesi var uzun zamndirIyi diyelim cnm yaa lekeler falan geliyo progestan ilaç kullanıyorum oda çok fena bi ilaç kendimden geçiyorum 2 haftaya yakındır da gribim ve bide dış agrim ciktiki sorma tiksinmeleri hiç soylemiyim
Bir dokun bin ah isit gibi bisey oldu ksr bakma valla sen nasılsın oglusun nasil
İyi akşamlar canımIyi aksamlar bayanlar
Kaç mg kullanıyosun canım benide inanılmaz uyku yapıyor baş döndürüyoIyi diyelim cnm yaa lekeler falan geliyo progestan ilaç kullanıyorum oda çok fena bi ilaç kendimden geçiyorum 2 haftaya yakındır da gribim ve bide dış agrim ciktiki sorma tiksinmeleri hiç soylemiyim
Bir dokun bin ah isit gibi bisey oldu ksr bakma valla sen nasılsın oglusun nasil
İyi akşamlar canım nasılsınIyi aksamlar bayanlar
O hareketler dunyanin en guzel duygusu yaaaAh cnm yaaa estgfrllh ne kusuru. Tiksinmeler varsa her sy yolunda insllh ❤ bende de dis eti cekilmesi var uzun zamndirAllh acil sifalar versin sana da. Hepimizinkini tamamina erdirsin insllh .
Oglusum cok sukur ii galiba.yemek yedim su an oynuo icerde babası kilikli. Sen cinsiyt icin bisy hissedio musun
200 cnm ama sanirim günde 2 almam lazım çünkü kesmiyo lekeleri kizimda günde 3 aliyodumKaç mg kullanıyosun canım benide inanılmaz uyku yapıyor baş döndürüyo
Iyi cnm sukur yaa masallah sende baya buyumussunİyi akşamlar canım nasılsın
Sana hastayım hatunHadi yedim hemen dayanamam hiçte
Öğlene doğru kürtaj oldum. Evdeyim dinleniyorum.Artemissisipi cnm naptin merak ettim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?