Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısın valla ben unutmam zaten hiçbir topik burası gibi samimi gelmiyor sadece bilgilenmek amaçlı okuyup geçiyorum diğer hamiş topiklerini burdan kopamam ben asla burası uğurlu

Bana ne gecti artk

Hadi insllh cnmcim. Hayrli haberle gelesin insllhh ❤
Kimse bana sarkı armagan etmedi yaaaaa

Öyle hayırlısı diğeri daha büyüktü rabbim bundan sonra saglıklı nasip etsin

Bence 2 gun sonra bir daha kan vermenizi oneririm

Ii aksmlar taze anne nasilsin napiosn
Iyi diyelim cnm yaa lekeler falan geliyo progestan ilaç kullanıyorum oda çok fena bi ilaç kendimden geçiyorum 2 haftaya yakındır da gribim ve bide dış agrim ciktiki sorma tiksinmeleri hiç soylemiyim
Bir dokun bin ah isit gibi bisey oldu ksr bakma valla sen nasılsın oglusun nasil

Ah cnm yaaa estgfrllh ne kusuru. Tiksinmeler varsa her sy yolunda insllh ❤ bende de dis eti cekilmesi var uzun zamndir Allh acil sifalar versin sana da. Hepimizinkini tamamina erdirsin insllh .
Oglusum cok sukur ii galiba. yemek yedim su an oynuo icerde babası kilikli. Sen cinsiyt icin bisy hissedio musun

Kaç mg kullanıyosun canım benide inanılmaz uyku yapıyor baş döndürüyo

O hareketler dunyanin en guzel duygusu yaaa rabbim tamamına erdirsin ins
Cinsiyet hissetmiyorum cnm hiç bilemiyorum suanki düşüncem 12. Haftada dikiş atılacak ona odaklandim sadece ins hayırla geçer islem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…