Çok çok gecmis olsun cnmÖğlene doğru kürtaj oldum. Evdeyim dinleniyorum.
Amin inşallah.Çok çok gecmis olsun cnm
Suandaherşey çok yeni senin içinde zor bir deneyim oldu ama ins rabbim guzel kapılarda açacak tekrar guzel hamileliklerde yaşayacaksın ins
Mrb cicegim nasılsın hosgeldin özlettinIyi aksamlar bayanlar
Yine edin istedim kimseden ses yok kendime edecem birazdanEttiik de noldu sankihih
Hayırlısı böyleymis bebegim nasibi yokmus demekki yavrunun insallah cok daha saglıklısına kavusacaksın ben inanıyorumÖğlene doğru kürtaj oldum. Evdeyim dinleniyorum.
Sana hastayım hatun
tabi kendimede
Canim benim gecmis olsun Allah sagliklisini versin bende iki kez kurtaj oldum bilirim nasil bi duygudurÖğlene doğru kürtaj oldum. Evdeyim dinleniyorum.
Allah razı olsun.Canim benim gecmis olsun Allah sagliklisini versin bende iki kez kurtaj oldum bilirim nasil bi duygudur
Mrb cicegim nasılsın hosgeldin özlettin
Yine edin istedim kimseden ses yok kendime edecem birazdan☹
Hayırlısı böyleymis bebegim nasibi yokmus demekki yavrunun insallah cok daha saglıklısına kavusacaksın ben inanıyorum
Dahada iyi olacan insallah balam ozaman bol bol girersinvalla biraz zor geciyo günlerim cnm yaa allahım ins sonunu selamet eder
Bende ozledim kiii
Insllh cnmO hareketler dunyanin en guzel duygusu yaaarabbim tamamına erdirsin ins
Cinsiyet hissetmiyorum cnm hiç bilemiyorum suanki düşüncem 12. Haftada dikiş atılacak ona odaklandim sadece ins hayırla geçer islem
Gecmis olsn cnm. Allh bi dha yasatmasinÖğlene doğru kürtaj oldum. Evdeyim dinleniyorum.
Kendine edecegine az biraz bize gonder de gonlumu alMrb cicegim nasılsın hosgeldin özlettin
Yine edin istedim kimseden ses yok kendime edecem birazdan
Hayırlısı böyleymis bebegim nasibi yokmus demekki yavrunun insallah cok daha saglıklısına kavusacaksın ben inanıyorum
Inş cnm girerim tabikiDahada iyi olacan insallah balam ozaman bol bol girersin❤
Neden zor geçiyor canım hayırdır insAllahvalla biraz zor geciyo günlerim cnm yaa allahım ins sonunu selamet eder
Bende ozledim kiii
Tiksinme disagrisi 2 haftadır geçmeyen disagrisi ve lekelenmeler var cnmNeden zor geçiyor canım hayırdır insAllah
Cok gecmis olsunÖğlene doğru kürtaj oldum. Evdeyim dinleniyorum.
Gecmiş olsun canım Râbbîm bi daha yasatmasınÖğlene doğru kürtaj oldum. Evdeyim dinleniyorum.
Gecmis olsn cnm. Allh bi dha yasatmasin
Cok gecmis olsunAllah yerini doldursun saglikli bir sekilde insallah
Sağolun kızlar. Allah razı olsun. Sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.Gecmiş olsun canım Râbbîm bi daha yasatmasın
Uzak kalkmak istiyordur belki bilmem whatsaptan konusuyoruz E Eslem91 ileL Loriklorik lorikcim Eslem ne yapıyor, uzak mı kalmak istiyor haberin vardır senin?
Ya çok geçmiş olsun canım diş ağrısı da zor gerçekten lekelenmelerin de geçer insAllah bı an önceTiksinme disagrisi 2 haftadır geçmeyen disagrisi ve lekelenmeler var cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?