Kuzum regl bitti işte kuluçkaya yatma vakti yaklaşıyorL Loriklorik adet olduysan üzülme ve macunu kullanmaya devam et bilmedigimiz görmedigimiz tıkanıklıklar kistler varsa onu temizler en azından ben ilk iki ay beklentiye girmeyecem iyilesme sifa süreci olarak görecem sizlerde öyle görün balam
Zekta sen ne yaptın cicegim sesin cıkmadı
Iletirim simdi
Aynen canım senin de büyüyecekIyi cnm sukur yaa masallah sende baya buyumussun
Anladım canım 3 al olmadı doktora sorda, ben 100 mg kullanıyorum200 cnm ama sanirim günde 2 almam lazım çünkü kesmiyo lekeleri kizimda günde 3 aliyodum
Geçmiş olsun canım dinlen toparlan iyiceÖğlene doğru kürtaj oldum. Evdeyim dinleniyorum.
Daha kolay oluyor kürtaj olunduğu zaman rahim temizlendiği için çabuk hamile kalınabiliyor ki keza benim öyle oldu ikinci ayda hamile kaldım o da kürtajla sonuçlanmıştıSon zamanlarda nedense şunu düşünüyorum hep yaşayanlarda cvp verirse sevinirim düşükten sonra gebelik dahamı kolay oluyor yoksa zormu bana sanki bi daha kalamicakmışım gibi bir his geliyor düşük yaşayanlarada böyle oluyomu bitek benmi böyle karamsarım
Ben kürtaj olmadım canım ya ama kürtaj olanlar daha çabuk oluyor diye biliyorum bendeDaha kolay oluyor kürtaj olunduğu zaman rahim temizlendiği için çabuk hamile kalınabiliyor ki keza benim öyle oldu ikinci ayda hamile kaldım o da kürtajla sonuçlanmıştı
Evet canım daha çabuk oluyor ama veren Allah her türlü de verirBen kürtaj olmadım canım ya ama kürtaj olanlar daha çabuk oluyor diye biliyorum bende
Canım bence zamanı gelince oluyor annemde benden önce düşük yapmıs sonra 3 ay sonra ben olmusum ikizimle kısmet benceSon zamanlarda nedense şunu düşünüyorum hep yaşayanlarda cvp verirse sevinirim düşükten sonra gebelik dahamı kolay oluyor yoksa zormu bana sanki bi daha kalamicakmışım gibi bir his geliyor düşük yaşayanlarada böyle oluyomu bitek benmi böyle karamsarım
Evet öyle canım bu kötü his arada geliyor sonra toparlıyorum bi şekilde işteEvet canım daha çabuk oluyor ama veren Allah her türlü de verir
Evet kısmet benim etrafımda da var hepsi 3 ay sonra kalmış ama ben nedense hiç olmicak hissine kapıldım bundan kurtulsam iyim ama oda olmuyor işte kolay kolayCanım bence zamanı gelince oluyor annemde benden önce düşük yapmıs sonra 3 ay sonra ben olmusum ikizimle kısmet bence
Eskilerin bir lafı varmış teyzem demişti bana da; düşüğün bir bacağı içeride kalırEvet kısmet benim etrafımda da var hepsi 3 ay sonra kalmış ama ben nedense hiç olmicak hissine kapıldım bundan kurtulsam iyim ama oda olmuyor işte kolay kolay
Annemde aynı cümleyi söylemişti :) ne biliyim ya insanoğlu işte bir vesvese geliyor bakıyosun etrafındaki herkes hamile çok üzülerek söylüyorum yetersiz gibi hissediyorum bazen kendimi Rabbime hep ben beklerim sadece dayanma gücüm olsun diye dua ediyorum Sabredip seyredicezEskilerin bir lafı varmış teyzem demişti bana da; düşüğün bir bacağı içeride kalır ☺ Komik geliyor ama sonra hemen hamile kalırsın anlamına geliyormuş mecazen yani, hamile kalabildiğini gördün bence sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsun, zamanına takılma içine kötü bir his gelince kov hemen
Kafanı rahat tutman lazım canım stressiz ol biraz hersey güzel olucakEvet kısmet benim etrafımda da var hepsi 3 ay sonra kalmış ama ben nedense hiç olmicak hissine kapıldım bundan kurtulsam iyim ama oda olmuyor işte kolay kolay
Çok geçmiş olsun cnmÖğlene doğru kürtaj oldum. Evdeyim dinleniyorum.
Elbette olucak ama gerçekten söylendiği gibi olmuyor :)Kafanı rahat tutman lazım canım stressiz ol biraz hersey güzel olucak
Hayırlısı olsun hakkındaEvet öyle canım bu kötü his arada geliyor sonra toparlıyorum bi şekilde işte
Bebeğim benim bitanesin hatırlanmak güzel bnde sevilmediğimi düşünmeye başlamıştım buralarda özelime alayım seni hemen bnde özledim seni ordan konuşuruz
Yazdım cicegim o gelmez olasıca kahrolasıcayıKuzum regl bitti işte kuluçkaya yatma vakti yaklaşıyoryeni bat 26 ocak gelmez olasıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?