Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum regl bitti işte kuluçkaya yatma vakti yaklaşıyor yeni bat 26 ocak gelmez olasıca

Son zamanlarda nedense şunu düşünüyorum hep yaşayanlarda cvp verirse sevinirim düşükten sonra gebelik dahamı kolay oluyor yoksa zormu bana sanki bi daha kalamicakmışım gibi bir his geliyor düşük yaşayanlarada böyle oluyomu bitek benmi böyle karamsarım

Daha kolay oluyor kürtaj olunduğu zaman rahim temizlendiği için çabuk hamile kalınabiliyor ki keza benim öyle oldu ikinci ayda hamile kaldım o da kürtajla sonuçlanmıştı

Daha kolay oluyor kürtaj olunduğu zaman rahim temizlendiği için çabuk hamile kalınabiliyor ki keza benim öyle oldu ikinci ayda hamile kaldım o da kürtajla sonuçlanmıştı
Ben kürtaj olmadım canım ya ama kürtaj olanlar daha çabuk oluyor diye biliyorum bende

Canım bence zamanı gelince oluyor annemde benden önce düşük yapmıs sonra 3 ay sonra ben olmusum ikizimle kısmet bence

Canım bence zamanı gelince oluyor annemde benden önce düşük yapmıs sonra 3 ay sonra ben olmusum ikizimle kısmet bence
Evet kısmet benim etrafımda da var hepsi 3 ay sonra kalmış ama ben nedense hiç olmicak hissine kapıldım bundan kurtulsam iyim ama oda olmuyor işte kolay kolay

Evet kısmet benim etrafımda da var hepsi 3 ay sonra kalmış ama ben nedense hiç olmicak hissine kapıldım bundan kurtulsam iyim ama oda olmuyor işte kolay kolay
Eskilerin bir lafı varmış teyzem demişti bana da; düşüğün bir bacağı içeride kalır Komik geliyor ama sonra hemen hamile kalırsın anlamına geliyormuş mecazen yani, hamile kalabildiğini gördün bence sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsun, zamanına takılma içine kötü bir his gelince kov hemen

Annemde aynı cümleyi söylemişti :) ne biliyim ya insanoğlu işte bir vesvese geliyor bakıyosun etrafındaki herkes hamile çok üzülerek söylüyorum yetersiz gibi hissediyorum bazen kendimi Rabbime hep ben beklerim sadece dayanma gücüm olsun diye dua ediyorum Sabredip seyredicez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…