Olucak inşAllah bende bazen çok olumsuz düşünüyorum sonra kendimi teselli ediyorum oldu yine olucK diyeNe güzel ben hiç korunmadım kasımda oldu benimde inşallah Rabbim sağlıklısını verir
Ay onlar olmasa zaten hemen kalırız da onları görmekte stres yapıyor benceEtrafta hamileler olunca insan daha çok umutsuz oluyor gercekten bizimde akrabakarda 3 bebek olucakinşAllah bizde görürüz o gunleri
Evet bende öyleyim malesef sonra neden olmasınki diyorum olana kadar bu duygudan kurtulmak çok zor gerçekten yaşayan bilirOlucak inşAllah bende bazen çok olumsuz düşünüyorum sonra kendimi teselli ediyorum oldu yine olucK diye
Evet canm ilk tedavi. İlk aşılamamİlk tedavinmi canım hadi hayırlısı
Hayrlısıyla inşallh olur canmnormal yolla, 6 aydır evliyim henüz ilk denemem :)
Yok kuzum bugün adet günüm eğer olmazsam kan veririm biraz bekliycem bakalım inşallah olmamKimse bana sarkı armagan etmedi yaaaaa
Dua edin yaKimse bana sarkı armagan etmedi yaaaaa
Zamanla olur zaten canımElbette olucak ama gerçekten söylendiği gibi olmuyor :)
4 günde bebek daha yeni yerleşiyor kanda bile 7 günden sonra çıkıyor canım hamilelikDün hastaneye gittim meger üşütmüşüm gaz problemim var gebemisin dedi bilmiyorum dedim (cunku daha yeni denedik 4 gun oldu ) kan aldi baktı haliyle çıkmadı boş 0,7 deger
Hosbuldum canım burada herkes hamile ne güzel çok mutlu oldumKaldıgın yerden devam et canım ben hatırlayamadım tekrar hosgeldin
İlk güzel haber de geldii tebrikler canımKizlar merhaba adet günüm bugün dün test yaptım silik çıktı kann verdim değerim 50 çıkti inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız Pazartesi doktarq gidip net bişey ogrenicem insallah
Hayırlı olsun sağlıkla kavuşun darısı bizlere inşallahKizlar merhaba adet günüm bugün dün test yaptım silik çıktı kann verdim değerim 50 çıkti inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız Pazartesi doktarq gidip net bişey ogrenicem insallah
peki bu kasık ağrılarım falan sadece üşütmekten mi oluyor, yoksa yerleşmeye çalıştığı için mi baskı hissediyorum? yaşadın mı sen canım böyle bişey4 günde bebek daha yeni yerleşiyor kanda bile 7 günden sonra çıkıyor canım hamilelik
Yok aklına getirme böyle şeyler pazartesi tekrar kan testi yaptirdiginda degerin ikiye katlanması lazım ne 20 li değerler iki gün sonra kaclara yükseliyor hamilesin ve tadını çıkar olumsuza odaklanma canimAmin hepmizi için n dua edicek isteyen herkese Allah sağlıklı gebelik sağlıklı bebekler nasip etsin☺ ama sağlık ocagini aradı eşim değeri düşük demiş adetim gecmedi bile eşim 3 gün geçti falan demiş bilmediğinden stres oldum kimyasal gebelik aklımı karistiriyor
Ben yaşadım sol kasık sürekli ağrıyordu aynı yumurtlama gibi ama benekmiş meğer inşallah seninde ondandırpeki bu kasık ağrılarım falan sadece üşütmekten mi oluyor, yoksa yerleşmeye çalıştığı için mi baskı hissediyorum? yaşadın mı sen canım böyle bişey
Teşekkür ederim inşallah hersey hayırlı olur bizler icinYok aklına getirme böyle şeyler pazartesi tekrar kan testi yaptirdiginda degerin ikiye katlanması lazım ne 20 li değerler iki gün sonra kaclara yükseliyor hamilesin ve tadını çıkar olumsuza odaklanma canim
Ben de hep diyorum ki kk arkadaşlarım ile çevremdeki gerçek (!) arkadaşlarım yer değiştirse keşkeValla kuzum gerçekten bu zor günler aslında bana kimin dost kimin düşman olduğunu da gösterdi iyi oldu. İnanın buraya girmesem Bi kaç saat özlüyorum sizi acaba naptılar diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?