Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
batları gecen ciceklerim hamile misiniz

Hamile değilken her gün oluyordu. Sonra bu adet ortası birden kesildi ve şüphelendim. Bende o beyaz akıntının kesilmesi gebelik belirtisiymiş. Şimdi bazı günler az az oluyor.
Selam canim gebelik nasil gidiyor?
Bende de bata 9 gün kaldi bu ay hic gormedim o beyaz akintiyi genelde her ay her gun oluyordu

Kızlar merhaba. Adetime yakın 2 3 ilişkide çok sızı oldu sonrasında da devam etti heralde adetime yakın diye dedim ama şimdi yine aynı oluyo ve idrarım da kokuyo. Vajinal enfeksiyon gibi görünüyo ama doktorum önemsemiyor kendini sıcak tut hamileliğe engel dğeil diyo sizce napayım

Ben böyle olduğumda maydanoza limon sıkıp yiyorum ve bol bol su içiyorum enfeksiyona çok iyi geliyor tavsiye ederim

İnşallah geçer üzülme cnm ayaklarını sıcak tut
1 buçuk ay önce rahim filmi çekildim cnm acaba enfeksiyon ondan mı kaptın diyorum ya çok hassas bünyem her vajinal muayene olduğumda böyle oluyorum..

1 buçuk ay önce rahim filmi çekildim cnm acaba enfeksiyon ondan mı kaptın diyorum ya çok hassas bünyem her vajinal muayene olduğumda böyle oluyorum..
Olabilir Cnm bazı bünyeler hassas oluyor hemen kapıyor yinede olumsuz sonuçlar doğurabileceğini düşünme bu durumun geçer gözüyle bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…