Düşük olanlara ne faydası oluyor canım benimde 2 kaybım var ama benim sorunum yok sebebsizdiKızlarr hormonalronda sıkıntı olanalr testere dişli aslan pençesi çayı içsin
Müthiş bir hormon dengeleyiciii
Özellikle fsh hormonunu
Kadınlarda tüylenme sorunu
Rahim güçlendirici
Hamile kalmayı kolaylaştırıcı
Düşük yapanlara tavsiye ediliyor ve bu çayla hamile kalan çok kişi var
23. Gün yazan canım bekledikleri için renkleri gitti ilk hallerini de atayım mıHangisini gebelik için yaptın canıö bende 2 gebeliğimide lh testiyle öğrendim t cizgisi cden çok daha koyu çıkmıştı
Canım aynı koyulukta ya inşAllah vardır varmı gebelik testin23. Gün yazan canım bekledikleri için renkleri gitti ilk hallerini de atayım mı
Malesef yok daha bi hafta var yapsamda çıkar mı ki 8 gün geçti pikten 7 gün filan var işte o yüzden almadım sipariş verdim ama p tesi yola çıkacakmış izmirdenCanım aynı koyulukta ya inşAllah vardır varmı gebelik testin
Burrddaaaaaaa1 adet loriklorik ariyorum nerede acaba
Aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor
Canım bence biraz daha bekle kesin olsun bu arada ben bazen iki defa yumurtladım olmuştu sende de olabilir miMalesef yok daha bi hafta var yapsamda çıkar mı ki 8 gün geçti pikten 7 gün filan var işte o yüzden almadım sipariş verdim ama p tesi yola çıkacakmış izmirdenbi kaç gün daha bekleyip mi yapsam gebelik testi kimseyi heyecanlandırmak istemiyorum şimdi ama ben çatlicam
Ne kadardır olmuyor hayırlısı canım inşAllahBugün doğum günüm eğer hamileysem hayatımdaki en iyi hediyeyi almış olucam
İlk defa yaptım inan bilmiyorum belkide ikinci defa yumurtluyorumdur o yüzden sordum çok heyecanlıyımCanım bence biraz daha bekle kesin olsun bu arada ben bazen iki defa yumurtladım olmuştu sende de olabilir mi
Bir oğlum var 3 buçuk yaşında canım 9 aydır istiyorduk pko vardı bende kendiliğinden gitti işte deniyorduk kardeş olsun diyeNe kadardır olmuyor hayırlısı canım inşAllah
Allah bağışlasın canım inşAllah pozitifle sonuclanır kardes gelirBir oğlum var 3 buçuk yaşında canım 9 aydır istiyorduk pko vardı bende kendiliğinden gitti işte deniyorduk kardeş olsun diye
Pco varsa çok normal ikinci kez çatlamış masallahBir oğlum var 3 buçuk yaşında canım 9 aydır istiyorduk pko vardı bende kendiliğinden gitti işte deniyorduk kardeş olsun diye
Çok aminAllah bağışlasın canım inşAllah pozitifle sonuclanır kardes gelir
Önceden vardı kuzum 8 9 aydır düzenlendi ilk aylar bi 35 30 yaptı ama son aylarda 29 yada 30 da oluyorum ama bilmiyorumPco varsa çok normal ikinci kez çatlamış masallah
hadi inşallah değerlendir sen yine bugün canım ne olur ne olmaz ama hamilelik de olabilir inşallah bu aydan ben çok umutluyum hepimiz hamişiz inşallahÖnceden vardı kuzum 8 9 aydır düzenlendi ilk aylar bi 35 30 yaptı ama son aylarda 29 yada 30 da oluyorum ama bilmiyorum
Ay hadi inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbimhadi inşallah değerlendir sen yine bugün canım ne olur ne olmaz ama hamilelik de olabilir inşallah bu aydan ben çok umutluyum hepimiz hamişiz inşallah
Düşük olanlara ne faydası oluyor canım benimde 2 kaybım var ama benim sorunum yok sebebsizdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?