Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşük olanlara ne faydası oluyor canım benimde 2 kaybım var ama benim sorunum yok sebebsizdi

Hangisini gebelik için yaptın canıö bende 2 gebeliğimide lh testiyle öğrendim t cizgisi cden çok daha koyu çıkmıştı
23. Gün yazan canım bekledikleri için renkleri gitti ilk hallerini de atayım mı

Eklentiler

• IMG_20200103_203835.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 41
Yazı yazmayan bugün ki ilk halleri yeniden mi yumurtluyorum yoksa gebelik olabilir mi acaba

Eklentiler

• IMG_20200103_190709.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20191227_175216.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 29
Canım aynı koyulukta ya inşAllah vardır varmı gebelik testin
Malesef yok daha bi hafta var yapsamda çıkar mı ki 8 gün geçti pikten 7 gün filan var işte o yüzden almadım sipariş verdim ama p tesi yola çıkacakmış izmirden bi kaç gün daha bekleyip mi yapsam gebelik testi kimseyi heyecanlandırmak istemiyorum şimdi ama ben çatlicam

Canım bence biraz daha bekle kesin olsun bu arada ben bazen iki defa yumurtladım olmuştu sende de olabilir mi

Önceden vardı kuzum 8 9 aydır düzenlendi ilk aylar bi 35 30 yaptı ama son aylarda 29 yada 30 da oluyorum ama bilmiyorum
hadi inşallah değerlendir sen yine bugün canım ne olur ne olmaz ama hamilelik de olabilir inşallah bu aydan ben çok umutluyum hepimiz hamişiz inşallah

Düşük olanlara ne faydası oluyor canım benimde 2 kaybım var ama benim sorunum yok sebebsizdi

Rahim güçlendirici özelliği varmış canım rahim kasları için ibrahim saraçoolundan duydum düşük yapanlar için dedi o vşdeosunun linkini atayım istersen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…