- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Sen nerelerdesin ciddenBeni de soran olmamisben de gidiyom
İyiyiz canım soğuklarla uğrasıyoru sen nasılsın nasıl gidiyor kaç haftalık olduSlm kizlar nasilsiniz
Totosu boklu icin ugrasip duruyoruz yaSen nerelerdesin cidden
Allahim kolaylıklar versin ins cnmBu ay buyuk bir ihtimalle baslamiycaz cunku daha tetkiklrr raporlar falan fistan seyleri topluyoruz
Insallah yaAllahim kolaylıklar versin ins cnm
Beni soran yokbenide soran yok dermisim
N Nana Ana L Loriklorik F Fatma KTLMemeli Mestan D Deryakadir LadyMorganas rosebatum Gelbemucizem Zekta Bal0ncuk A Antoryum123 Beklemekseni icecreamm ve diger tüüm güzellerimm nasilsiniz bakalimmmm kimse benide kimse sormamis demesin hepinizii cok seviyorummm ❤ ❤
Sende seviliyon eylembenide soran yok dermisim
N Nana Ana L Loriklorik F Fatma KTLMemeli Mestan D Deryakadir LadyMorganas rosebatum Gelbemucizem Zekta Bal0ncuk A Antoryum123 Beklemekseni icecreamm ve diger tüüm güzellerimm nasilsiniz bakalimmmm kimse benide kimse sormamis demesin hepinizii cok seviyorummm ❤ ❤
GEBEYIMM GEBEYYIIIMM HAMILEYIM HAMILEYIMMM HAMILEYIIIMMM HAMILLLEEEYYIIIMMM HAMIIILLEEYYIIIMMM BU SENE HAMILLLEE OLUCAM BU SENE ANNE OLUCAAAAMMMMMMMkizlaar ilk baslarda hep ne diyoruk biz
GEBEYIMMMM GEEEBEEEYIMMM GEBEYIMMMMMM ❤ ❤ evrene mesaj yollayalim arada
aman bende hep ayni is ev is evBeni soran yokiyiyim insallah iyi olucam bebek olursa sen nasilsinn ne yapiyon
Iilik saglik tatliskoom seni sormli ?Slm kizlar nasilsiniz
Ooyy kurbaneeey hayraneeeybenide soran yok dermisim
Gelesi yok onlarin benim de bekleyesim yok artikaman bende hep ayni is ev is evvalla o tembel sipalar bi gelse bende cok daha iyi olucamm
Bence yakin zamanda sen ve bikac kisi bombeyi patlatcaksinz ahanda yazdm burayaGEBEYIMM GEBEYYIIIMM HAMILEYIM HAMILEYIMMM HAMILEYIIIMMM HAMILLLEEEYYIIIMMM HAMIIILLEEYYIIIMMM BU SENE HAMILLLEE OLUCAM BU SENE ANNE OLUCAAAAMMMMMMM
Ben bombeyi patlatcam insallahhhBence yakin zamanda sen ve bikac kisi bombeyi patlatcaksinz ahanda yazdm buraya
ay insallahhhBence yakin zamanda sen ve bikac kisi bombeyi patlatcaksinz ahanda yazdm buraya
Amii amiiinn. Grubun adini 2020 yaptiktan sonra dogru duzgun gebe haberi gelmdi zaten. Dua yerine mi gecti neBen bombeyi patlatcam insallahhh
Ayy bende aynı hiç isinamadim dışarı günlerdir esiyo ev isinmiyo battaniyelerle yasiyorum bugün 6+6 cnmİyiyiz canım soğuklarla uğrasıyoru sen nasılsın nasıl gidiyor kaç haftalık oldu☺
Inaniyorum ben o duruma ya bazen ne istesek tersi oluyor bi deAmii amiiinn. Grubun adini 2020 yaptiktan sonra dogru duzgun gebe haberi gelmdi zaten. Dua yerine mi gecti ne
Bugunumuze sukur cnm biraz problemli gidiyoz bakalım rabbim sonumuzu iyi etsin insInsallah yasen ne durumdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?