Silik de mi yoook kiz bi daha bak at bize fotoyu belki biz gorruruzKendi kendimi gaza getirdim ve test yaptım veee tabiiki negatifneyse daha huzurlu bekleriz artık hamileliği hala hamilelik yazıyorum adeti
Yok yaa tertemiz bişey yok valla biraz kayma olsa atarım hemenSilik de mi yoook kiz bi daha bak at bize fotoyu belki biz gorruruz
Amın ınsallah gülüm ınsallah bu sefer hıssedıyorum tutacak yainsallah tutar bu ay canimmmmvalla ben bu ay bosverdim ovu flnda yapmadim bide böyle deneyelim dedik pek düsünmüyorumda ama takvime göre cumartesi catlamis olmasi lagzim benimde yumurtam bakalim
Bende ne zamandır yazmıyordum takipteyimvalla ben herzaman yazamiyorum ama günde her Saat basi burdayim bakiyorum neler yaziyosunuz diye
Kac dkka oldu yapaliYok yaa tertemiz bişey yok valla biraz kayma olsa atarım hemen
Hayırlısı canım belli olmaz bekleyelim bklmKendi kendimi gaza getirdim ve test yaptım veee tabiiki negatifneyse daha huzurlu bekleriz artık hamileliği hala hamilelik yazıyorum adeti
Bir buçuk saat oldu tekrar baktım kuruma izi bile yokKac dkka oldu yapali
Tamam adet olana kadar umut vardırHayırlısı canım belli olmaz bekleyelim bklm
Dur bklm adet olmazsan yap bi daha. Ben de oncesinde yaptm gorunmemistiBir buçuk saat oldu tekrar baktım kuruma izi bile yok
Gecmis olsn cnmcim. Acaba erken mi soledinz kardesinn olcgini ?Hayırlı akşamlar kızlar bugün baya yorgunum güya temizlik yapacaktım yalan oldu kızım bı haftadır hastaydı bugün okula gönderdim okula kusmus yine anlamıyorum eve gayet iyi bu çocuk sıkıntı yapıyor kendine sanırım istemiyor gitmeyi seni çok özlüyorum falan diyor sürekli napixaz bilmiyorum öğretmeniyle konuştuk insAllah aşıcaz bu durumu okula git gel zaten yoruldum baya geldim biraz dinlendikten sonra hamur yoğurdum dün gece rüyamda gördüğüm böreği yaptım yedim bı tane de yayıldım yatıyorum şimdi de eşimi bekliyorum kızım da yorulmuş uyuyor şu an sanırım kardeş kıskançlığı başladı birazsizler nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz
Canım eninde sonunda öğrenecekti kaldı ki kızım bi buçuk sene niye kardeşim olmuyor diye ağlayan bı çocuktu mutlu olsun diye söyledik ama kötü mü ettik bilemedim biz demesek bu seferde başkası diyecektiGecmis olsn cnmcim. Acaba erken mi soledinz kardesinn olcgini ?
Benim bugün 27. Günüm yarın adet günüm ama 10 Ocak ta yaparım sonraki testiDur bklm adet olmazsan yap bi daha. Ben de oncesinde yaptm gorunmemistiadetin 2.gunu 31 di degerim.
Daha kabullenememis belki de. O yuzden senden ayrilmak istemiodur.Canım eninde sonunda öğrenecekti kaldı ki kızım bi buçuk sene niye kardeşim olmuyor diye ağlayan bı çocuktu mutlu olsun diye söyledik ama kötü mü ettik bilemedim biz demesek bu seferde başkası diyecekti
Olmazsan insllhh yap cnm.Benim bugün 27. Günüm yarın adet günüm ama 10 Ocak ta yaparım sonraki testi
Sat neydi tatlımAmin kuzum insallah
En son 3 aralıkta oldum bu ayda 3 ocakta olmam lazımdıSat neydi tatlım
Valla ya çektiğimiz çileleri bi bilselerTotosu boklu icin ugrasip duruyoruz ya
İyiyiz canım sen nasılsınbenide soran yok dermisim
N Nana Ana @Aryalina F Fatma KTL @Fasulye annesi @Deryakadir @LadyMorganas @rosebatumGelbemucizem @Zekta @101Baloncuk A Antoryum123 Beklemekseni @icecreamm ve diger tüüm güzellerimm nasilsiniz bakalimmmm kimse benide kimse sormamis demesin hepinizii cok seviyorummm ❤ ❤
Hadi ya geçmiş olsun canım benek iyi olsunda inşallah dikkat et yinedeAyy bende aynı hiç isinamadim dışarı günlerdir esiyo ev isinmiyo battaniyelerle yasiyorum bugün 6+6 cnm
Lekelenmelerim devam ediyordu ilaca rağmen rahimde polip varmışdün aldi dr uyusturmadan biraz ağrım ve kanamam var ins çok daha iyi oluruz
Geçmiş olsun canım şimdi kardeş gelince naz yapar valla anaokuluna mı gidiyor kızınHayırlı akşamlar kızlar bugün baya yorgunum güya temizlik yapacaktım yalan oldu kızım bı haftadır hastaydı bugün okula gönderdim okula kusmus yine anlamıyorum eve gayet iyi bu çocuk sıkıntı yapıyor kendine sanırım istemiyor gitmeyi seni çok özlüyorum falan diyor sürekli napixaz bilmiyorum öğretmeniyle konuştuk insAllah aşıcaz bu durumu okula git gel zaten yoruldum baya geldim biraz dinlendikten sonra hamur yoğurdum dün gece rüyamda gördüğüm böreği yaptım yedim bı tane de yayıldım yatıyorum şimdi de eşimi bekliyorum kızım da yorulmuş uyuyor şu an sanırım kardeş kıskançlığı başladı birazsizler nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?