Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen maşallahları var bebiş nasıl?
Bende nasıl olsun bebiş olsun diye bekliyorum

Ooo bacım erkencisin sanki geç de uyuyorsun dimi
Aslinda hep erken kalkiorm koca yuzunden kahvltimi yapip geri uyuyorm dayanamadgim icin bugun de ogretmnlik basvurumu onayltmak icin mebe gittim de sistem yokmus geri dondum mecbur. Simdi uzandim acuk yatam dedim
Valla bende öyle oldum buraya girince. Biz ağustostan beri burdayız o zamanlar gece sohbetlerimiz de meşhurdu
Ahhh ahhh kac gece kocalari uyutup dedikodu yaptik buralardaa

Tm ortmenim kolay gelsin. Darisi bana artk ole ugraslarin

Hadi yaa az kalmis ama gecmesine. Bnm 3 ay bitince tiksinmlerim gecmisti. 4.aya kadar yavastan bisyler yemeye baslamistm
Benim kızıma hamileliğimde aynı böyledi, 4. Ayda ancak bitti ama çok fena gerçekten. Tiksinme yok yiyorum ama illa ki çıkıyor malesef. Az kaldı inş, bulantı hapım da var biraz etki ediyor Allahtan

Benim kızıma hamileliğimde aynı böyledi, 4. Ayda ancak bitti ama çok fena gerçekten. Tiksinme yok yiyorum ama illa ki çıkıyor malesef. Az kaldı inş, bulantı hapım da var biraz etki ediyor Allahtan
Tiksinme hepsinden berbat bence ii bari o yokmus. Ben hic hap almak istemdim. Cektim de cektim insllh bi daha da olmaz

İyi yaptın canım ben de anca yazabildim işlerin yoğunluğundan öğretmenlik sınavına girmiştin sen dimi başvurunu mu yaptın

İyiyiz biz de canım idare ediyoruz

Ayy kizlar benim kahverengi akıntım var ya kesildi yine beyaz akintiya döndü valla umutlaniyorum ben yaaa
Hadi insllhh
Tarama testim cok sukur iyi cikti
Gozun aydin yavrim
İyi yaptın canım ben de anca yazabildim işlerin yoğunluğundan öğretmenlik sınavına girmiştin sen dimi başvurunu mu yaptın
Evt. Bu mulakat basvurusuydu ama yapamdim sistem yok diye yarin tekrr gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…