Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sürekli kendimizi dinliyoruz işte o sıkıntı. keske hemencik oluverse de yavrucaklarımız bizi fazla bekletmesee :)
Aslinda fazla dinlemem nasilsa olmuyo derim
Ama bu ay doktor da umut verdi iki defa ovulyasyon gerceklesti 15ci gün endometri 9.5mmdi 15mm korpus luteum vardi ne bileyim iste git guzel haberle gel dedi

Ah kuzum sınavlarla savaşıyorum bu aralar okuldan gelip direk sınavları okuyorum koca da evde bu hafta izinli onla ilgileniyorum sen napıyosun naısl gidiyo yeğenimiz nasıl iyi bak ona
Koly gelsin hocaciim ❤
Ayy Allh izin verrse ben de ugrascam ole. Bugun mulakat icin kayit yaptim. Bi an once tercih zamni gelsin sonuclnsin yaa. Hep bekliorz
Oglum da iidir herlde simdilk bi sknti yok cok sukur. Yarin bi kontrolum var. Doktor bobrekte ve kalpte bisylrr gordu. Ona bakmya gidicez. Insllh kaybolmustur onlr. Ole yuvarlanip gidiorz iste.

Aslinda fazla dinlemem nasilsa olmuyo derim
Ama bu ay doktor da umut verdi iki defa ovulyasyon gerceklesti 15ci gün endometri 9.5mmdi 15mm korpus luteum vardi ne bileyim iste git guzel haberle gel dedi
off hep bi ümitle beklemek insanı yoruyor, ben de istiyorum diye sürekli eşimin başını yiyorum

haklısın ama oofff cok sabırsızlanıyorumm yaa son 8 gün
Sakin ha test yapma gecikme olmadan neqativ gormek insanı cok yipratiyor kendimden biliyorum ilk aylarda gecikmeler oldu cok fazla test yaptim cok neqativ gordum
InsaAllah sen gormezsin neqativi ama yinede gunun gecmeden yapmamani tavsiye ederim

Sakin ha test yapma gecikme olmadan neqativ gormek insanı cok yipratiyor kendimden biliyorum ilk aylarda gecikmeler oldu cok fazla test yaptim cok neqativ gordum
InsaAllah sen gormezsin neqativi ama yinede gunun gecmeden yapmamani tavsiye ederim
işte o yüzden mecburiyetten bekliyorum ya inşallah pozitifleri görürümmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…