- 15 Mayıs 2016
- 176
- 177
- 103
- 31
haklısın ama oofff cok sabırsızlanıyorumm yaaBazıları memnun kalmıyor ama bilemiyorum canım sen bilirsin ama bence adetini bekle çıkmassa üzülürsün sonra
neden öyle hissettin kiii, ama benim de 8 gün var ben de öyle hissediyorummSelam kizlar naber
Bata 5 gün kaldi qaliba yine olmadi
Bende hep bi beyaz akinti olur yine varneden öyle hissettin kiii, ama benim de 8 gün var ben de öyle hissediyorummniye öyle hissediyoruz acabaa ufff
Daha çok var sabret az dahahaklısın ama oofff cok sabırsızlanıyorumm yaason 8 gün
Sen de varsin onlrin icinde anacimBikac kisiden kastın neydi
Sürekli kendimizi dinliyoruz işte o sıkıntı. keske hemencik oluverse de yavrucaklarımız bizi fazla bekletmesee :)Bende hep bi beyaz akinti olur yine var
Iki defa da stres gecirdim kb yuzunden
Bide sivilce cikti cok fazla hic Boyle olmamisti aslinda
kanda da belli olmaz demiDaha çok var sabret az daha
Aslinda fazla dinlemem nasilsa olmuyo derimSürekli kendimizi dinliyoruz işte o sıkıntı. keske hemencik oluverse de yavrucaklarımız bizi fazla bekletmesee :)
Koly gelsin hocaciim ❤Ah kuzum sınavlarla savaşıyorum bu aralarokuldan gelip direk sınavları okuyorum koca da evde bu hafta izinli onla ilgileniyorum sen napıyosun naısl gidiyo yeğenimiz nasıl iyi bak ona
off hep bi ümitle beklemek insanı yoruyor, ben de istiyorum diye sürekli eşimin başını yiyorumAslinda fazla dinlemem nasilsa olmuyo derim
Ama bu ay doktor da umut verdi iki defa ovulyasyon gerceklesti 15ci gün endometri 9.5mmdi 15mm korpus luteum vardi ne bileyim iste git guzel haberle gel dedi
Siz kac zamandır deniyorsunuzoff hep bi ümitle beklemek insanı yoruyor, ben de istiyorum diye sürekli eşimin başını yiyorum
2. deneyişimiz :)Siz kac zamandır deniyorsunuz
Kanda 1 hafta kala belli oluyor sanırım ama acele etme bence 2-3 gün kala test yaparsınkanda da belli olmaz demi
inşallah canımm :)Umarim cok beklemezsin
Sakin ha test yapma gecikme olmadan neqativ gormek insanı cok yipratiyor kendimden biliyorum ilk aylarda gecikmeler oldu cok fazla test yaptim cok neqativ gordumhaklısın ama oofff cok sabırsızlanıyorumm yaason 8 gün
Dogru diyorsun vallaha artik herkes kendi kabugunda maalesef .ev is güç sen napiyorsunnn bakkiyiiimmmnapıyosunuz kızlaar
ya eskisi gibi hiç konuşmalar akıp gitmiyor herkes kendi dünyasına çekildi gitti
napıysounuz bakayım?
işte o yüzden mecburiyetten bekliyorum ya inşallah pozitifleri görürümmmSakin ha test yapma gecikme olmadan neqativ gormek insanı cok yipratiyor kendimden biliyorum ilk aylarda gecikmeler oldu cok fazla test yaptim cok neqativ gordum
InsaAllah sen gormezsin neqativi ama yinede gunun gecmeden yapmamani tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?