- 15 Mayıs 2016
- 176
- 177
- 103
- 31
valla napalım çalışıyoruz tatlım iş güç ev derken zaman geçiyor. sen nasılsın neler yapıyorsun ?napıyosunuz kızlaar
ya eskisi gibi hiç konuşmalar akıp gitmiyor herkes kendi dünyasına çekildi gitti
napıysounuz bakayım?
valla ben herzamanki gibi isteyim canimm sabirsizlikla aksam olsada koltuga uzansam diye bekliyorummnapıyosunuz kızlaar
ya eskisi gibi hiç konuşmalar akıp gitmiyor herkes kendi dünyasına çekildi gitti
napıysounuz bakayım?
Iilik saglik canm evdeym oturuorm vala ole. Sen napiosnnapıyosunuz kızlaar
napıysounuz bakayım?
insallah kötü birsey cikmaz sen olumsuz düsünme annesi saglikla kucagina alirsin insallah yavrunuKoly gelsin hocaciim ❤
Ayy Allh izin verrse ben de ugrascam ole. Bugun mulakat icin kayit yaptim. Bi an once tercih zamni gelsin sonuclnsin yaa. Hep bekliorz
Oglum da iidir herlde simdilk bi sknti yok cok sukur. Yarin bi kontrolum var. Doktor bobrekte ve kalpte bisylrr gordu. Ona bakmya gidicez. Insllh kaybolmustur onlr. Ole yuvarlanip gidiorz iste.
Insllh cnm saolasn. Genelde erkk bebeklrrdr olabiliomus zaten o yuzden sadece doktordan guzl bisy duymk ii olck icim rahatlasn diye. Yoksa cok takmiorm. Bilgim olmasydi icim icimi yerdi yoksainsallah kötü birsey cikmaz sen olumsuz düsünme annesi saglikla kucagina alirsin insallah yavrunu
İnş Bi sıkıntı yoktur kuzum içini ferah tutKoly gelsin hocaciim ❤
Ayy Allh izin verrse ben de ugrascam ole. Bugun mulakat icin kayit yaptim. Bi an once tercih zamni gelsin sonuclnsin yaa. Hep bekliorz
Oglum da iidir herlde simdilk bi sknti yok cok sukur. Yarin bi kontrolum var. Doktor bobrekte ve kalpte bisylrr gordu. Ona bakmya gidicez. Insllh kaybolmustur onlr. Ole yuvarlanip gidiorz iste.
Kuzum napayımDogru diyorsun vallaha artik herkes kendi kabugunda maalesef .ev is güç sen napiyorsunnn bakkiyiiimmm
Beklemek denen bitmek tükenmek bilmeyen durumun içindeyim kuzumvalla napalım çalışıyoruz tatlım iş güç ev derken zaman geçiyor. sen nasılsın neler yapıyorsun ?
Bende şimdi çıktım kuzum işten yoldayımvalla ben herzamanki gibi isteyim canimm sabirsizlikla aksam olsada koltuga uzansam diye bekliyorummsen napiyosun nasilsin??
Sende varmı kuzum kaç günün kaldı
Kontenjanda deilm ama kayma olcak ole gidicem insllaaahhhh. Oglumun sansina artk bekliyormİnş Bi sıkıntı yoktur kuzum içini ferah tutöyle mi hadi hayırlısı bakkaım tutuyor mu peki puanın olma ihtimali ne kadar
Hayirliysa gelmez hayirsizsa gelirKuzum napayım
Benimde 2 günüm kaldı adete
Oturdum hayırlısını bekliyorum
benim bat daha 18inde canimm daha cok var benimm ama kasiklarim ve belim agriyo ve gögüslerim aciyo ama bu her ay oluyo bende onun icin bekliyorum bendeSende varmı kuzum kaç günün kaldı
canım naptın tupbebek görüşmesini.bu ben saglammisim şükür sonuçlar iyi çıktıHayirliysa gelmez hayirsizsa gelir
Cok sukur sevindimsonuclarinin iyi cikmasina :) gorustum canim su an dosya açılması icin gerkelikan testi vs yaptiriyoruz bu ay oyle geçip gittcek sanirim onumuzdeki ay baslanir tedaviye. Ben de artik bisey takip etmiyocem ne ovulasyon ne macun ..saldim cayira mevlam kayirah
canım naptın tupbebek görüşmesini.bu ben saglammisim şükür sonuçlar iyi çıktı
Canım aynen ya benim de bu ay aklım başıma geldi.macun falan kullanmicam.hatta hiç bir şey kullanmicam.ve gerçekten sallamiyorum artık olursa olur olmazsa Allahin bir bildiği vardır.tup bebek maliyeti gerçekten 10 'nin civarı mı ya ne kadar pahalıCok sukur sevindimsonuclarinin iyi cikmasina :) gorustum canim su an dosya açılması icin gerkelikan testi vs yaptiriyoruz bu ay oyle geçip gittcek sanirim onumuzdeki ay baslanir tedaviye. Ben de artik bisey takip etmiyocem ne ovulasyon ne macun ..saldim cayira mevlam kayira
Artik bosverdim uzulmedim hatta bu ay adet olunca artik idrak ediyorum sanirim farkina varıyorum bazi seylerin . Ruhum alisti beynim alıştı. Keske 10 bin olsa 15 ten başlıyor .. ben o yuzden devlette denemeye karar verdim 10 binim yok malesef ki keske ni de garantisi olsa tutup tutmayacaginin . Garantisi olsaydi eger 10 bin degil 20 bin bile verilirCanım aynen ya benim de bu ay aklım başıma geldi.macun falan kullanmicam.hatta hiç bir şey kullanmicam.ve gerçekten sallamiyorum artık olursa olur olmazsa Allahin bir bildiği vardır.tup bebek maliyeti gerçekten 10 'nin civarı mı ya ne kadar pahalı
Ay allahım yaa o ne yaaa çok pahalı. benim zaten imkansız.Insallah sağlıkla olur canım senin de.Ben de Allah'a bıraktım o verirse nasip ederse olur.Malesef tüp bebek yapamayız.Artik bosverdim uzulmedim hatta bu ay adet olunca artik idrak ediyorum sanirim farkina varıyorum bazi seylerin . Ruhum alisti beynim alıştı. Keske 10 bin olsa 15 ten başlıyor .. ben o yuzden devlette denemeye karar verdim 10 binim yok malesef ki keske ni de garantisi olsa tutup tutmayacaginin . Garantisi olsaydi eger 10 bin degil 20 bin bile verilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?