- 17 Kasım 2019
- 289
- 341
- 53
tamam bende küsüp gideyim o zamanGelmem küstüm hepinize
Oyle orasi tabi benim yumurta rezervim dusuk . Tup bebek icin rapor cikartiyoruz . :) olmamasi icin vardir bir sebep benceMucizen seni ne zman bulucak bilemeyiz umut yitirmek yok :) inanıp beklicez . Benimde olmuyor hiç bir sorunum yok yumurtamda kendi gelişip çatlıyor adetim çok düzenli hormonlarım gayet iyi ama olmuyor zamanı var demek ki .
Anladım canım inşallah olurBat 16 bekliyorum bakalım var mi yokmu gorcemo yuzden sordum
İnşallah kendiliğinden olur gerek kalmaz bile tüp bebeğe . Biz özel anne adaylarıyız bence bunca sabrımızın sonu elbet selamet olucaktırOyle orasi tabi benim yumurta rezervim dusuk . Tup bebek icin rapor cikartiyoruz . :) olmamasi icin vardir bir sebep bence
Ozel anneleriz ama daha annelik duygusu nasil bisey onu bile bilmiyoruz . Evlenmeden once hic annelik duygudunu merak etmezdim. Evlendikten sonra nedense annelik duygusunu cok merak ettim ve anne olmak istedim ki hala istiyorum hala istiyorumİnşallah kendiliğinden olur gerek kalmaz bile tüp bebeğe . Biz özel anne adaylarıyız bence bunca sabrımızın sonu elbet selamet olucaktır♥ İşte o sorunu bende çok merak ediyorum
Tebrikler canimm çok güzel değerin inşallah katlanarak yükselirKızlar adetim 5 gün gecikti bugün 6. Gün dün kan vermiştim bugün sonucumu aldım 128 çıkmış düşük gibi geldi bana haftasına göre ama doktor normal dedi pazartesi bidaha kan istedi sizce normal mi
Canım asıl ben umutsuz vakayim ki 10 yıl oldu olmayali ama bırakmıyorum adet oluyorsak umut var demektirOzel anneleriz ama daha annelik duygusu nasil bisey onu bile bilmiyoruz . Evlenmeden once hic annelik duygudunu merak etmezdim. Evlendikten sonra nedense annelik duygusunu cok merak ettim ve anne olmak istedim ki hala istiyorum hala istiyorumyoksa neden olmasin ki bi sorun yokken ilk geceden hamile kalanlar mi dersin planli olanlar mi dersin onlarin peki neden hemen oluyor. Demekki nir sebep var ki olmuyor ama iste bunun icin doktorlar bastan sağma is yapiyorlar . Ugrasmiyorlar . Hicbirseyin yok ya da sebepsiz infertilite diyip yolluyorlar .
Yyaaa bilmiyordum . Tedavi falan denediniz mi acaba ? 10 yil dilekolay cok uzun yillar ya rabbim en yakin zamanda kavustursun bizleri oncelikle seni insallahCanım asıl ben umutsuz vakayim ki 10 yıl oldu olmayali ama bırakmıyorum adet oluyorsak umut var demektir
Ben bilinçaltı temizliği yaptırdım ve 3ayda adet olmiyordum adet sokturuculerle adet olabiliyorum 1 yıl önce doktorum bilinçaltı temizliği yaptı çok farklı bir deneyimdi ve artık düzenli adet görüyorum olumlama şart kesinlikle benim umudum var sen de hatta hiç sorun bile yok❤
3 tüp bebek yaptirdim ve tupumun teki yok ve yumurtalık rezervim hiç yok ama altın yumurta diye bişey var Allah verecek olursa hersekilde olurYyaaa bilmiyordum . Tedavi falan denediniz mi acaba ? 10 yil dilekolay cok uzun yillar ya rabbim en yakin zamanda kavustursun bizleri oncelikle seni insallahbenim yumurta rezervim dusuk o yuzden zaman kaybetmeden tup bebege gecis yapicaz
Ah kuzum sınavlarla savaşıyorum bu aralarKiz burcuuu napiooonburcusami
Hadi insalllahhhh yaaaaa cok ozel anneleriz biz . Evlat sahibi olamazsak da bence biz cogu anneden daha guzel anneyiz.3 tüp bebek yaptirdim ve tupumun teki yok ve yumurtalık rezervim hiç yok ama altın yumurta diye bişey var Allah verecek olursa hersekilde olur
Valla ya çok nazlı çıktılarHala bebis kovalıyoruz bir yakalayamadık tospagalarımızı
İnşAllah kuzumTebrikler canimm çok güzel değerin inşallah katlanarak yükselir
Hayirli olsunn canimmm insallah saglikla büyüsün bebisinnKızlar adetim 5 gün gecikti bugün 6. Gün dün kan vermiştim bugün sonucumu aldım 128 çıkmış düşük gibi geldi bana haftasına göre ama doktor normal dedi pazartesi bidaha kan istedi sizce normal mi
inşallah bakalım cnm yaa, erken gebelik testleri ne kadar güvenilir bilmiyorum, yapsam mı kiAnladım canım inşallah olur
Aminn rabbim herkese nasip etsin inşallahHayirli olsunn canimmm insallah saglikla büyüsün bebisinn❤ allahim bizlerede nasip etsin
Bazıları memnun kalmıyor ama bilemiyorum canım sen bilirsin ama bence adetini bekle çıkmassa üzülürsün sonrainşallah bakalım cnm yaa, erken gebelik testleri ne kadar güvenilir bilmiyorum, yapsam mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?