Kuzuum iyi çok şükür sen nasılsın iyimisn bende sana karşı boş değilimbenide soran yok dermisim
N Nana Ana L Loriklorik @Fatma KTLMemeli Mestan @Deryakadir @LadyMorganas @rosebatum Gelbemucizem Zekta @101Baloncuk @Antoryum123 Beklemekseni @icecreamm ve diger tüüm güzellerimm nasilsiniz bakalimmmm kimse benide kimse sormamis demesin hepinizii cok seviyorummm ❤ ❤
Şükür kuzumAnladım cicegim düzenledim beybililerimiz bölümüne senide sükürki aralıktan hamile cıkan biri oluverdin
Aynen ama havadan mıdır nedir insanın yazası bile gelmiyor soğuklar hayattan soğuttu beniBende iyiyim canimmböyle sizlerle yazisinca daha iyi oluyorumm
Ben kullanıyorum ama hamişlikten karnım acıkıyor benim sürekli sen hamiş miydinHerkesee gunaydinnnnkızlar yaa size bisey sorucam folik asit kullanıyorum da vitamin ilk defa, iştah açıyor mu? Yaa canım sürekli yemek yemek istiyor
bende kullaniyorum canimm ama iste ben yemek yemeyi zaten cok sevdigim icin hep acim ondan bilemicemHerkesee gunaydinnnnkızlar yaa size bisey sorucam folik asit kullanıyorum da vitamin ilk defa, iştah açıyor mu? Yaa canım sürekli yemek yemek istiyor
valla öyle söyle lapa lapa kar yagsa yine iyi ama oda yok hep sis hep soguk sadeceAynen ama havadan mıdır nedir insanın yazası bile gelmiyor soğuklar hayattan soğuttu beni
Aynen valla ya sıkıcıııvalla öyle söyle lapa lapa kar yagsa yine iyi ama oda yok hep sis hep soguk sadece
Amin kuzum inşallah yaaaHadi hayırlı haberler ile inşallah kızlar
Gelmem küstüm hepinizeSende gittigim yere gellllll
Bat 16 bekliyorum bakalım var mi yokmu gorcemBen kullanıyorum ama hamişlikten karnım acıkıyor benim sürekli sen hamiş miydin
Al benden de o kadar, ama 2 saatte bir acikmaya basladim 9 gundur kullanıyorum ekonomiyi cokertcem ahahahabende kullaniyorum canimm ama iste ben yemek yemeyi zaten cok sevdigim icin hep acim ondan bilemicem
Insallah bu ay haykirirsin hamillleeyyooimmm diyeSelam Kızlar bu ay yumurta takibi yaptırdım doktora gittim bugün son gidişimdi doktor dedi yumurtan çatlamış rahmin içinde sıvı var rahim kendini hazırlamış gebelik için çok uygun :) inşallah bu ay bizde bebeğimize kavuşuruz çok istiyorum
İnşallah Cnmm çok istiyorum bu ay yumurta Kalitesini artıran ilaçta kullandım 6 gün değerlendirdik şimdiye kadar bat 19 Ocak bakalım ne olcak :)Insallah bu ay haykirirsin hamillleeyyooimmm diye
Olmamasi icin buyuk bir engel yoksa insallah olur kuzumİnşallah Cnmm çok istiyorum bu ay yumurta Kalitesini artıran ilaçta kullandım 6 gün değerlendirdik şimdiye kadar bat 19 Ocak bakalım ne olcak :)
İnşallah canım ocak ayından hepimiz gebe çıkarız da hep beraber ilerler gebeliğimiz de Allahım çook aminOlmamasi icin buyuk bir engel yoksa insallah olur kuzum
Insallah oyle oluruz kuzum ben olumsuz vakayimİnşallah canım ocak ayından hepimiz gebe çıkarız da hep beraber ilerler gebeliğimiz de Allahım çook amin
Mucizen seni ne zman bulucak bilemeyiz umut yitirmek yok :) inanıp beklicez . Benimde olmuyor hiç bir sorunum yok yumurtamda kendi gelişip çatlıyor adetim çok düzenli hormonlarım gayet iyi ama olmuyor zamanı var demek ki .Insallah oyle oluruz kuzum ben olumsuz vakayimolsa mucize olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?