Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cikan iltihap beni cok şaşırttı aklim orda kaldi
Demekki var yani anlatılan yalan olamaz Heralde. İltihap ama eskiler hep oyle dio bilionmu benim karşı komşumda d varmış. Maydonoz u haşlayıp asagı yerleştirmiş boyle eskilerden bir kadın. Sonra ondn da akmış iltihap o ay kalmış hamile. Bana da dedi seni götüreyim die de eşim izin vermedi başkasının evine gitmeme geliosa burda yapsın baksın dedi. Oylece kalmıştı. Annemde bana hep yakı vuralım sana da eşine de derdi onu d yapmadım ama. Demekki diyorum eskiden boyle şeylerle tedavi oluyordu. Bir arkadaşımın da göbegi ile alakalı sorun varmış onu yerine getirmiş kadın o ay hamile kalmış. Değişik gelio insana ama alternatif tıp kullanıldı zamanında. Şimdide artık tekrar dönüş başladı

Modern tipta artik ezbere gidiyorlar .doktorlar islerini duzgun yapmiyor. Boylesi daha mantikli ama tehlikeli geliyor bi yandan da alttan usutursek mazallah saha kotu sonuclar elde edebiliriz isin ehli kimselee lazim bunun icin .

Nasıl ypılıyor canım bilinc altı temizligi?
Bilinç altı temizliği yapan merkezler var ama benim doktorum tüm tedavi yöntemlerini deniyor doğu ve batıyı sentezleyerek tedavi uyguluyor samsun carsambada ben çikolata kistim için noralterapiyle başladım en son bilinçaltı temizliği de yaptı bana

Ben de ilk defa bu ay bir kadına gittim teyze emekli hemsireymis ama bazi hastaliklari okuyarak iyilestiriyor benim rahmin tersmis ve ovarak rahmimi düzeltti ve hissettim içimde birşeylerin değiştiğini 1 hafta sonra adet oldum uzun zamandır ilk defa adetim uzaması 6. Gün bitti ve ben senelerdir bir adet tencdigerine kanama yaşardım bu ay akıntım beyazdı valla çok ilginç bir deneyim bakalım hayirlisi insallah

Ah kuzu ya keşke kendiliğinden gelsee... Herkes de akıl veriyor olur olur kafaya takma nasıl yapacaksak...
Ben de aşılama iğnelerini vuruluyorum tutmayacağını bile bile havaya para saçıyorum sankii

Ah kuzu ya keşke kendiliğinden gelsee... Herkes de akıl veriyor olur olur kafaya takma nasıl yapacaksak...
Ben de aşılama iğnelerini vuruluyorum tutmayacağını bile bile havaya para saçıyorum sankii
Aahhh annem ya vallaha simdi baska bir hastayene gittik moralim yerlerde . Neden asilama yaptirdilar ki sana bu degerlerde cok zaman kaybetmissiniz dedi doktor. Onumuzde ay adetle basliycaz

Aahhh annem ya vallaha simdi baska bir hastayene gittik moralim yerlerde . Neden asilama yaptirdilar ki sana bu degerlerde cok zaman kaybetmissiniz dedi doktor. Onumuzde ay adetle basliycaz
Kuzu ben o boşuna zaman kaybetmişsiniz olayını doğru bulmuyorum sen de öyle düşünme bana kalırsa. Neden çünkü senin kaliteli yumurtan oluştu mu aşılamada oluştu. O zaman şansın var demektir. Lazım olan kaliteli BİR yumurta, kaliteli BİR sperm ve sağlıklı BİR rahim. O yüzden denemek lazım kesinlikle. E sordum doktora ihtimal %15 dedi. Bu ilk denemede ya da planlamayla yapanlarınki de %15 mi merak ediyorum... Velhasıl dönüp dolaşıp nasip ve zaman kavramlarına takılıyoruz. Öğrenilmiş çaresizlik bizimkisi; yine olmayacak kafasından çıkamıyoruz yok yani çıkamıyorum

Doktor da ayni dediklerini dedi 1 sperm 1 yumurta ve rahim dedi . Bi de dedi ki kendiliginden hamile kalamazsin diyememem kalabilirsin ama sureci hızlandırmak daha mantikli .cunku reservim 35 yasindaki kadınla eş değermiş benim yasim 24 . Corasprin vr omega yazdi onlari kullan dedi onumuzdeki ay baslayalim hemen dedi

Kuzu bana da 35 yaşında gibi yumurtalıkların dedi. 35 yaşında annem beni doğurmuş. 35 yaşını geçmiş komşum dördüncüyü doğuruyor. 35 yaşını geçmiş ablamın arkadaşı üçüncüyü doğuruyor. Bir adım attın ve yaklaştın böyle düşün kuzum benim

Insallah yaklasiyoruzdur ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…