Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@FatmaKTL kuzum sen doktora gidecektin naptın unuttum onu. Oğluş iyimi

Ben alıştım 2 3 haftadır boyle 2 yi ediyorum saati. Sabahta 11 de kalkıyorum resmen günüm gidiyor. Ama ayıkamıyorum bu havalar bitirdi beni.
Ben hep oyleyim valla . Hatta daha dengesz oldum. Sabah kocayi gonderiorm uyku diye bisy kalmio. Sonra da oglen dyanamiorm sicack yatagima geri donuyorm ama bu havalar da tam yatmaliiik Allhtan herkesten uzaktayim da simdilk istedgim gibi yatip kalkiorm
@FatmaKTL kuzum sen doktora gidecektin naptın unuttum onu. Oğluş iyimi
Gittim cnm. Oglum pek kilo almamis yaa en cok ona uzuldm. Bnm sucum buyuk ihtimlle. Yiyorm yememzlik yapmiorm ama gec kalktgim icin gec yiyorm.koca 2 haftada sadece 120 gram tek almis. Dr ii dedi ama daha fazla almaliydi biliorm.
Gecen detaylida cikan kalpte parlaklik ve bobrekte genisleme yine vardi. Dr un takip etsin dedi. Sen naptin durumnuz nasil.

Ben iyiyim canım şükür. Gıdıklıo benimki de hafif hafif. Haftaya kanuni de randevum var çarşamba gunu işte. Detaylıya gun verecekmi bakalım. Ay bende geç yiyorum ya bi daha erken yeyim bari 12 de yapıyorum neredeyse. Uyku cok tatlı gelio dediğin gibi.

Saglıklı olsun da kilosunu cok takma gelişiosa inşallah o yakalar sonradan kilosunu.

Kucuk yumusak tekmeler gelir artk
Aynn yaa zaten geceden sabaha kdar ac susuz kaliorz. Ben de oglen yiyodm hep. Ben de dikkt etmye calisicm artk.kac kilo aldin simdiye kdr

Saglıklı olsun da kilosunu cok takma gelişiosa inşallah o yakalar sonradan kilosunu.
Saglikli cok sukur de iste bizim gruptakilerle karsilstrdim istemeden de olsa msjlri okuyunca. Bnm zoruma gitti. Esim biraz kizdi bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…