Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz geriden geldim yeni okudum, çok mutlu oldum sizin adınıza, o psikoloji çok zor çünkü insallah bir daha uzucu bir olay yasamazsiniz

Masallah yumurtlarin insallahh bebek olarak geri doner ama hic yasamadim oyle bisey ne desem yalan olur

Masallah yumurtlarin insallahh bebek olarak geri doner ama hic yasamadim oyle bisey ne desem yalan olur
Benim yum dönemimde nokta kadar kanlı bir akıntı gelmisti iliski oldugu halde gebelik olmamıstı insallah MelodiminEsi gebe kalır
bu ay benim yum erken oldu macundanmı acaba 18.gün olurdu 15.günde oldu bu ay senin yum dönemin gectimi L Loriklorik ?

Macundan olabilir . Ben bu ay hic takip etmedim ovu gunlerimi yakindir ama bugun yarin olabilir:) dun kasiklarimda ilk defa degisik bir agri hissettim tabi kacirmadim gunu

Kuzum benim Ballı Lokmam İnşallah hepimiz gebe kalalım Anne olmayı fazlasıyla hak ediyoruz

E

eeee macunu kullanmadınmı bu ay nasıl takip etmezsin
Saldim cayira mevlam kayira kullanmadim macunun devamini da hatta 1 tane daha,siparis vericektim ama sonra kan sonuclarim cikti prolaktinim 34 cikti daha once normaldi degerleri. Macun kullandigim ay bele cikti o yuzden kullanmadim .glukozum da yuksek cikti yani insulin direnci

Yürüyüs yapmadıygın icin böyle oynamıs olabilirmi acaba

Evde oturdugum yok ki annemmm amaa ya
Ben Tembellikten üsengeclikteb dem vurdugunu hatırlıyordum pardon
Hayirlisi olsun diyip bekliyorum zaten canim ama 1 haftadir agrilarim var bugün yinede yaptim ovu testi dünkinden daha silik cikdi ama yinede allahdan ümit kesilmez tabiki ❤❤
Öyleyse bugünüde degerlendir tatlım ikinci ovü dönemini yasıyor olabilirsin

Basin sagolsun kuzum Dicek baska hic bisey bulamadim inan bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…