Biraz geriden geldim yeni okudum, çok mutlu oldum sizin adınıza, o psikoloji çok zor çünkü insallah bir daha uzucu bir olay yasamazsinizKizlarr babam sabah aradi acmadim cikmis evime geldi gorur gormez agliyodum o sira dedim niye geldin basladi aglamaya arkasini dondu tamam gideyim o zaman dedi kapiyi acti baktim agliyo kapattim kapiyi gitme dedim sarildim agladim gel hava alicaz dedi gezdirdi cok Sukur duzeldi aramizz Allah razi olsun hepinizden
Masallah yumurtlarin insallahh bebek olarak geri donerKuzu dün doktor 12,13,13 milim boyutlarında üç yumurta var dedi. Bugün akıntım hafif kanlı geldi hayatımda yaşamadım böyle bir şey. ilaçlardan olabilir mi? Canım sıkıldı ya nr ki bu şimdi
Kizlaar sizde oldu mu hiç böyle bir şey
Üzülme tatlım bende olamıyorumOlamıyorum ben elimde değil olamıyorum
Benim yum dönemimde nokta kadar kanlı bir akıntı gelmisti iliski oldugu halde gebelik olmamıstı insallahMasallah yumurtlarin insallahh bebek olarak geri donerama hic yasamadim oyle bisey ne desem yalan olur
Macundan olabilir . Ben bu ay hic takip etmedim ovu gunlerimi yakindir ama bugun yarin olabilir:) dun kasiklarimda ilk defa degisik bir agri hissettim tabi kacirmadim gunuBenim yum dönemimde nokta kadar kanlı bir akıntı gelmisti iliski oldugu halde gebelik olmamıstı insallahMelodiminEsi gebe kalır
bu ay benim yum erken oldu macundanmı acaba 18.gün olurdu 15.günde oldu bu ay senin yum dönemin gectimi L Loriklorik ?
eeee macunu kullanmadınmı bu ay nasıl takip etmezsinMacundan olabilir . Ben bu ay hic takip etmedim ovu gunlerimi yakindir ama bugun yarin olabilir:) dun kasiklarimda ilk defa degisik bir agri hissettim tabi kacirmadim gunu
Kuzum benim Ballı Lokmam İnşallah hepimiz gebe kalalım Anne olmayı fazlasıyla hak ediyoruzBenim yum dönemimde nokta kadar kanlı bir akıntı gelmisti iliski oldugu halde gebelik olmamıstı insallahMelodiminEsi gebe kalır
bu ay benim yum erken oldu macundanmı acaba 18.gün olurdu 15.günde oldu bu ay senin yum dönemin gectimi L Loriklorik ?
İnsallah baltanem benimKuzum benim Ballı Lokmam İnşallah hepimiz gebe kalalım Anne olmayı fazlasıyla hak ediyoruz
Saldim cayira mevlam kayiraE
eeee macunu kullanmadınmı bu ay nasıl takip etmezsin
Yürüyüs yapmadıygın icin böyle oynamıs olabilirmi acabaSaldim cayira mevlam kayirakullanmadim macunun devamini da hatta 1 tane daha,siparis vericektim ama sonra kan sonuclarim cikti prolaktinim 34 cikti daha once normaldi degerleri. Macun kullandigim ay bele cikti o yuzden kullanmadim .glukozum da yuksek cikti yani insulin direnci
Kizlar pembe akintim var daha bata 5 gün vardi sanirim erken adet olcam bu ay
Hayirlisi olsun diyip bekliyorum zaten canim ama 1 haftadir agrilarim var bugün yinede yaptim ovu testi dünkinden daha silik cikdi ama yinede allahdan ümit kesilmez tabikiBekle canım belki gelmez adet
Evde oturdugum yok ki annemmm amaa yaYürüyüs yapmadıygın icin böyle oynamıs olabilirmi acaba
Ben Tembellikten üsengeclikteb dem vurdugunu hatırlıyordum pardonEvde oturdugum yok ki annemmm amaa ya
Öyleyse bugünüde degerlendir tatlım ikinci ovü dönemini yasıyor olabilirsinHayirlisi olsun diyip bekliyorum zaten canim ama 1 haftadir agrilarim var bugün yinede yaptim ovu testi dünkinden daha silik cikdi ama yinede allahdan ümit kesilmez tabiki ❤❤
Benimde çok ağrım olmustu adet gibiydi yap bir daha merak ettim koyu mu halaYok canimm yapmadim yapsam mi yapmasammi kararsizim cok agrimda var dün biraz ümitlendim ama icimde yine olmadi gibi bi his var nasip artik❤
Basin sagolsun kuzumIkincisinde durumu gerçekten çok hassas ama eğer baban sana yanaşırsa uzatma bence, benimde en son babamla küçük bi tartışmamız olmuştu kızmıştım aslında o haklıydı ama bende hamilelik hormonlarından kızmıştım sonra iyi ayrıldık çok şükür ve bi kaç gün sonra vefat etti. HIç birseyi yokken bir anda. Keşke dedin o tartışma bile olmasaydı ama geçti bitti tabi. O yüzden affedici olmaya çalış, buna en çok senin ihtiyacın var. Olmadi çaktırmadan birileri babanı yoklasın ne düşünüyor diye, o da pişmandır bence, babalar kızlarına kıyamaz. Ağlayarak ve stres yaparak en çok kendine ve bebeğine zarar verirsin, bu dönemde uzak kalmak gereken en önmli şeyler bunlar.
Özelden yazdımkizlar surukleyici akici bir ya da bir kac tane kitap onerir misiniz kafami baska yere yönlendirmek icin kitap okumaya basliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?