- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Geliyorlar bana arada böyle deşarj oluyorum . O kimler kimlerin arasinda bende olmak istemistim ama olmadiLorikooo lutfen sacmalamyi keser misin artk.. ne demk o yaa ?
Allhin gucune gidio bak belki de. Inancin olsn ki su an hamile olmasaydim da bole tepki verrdim. Resmen vucuduna negatflik gonderiosn bole. Allh askina kimlerin kimlerin olmus sizin niye olmasin. Konsma artk olumsuz seyler. Kizlar ayni sey sizin icin de gecerli. Vallhi ben de burda uzuluorm siz bole seyler konusup dusununce.
Ayyy haaayyiiirrbi kere yaptm evde pisman oldum. Disardkiler de yenilmio
Pırasa yemegi var niyetimde ama bklm hayrlisi sen ne yapicanBugun ne yemek yapcaksinz yaa soleyin helee
Dur hele daha cok erkn bunu solemek icin. Olcaksin sen de tabiki Allhn izniyle. Bak ben esimle 2013 ten beri beraberim. Ne kadar agladim sizladim ailemin izni olsn diye . Hep bi aksilik oldu. Ailemle aram cok kotuydu. Ondan baska dayanagim yoktu resmen. Baska baska zorluklar cektim. Sonra baktm cok istemekle olmuo. Daha da konusunu acmadim. Ama halâ ailem kufur ederdi bi ton laf carpardi ona bana ve ailesine. Nerdeyse evlatliktan reddedilecktm. Bbam ole laflar soledi ki bana anlatamam sana. Mezara koydu cikardi sanki. Gel zaman git zaman ben universite kazandm esimin sayesinde. Her seyimi ona danisirdim. Benm her seyim oldu . Ailem sevnmedi bile kazanmama. Hep bi baskilari vardi. Ben unimi de bitrdim cok sukur. Ve 6 yil sonra Rabbim izin verdi kavusturdu bizi cok sukur. Bnm de simdiye kadar hayatimdaki en buyuk sinavim buydu. Sabah aksam dua ettim aglayrk. Her sey yavas yavas ama birden oldu. Ben de cok sasrdim hayallerimi yasarken. Inanamiodum onun ve ailesinin evimzde olmasina. Hayran hayran bakiodm olanlra. Sonra ne dedim bilio musun ?Geliyorlar bana arada böyle deşarj oluyorum . O kimler kimlerin arasinda bende olmak istemistim ama olmadi
Niye kiz kokusundan mibalik tavasinda yap mis gibi kokusu fazla çıkmıyor
Bnm de gidip 2. Doz tetanoz asimi olmam gerekiodu ama cikmak istemiorm bi turluSlmlar kızlar nasılsınız benim yarına misfairim var ev işiyle uğraşıyorum dışarı çok güzel güneşli hafif soğuk olsa da güya dışarı çıkayım diyodm işler bitince ama hala bitmedisizler napiorsnz
Pırasa yemegi var niyetimde ama bklm hayrlisi sen ne yapican
Sevindim gercekten ya olucak biliyorum en sonunda ama cok yoruldum yolun yarisinda dinlenme ihtiyaci duyuyorum artik oturup kalkmamak istiyorum .Dur hele daha cok erkn bunu solemek icin. Olcaksin sen de tabiki Allhn izniyle. Bak ben esimle 2013 ten beri beraberim. Ne kadar agladim sizladim ailemin izni olsn diye . Hep bi aksilik oldu. Ailemle aram cok kotuydu. Ondan baska dayanagim yoktu resmen. Baska baska zorluklar cektim. Sonra baktm cok istemekle olmuo. Daha da konusunu acmadim. Ama halâ ailem kufur ederdi bi ton laf carpardi ona bana ve ailesine. Nerdeyse evlatliktan reddedilecktm. Bbam ole laflar soledi ki bana anlatamam sana. Mezara koydu cikardi sanki. Gel zaman git zaman ben universite kazandm esimin sayesinde. Her seyimi ona danisirdim. Benm her seyim oldu . Ailem sevnmedi bile kazanmama. Hep bi baskilari vardi. Ben unimi de bitrdim cok sukur. Ve 6 yil sonra Rabbim izin verdi kavusturdu bizi cok sukur. Bnm de simdiye kadar hayatimdaki en buyuk sinavim buydu. Sabah aksam dua ettim aglayrk. Her sey yavas yavas ama birden oldu. Ben de cok sasrdim hayallerimi yasarken. Inanamiodum onun ve ailesinin evimzde olmasina. Hayran hayran bakiodm olanlra. Sonra ne dedim bilio musun ?
Allhim ii ki izin vermemissin oncesinde bunlrin olmasina. Ne kdar buyuksun. Hamdolsun..
Bundan sonra bisey demim artk
Maslllh. Saglkla ilerlesn insllh. Kan verdin mi hicKızlar adetime 3 gün var testim koyulaşmaya başladı. İnşallah kimyasal gebelik değildir.
Ben bosuna mi yazdim la o kadarSevindim gercekten ya olucak biliyorum en sonunda ama cok yoruldum yolun yarisinda dinlenme ihtiyaci duyuyorum artik oturup kalkmamak istiyorum .
Hayır vermedim maalesef. Küçük ilçede adet zamanı gelmeden kana gitmek istemiyorum. Dedikodu malzemesiMaslllh. Saglkla ilerlesn insllh. Kan verdin mi hic
Dedikodu yapcaklar nerden bilick kiHayır vermedim maalesef. Küçük ilçede adet zamanı gelmeden kana gitmek istemiyorum. Dedikodu malzemesiaile hekimlği var sadce
Bugün sonuçlarımı aldım çok şükür 1454 çıkmış doktor sonuçlar gayet iyi dedi yarın kadın doğuma gidicem inşAllahTebrikler canimm çok güzel değerin inşallah katlanarak yükselir
Çok şükür canım Alllah sorunsuz bir hamilelik sonrası içinde kucaginna almayı nasip etsin inşallah tebriklerBugün sonuçlarımı aldım çok şükür 1454 çıkmış doktor sonuçlar gayet iyi dedi yarın kadın doğuma gidicem inşAllah
Hayir olur mu hic bosa yazmadinBen bosuna mi yazdim la o kadarben de dinlenmedim ki hic. Yavastan aldim sadece.
Amin amin insallahh, bi kaç gün önce çok olumlu umutlu konuşuyordun, oh dedim lorik değişti sonunda :) ama yine modun düşmüş, sana umut lazım, şükür lazim, dua lazım, hadi bakalım silkelen kendine gel.Tabi ki allahin verdigi ve vermedigi de takdiri ya insallah tez zamanda hamile kalirim da derin bir nefes aliriz
Biliyorum bunlari ama iste durduk yere geliyorAmin amin insallahh, bi kaç gün önce çok olumlu umutlu konuşuyordun, oh dedim lorik değişti sonunda :) ama yine modun düşmüş, sana umut lazım, şükür lazim, dua lazım, hadi bakalım silkelen kendine gel.
Mevlâna ne güzel demis;
Bir gün gelir, açmaz dediğin çiçekler acar,
Gitmez dediğin dertler gider,
Bitmez dediğin zaman geçer,
Hayat öyle bir sır ki, önce şükür, sonra sabır, sonra da inanmak gerek....
Iste herkesin sinavi farkli. Rabbim isyan eden umutszluga kapilanlrdan eylemesin bizi.Hayir olur mu hic bosa yazmadinornek oluyor sonucta bana
Dönem dönem banada oluyor o ama silip atıyorum nasipse her sekilde bizi bulur zaten evlatta este bosanmak yaralamaktan baska birsey degil.Bence kaynanan senin dedikodunu yapmistirsenden bahsetmistir ruyana girmiştir bizde oyle derler biri senden bahsedince o gece ruyasinda onu görürmüş
Insallah rabbiimmm bizi tez vakitte hayirli saglikli evlatlar nasip etsin sabrimizin tuknedigi yerden ciceklendirsin insallah
Cok zor ama hic aklima gelmezdi cocuk icin boşanmayı dusunecegim ama gel gor ki gercekten hayati olumsuz etkiliyor. Insanlar diyor ya hani ne olmus sanki dunyanin sonu mu cocugunuzun olmamasi Evet dunyanin sonu gercekten de ..
Geldi mi pis seytan de tukur yuzuneBiliyorum bunlari ama iste durduk yere geliyor
İnsallah cicegimRuyalariniz hayrolsun canimlar. Inslh gercklesir hayrlisiyla
Kaynana bu valla yapiolrdir illa kiiDönem dönem banada oluyor o ama silip atıyorum nasipse her sekilde bizi bulur zaten evlatta este bosanmak yaralamaktan baska birsey degil.
Kaynanama bakın hele gıybetimimi yapmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?